Herstel na een facelift

Na een facelift moet u uiteraard herstellen en is het opvolgen van de nazorg belangrijk voor een voorspoedige genezing. Ook is het goed om vooraf al te weten hoe het herstel na een facelift verloopt, zodat u goed voorbereid bent als u een behandeling overweegt. Het herstel van uw facelift is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, maar om een goede genezing te bevorderen, is het belangrijk om de leefregels thuis in bovenstaande presentatie in acht te nemen. U leest wat u wel en niet mag doen na een facelift.

Nazorg 

Controles in onze kliniek

Voor een aantal controles komt u langs bij ons in de kliniek. In de presentatie vindt u het aantal controleafspraken na de behandeling. Tijdens uw bezoek nemen we de tijd voor u en beantwoorden we eventuele vragen die u heeft. Ook bieden we u medische zorg die noodzakelijk is voor een goed herstel. Soms beslissen we dat er een extra controle noodzakelijk is, als het herstel na een facelift extra aandacht vraagt. Alle controles zijn inbegrepen bij de prijs, zodat u zich volledig kan richten op een voorspoedig herstel.

Jouw ervaring is belangrijk voor ons

Wij vinden het heel belangrijk dat onze zorg zo goed mogelijk is afgestemd op de wensen en behoeften van onze cliënten. Om die reden vragen we u voor en na de behandeling uw probleemgebied een score te geven. De uitkomstmeting maakt de effectiviteit van uw behandeling inzichtelijk, zoals u dit zelf heeft ervaren. Met behulp van deze meting meten we de kwaliteit van leven onder onze cliënten om de kwaliteit van zorg te kunnen verbeteren. Ook horen we graag of u tevreden bent over hoe we u geholpen hebben door middel van een cliëntentevredenheidsonderzoek. Laat tevens een review op onze website achter dan zijn we u erg dankbaar!