Tattoo verwijderen met de veiligste en snelste laser ooit!

Toch spijt gekregen van uw tattoo of wilt u uw tatoeage gedeeltelijk vervagen voor een cover-up? Met de nieuwste PicoWay YAG laser is tattoo verwijderen of het vervagen daarvan geen enkel probleem. PicoWay is de veiligste, krachtigste en snelste laser ooit om tatoeages te verwijderen. Van alle beschikbare laserapparatuur levert deze nieuwste Picolaser het snelst het gewenste resultaat. Kliniek Veldhoven in Veldhoven behoort tot de 1e klinieken wereldwijd die over deze revolutionaire PicoWay YAG lasertechnologie beschikt. Door de jarenlange ervaring met verschillende laserapparatuur heeft de kliniek inmiddels een niet te evenaren expertise opgebouwd. Een tatoeage verwijderen vraagt tenslotte om vakkennis van gekwalificeerd medisch personeel.

Werking van de YAG PicoWay laser

De belangrijkste eigenschappen van een tatoeagelaser zijn de golflengte (nm), de pulsduur (picoseconde) en het piekvermogen. De golflengte bepaalt de kleur van het laserlicht en hoe goed het laserlicht door de tattoo inkt wordt geabsorbeerd. Om tattoos in alle kleuren effectief te behandelen zijn er meerdere kleuren laserlicht nodig. PicoWay heeft als enige Picolaser een dubbele golflengte van 1064nm en 532nm speciaal om alle kleuren tattoos te kunnen behandelen. Deze nieuwe laser heeft in tegenstelling tot de eerste Pico Alexandrite laser meerdere kleuren laserlicht beschikbaar. De Pico Alexandrite laser dateert uit 2013 en is door een verder ontwikkeld model (PicoWay) opgevolgd. Alle inktkleuren zoals zwart, groen, blauw, geel, rood, paars, bruin enz. zijn zonder problemen met de PicoWay Yag laser te behandelen. De PicoWay laser is bij het behandelen van donkere kleuren zoals zwart het minst agressief voor de huid. Hierdoor is de laser zelfs geschikt voor donkere huidtypes zonder risico op witte vlekken in de huid.

PicoWay tattoo verwijderen

Voor de PicoWay behandeling

PicoWay tattoo verwijderen

Na de PicoWay behandeling

Tijdens de absorptie van het laserlicht door de tattoo inkt wordt de lichtenergie omgezet in warmte. Het materiaal waaruit de inkt is opgebouwd, zet door de warmte uit. Wanneer er een grote hoeveelheid lichtenergie op de tatoeage inkt wordt geschoten, in een zeer korte tijd, krijgt het materiaal geen kans meer om uit te zetten. Het opwarmen gaat zo snel dat dit materiaal zal exploderen en vergruizen. De warmte (thermische energie) wordt hier omgezet in mechanische energie. Het materiaal is onder druk komen te staan en hierdoor treedt een schokgolf van energie op. Door deze schokgolf worden ook omliggende inktdeeltjes vergruisd. 70% Van de vergruizing vindt bij de PicoWay behandeling plaats door mechanische (schokgolf) opgewekte energie en niet meer door thermische energie. Dit is een zeer groot verschil met de traditionele lasers. De vergruisde inktdeeltjes zijn nog nooit zo klein geweest. De uiteengevallen minuscule inktdeeltjes die tot ‘stof’ zijn gemaakt worden veel makkelijker door het lichaam afgevoerd. Uw tatoeage wordt op deze manier met minimale warmte en bijeffecten het veiligst en het snelst verwijderd. De PicoWay behandeling is daardoor de meest comfortabele manier van tattoo verwijderen. Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?

picoway grafiek

Mechanische en Thermische Energie Index
Een MTEI index groter dan 1 duidt op mechanische (schokgolf) energie, terwijl een index minder dan 1 wijst op thermische (warmte) energie.

De voordelen van mechanische energie
1. Er wordt minder warmte gegenereerd. Dat resulteert in minder bijwerkingen en minder pijn.
2. Een groter opgewekt vermogen resulteert in minuscule inktdeeltjes, waardoor een snellere tatoeageverwijdering mogelijk is.

picoway grafiek

De PicoWay laser maakt gebruik van een zeer korte pulstijd (350-450ps) met hoge energie, hierdoor ervaart u minder ongemak tijdens de behandeling.

 

Een tattoo laseren met PicoWay bij Kliniek Veldhoven

U bent bij Kliniek Veldhoven in goede handen. Onze specialisten werken met de PicoWay YAG laser om uw tatoeage zonder huidbeschadiging of achterblijvende littekens volledig te verwijderen. Is uw tatoeage niet meer wat het geweest is? Heeft u persoonlijke redenen om uw tattoo te laten verwijderen? Bel ons op (040) 295 42 43 of maak meteen een afspraak voor een persoonlijk consult. Tijdens het consult bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Voor een prijsoverzicht verwijzen we naar tattoo verwijderen kosten.

* Kliniek Veldhoven hoort bij de grootste en beste tatoeage verwijderaars van Europa.

* Wij behandelen cliënten uit binnen- en buitenland.

* Zie hierboven de foto`s waartoe een PicoWay laser in staat is.

picoway tattoo verwijderen

Vrijblijvend consult aanvragen

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

FAQ PicoWay

Wat is PicoWay?

Het woord pico staat voor picoseconde. Wanneer men spreekt over Picolasers betekent dit dat het een laser betreft met een pulsduur van een biljoenste van een seconde. Traditionele lasers beschikken over een nanoseconde pulsduur (miljardste van één seconde). De Pico laser produceert dus een lichtpuls in een tijdsduur die vele malen korter is dan een nanoseconde. In de praktijk betekent dit dat er veel minder warmte in een inktdeeltje en in de huid wordt gebracht. Om deze reden kan PicoWay bijna geen verbranding veroorzaken.

Wat is het verschil tussen PicoWay, nanoseconde Q Switched en picoseconde lasers?

Voor een effectief, veilig en efficiënte behandeling moet het piekvermogen hoog zijn en de pulsduur kort. Bij de PicoWay laser vindt de vergruizing van de inkt voor 70% plaats door mechanisch opgewekte energie, waardoor de inktdeeltjes tot ‘stof’ worden gemaakt. Hoe kleiner de inktdeeltjes, hoe makkelijker het lichaam deze kan afvoeren en hoe sneller u van uw tatoeage af bent. In de tabel ziet u de pulstijden van veel gebruikte lasers voor tatoeage verwijderen. PicoWay behoort tot de beste lasers ooit!

Verschillende lasers Pulstijden in picoseconden
PicoWay 350 - 450
PicoSure 550 - 700
Palomar YAG Q5 2.000 - 3000
Medlite C6 5.000 - 20.000
Apolo HS-220 (Chinees fabricaat) 10.000
Huafei HF-302 (Chinees fabricaat) 10.000

 

Waarom kiest Kliniek Veldhoven voor de PicoWay Yag laser?

Kliniek Veldhoven verwijdert al een decennia lang tatoeages. De kliniek heeft een ZKN keurmerk wat staat voor kwalitief en veilig medisch handelen. Kliniek Veldhoven zal altijd de beste behandeling voor hun klanten nastreven.

Waarom kiezen voor PicoWay?

PicoWay levert het snelste eindresultaat, is de veiligste laser ooit en heeft een FDA goedkeuring voor alle kleuren inkt.

Tattoo verwijderen, hoe werkt het?

Is het u ooit opgevallen hoe warm uw zwarte T-shirt wordt op een zonnige dag? De inkt in een tattoo is te vergelijken met uw zwarte T-shirt. De tattoo inkt absorbeert de lichtenergie van de laser, waardoor de inktdeeltjes uiteenvallen.

PicoWay is een revolutionaire Pico Yag laser met het hoogste piekvermogen, een ultrakorte pulsduur en een dubbele golflengte. Deze nieuwe laser kan meerkleurige tattoos verwijderen. In tegenstelling tot de Pico Alexandrite laser heeft PicoWay meer beschikbare kleuren in de laserlichtbundel. Een ander groot verschil met de traditionele lasers is dat de uiteengevallen inktdeeltjes nog nooit zo klein zijn geweest. De minuscule inktdeeltjes kunnen makkelijker door het lichaam worden afgevoerd, waardoor de tatoeage uiteindelijk sneller verdwijnt zonder huidbeschadiging of achterblijvende littekens.

 • Hoge clienttevredenheid
 • 1e Kliniek wereldwijd die over de PicoWay YAG lasertechnologie beschikt
 • Ultrakorte pulsduur (nauwelijks kans op verbrandingen)
 • FDA goedkeuring voor een dubbele golflengte van 1064nm en 532nm
 • PicoWay 40% krachtiger dan andere Picolasers
 • Hoogste piekvermogen (minder pijn, minder bijwerkingen en snelste verwijdering)
 • "Al met al ben ik super tevreden!"
  29 juli, 2015 Geschreven door: Suzan

  Ik ben inmiddels twee keer behandeld aan mijn tatoeage met de picoway. Het laseren duurt ongeveer twee minuten bij elkaar. Na het laseren voel ik helemaal niets! Ik heb geen blaasjes en het doet niet pijn. Ik had niet verwacht dat het na 2 keer al zo ver weg zou zijn. Ik word professioneel begeleid en als er wat is kan ik altijd bellen. Erg vriendelijk personeel. Al met al ben ik super tevreden! [rev_slider alias="review-tattoo-suzan"]

 • "Goede service en goede laser"
  13 mei, 2015 Geschreven door: Serkan

  picoway is goede laser voor tattoo ook hiervoorheen goede service en goede lasers , afwachten voor me eindresultaat.

Bekijk alle ervaringen

Hoe heeft u de behandeling ervaren?