De binnenste schaamlippen zijn bij veel vrouwen groter dan de buitenste schaamlippen. Na een zwangerschap kunnen de binnenste schaamlippen zichtbaar groter worden en steken ze meer uit. Bij sommige vrouwen steken ze twee tot soms wel zes centimeter uit. Tijdens dagelijkse bezigheden zoals fietsen of sporten ondervinden zij hier last van. Ook kan het overtollige schaamlipweefsel zorgen voor onzekerheid schaamte en belemmeringen tijdens seksuele activiteiten. Na een schaamlip verkleining zijn deze klachten verleden tijd.

Schaamlipcorrectie van de binnenste schaamlippen

Vele vrouwen zijn u al voor gegaan in het laten verkleinen van de binnenste schaamlippen. Zij hebben de stap durven zetten om niet langer met een gevoel van schaamte en lichamelijke klachten rond te lopen. Het ongemak kan relatief eenvoudig met een schaamlip verkleining worden verholpen. Deze behandeling vindt plaats onder lokale verdoving. Het te veel aan huid wordt van één of beide schaamlippen verwijderd. Het betreft enkel het schaamlipweefsel dat in staande positie overtollig is. De schaamlippen kunnen niet te veel verkleind worden, omdat de binnenste schaamlippen een beschermende functie hebben voor de vagina. Zodra de schaamlippen tijdens de schaamlipcorrectie volledig zijn verdoofd en het schaamlipweefsel is verwijderd, brandt de plastisch chirurg de bloedvaten dicht. Daarna hecht de plastisch chirurg met oplosbare hechtingen de schaamlippen zorgvuldig. Daarnaast is er kans op zwelling en is het gebied gevoelig. De zwelling neemt over het algemeen na een aantal dagen af, het is wel belangrijk om het wondgebied nog enige dagen te koelen om de zwelling te verminderen. Voor het genezingsproces is normale beweging bevorderlijk. Na circa 1 á 2 weken kunt u uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Waarom een schaamlip verkleining bij Kliniek Veldhoven?

Een schaamlipcorrectie is een veel voorkomende behandeling waar relatief weinig over gesproken wordt. Natuurlijk moet u hiervoor uw gêne overwinnen en is het van belang dat u voor een plastisch chirurg kiest waar u zich prettig bij voelt. Bij Kliniek Veldhoven wordt u in een vertrouwelijke omgeving door een vrouwelijk plastisch chirurgisch team behandeld. De specialist is aangesloten bij het NVPC, zodat u gegarandeerd bent van een professionele en veilige behandeling. Daarnaast staat Kliniek Veldhoven garant voor een hoge kwaliteit van medische zorg en is het in het bezit van het ZKN keurmerk. Tijdens een consultgesprek worden uw wensen en mogelijkheden besproken. Na dit gesprek krijgt u een duidelijk beeld van wat de labiacorrectie voor u persoonlijk inhoudt. In de kliniek blijken veel verzoeken tot nu toe zeer terecht geweest.

Zet de eerste stap richting een schaamlip verkleining en neem contact op met Kliniek Veldhoven. Door te bellen naar 040 295 42 43 of vul het contactformulier rechtsboven op de website in. Voor een prijsoverzicht zie kosten schaamlipcorrectie.

  • Hoge clienttevredenheid
  • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Laagdrempelig en toegankelijk