10 reacties op “Lange schaamlippen

  1. "Een goede Clinic met vriendelijk personeel"
    23 september, 2014 Geschreven door: Anoniem

    Ervaringsverhaal: Mijn ervaring was pech met een operatie schaamlipverkleining. Ik heb twee keer een opertaie moeten ondergaan omdat het hechtdraad los liet bij mij. Waar de artsen niets aan kunnen doen zoiest dat kan iedereen overkomen. Een beetje pech maar echt hele goede vriendelijke artsen en stellen je zeer op je gemak nu zit ik in het genezing proces en het resultaat is echt heel netjes ik zou graag van andere willen weten die dit ook hebben gedaan wat hun ervaring hier mee is. Ik blijf liever zelf anoniem maar echt een goede clinic met goede artsen dat is mijn ervaring. Eventuele op en aanmerkingen: Een goede Clinic met vriendelijk personeel en goed zorgzaam Heeft u tips voor het verbeteren van de gang van zaken bij Kliniek Veldhoven: Alles is goed geen op of aanmerkingen

  2. "Eindelijk in bikini met een vrij en zeker gevoel!"
    15 juni, 2014 Geschreven door: Anoniem

    Na mijn twaalfde jaar begonnen mijn schaamlippen te groeien en waarvan er één bijna 7 cm lang werd. Niet alleen génant, maar lastig met fietsen, zwemmen, sporten, menstruatie etc. Ik was voorbereid op een paar pijnlijke dagen na de ingreep, maar ik heb totaal geen pijn gehad! natuurlijk is het even vervelend, maar een paar weken leggings aan en niet fietsen, dat was het!! Eindelijk een vakantie gehad in bikini met een vrij en zeker gevoel! Heeft u tips voor het verbeteren van de gang van zaken bij Kliniek Veldhoven: Misschien is het een overweging waard om iets verder richting het noorden van ons land praktijk te houden?? Eventuele op en aanmerkingen: Ik heb een zeer positieve ervaring met uw kliniek en ik ga zonodig dan ook zeker bij u terug komen!! Ik vind het een echte aanrader. Groetjes l.

  3. "De behandeling is me voor 100% meegevallen"
    11 mei, 2014 Geschreven door: I.v.d.K

    Eindelijk is het gebeurt. Ik wilde al zo lang dat mijn schaamlippen gecorrigeerd zouden worden. Ik ben bij de kliniek geweest voor een schaamlipcorrectie. De behandeling is me voor 100% meegevallen, ook de verdovingsprikken waren nauwelijks te voelen of pijnlijk te noemen. Het herstel is me de eerste week wel een beetje tegengevallen. Het is wel een schitterend eindresultaat geworden. Ik had het jaren eerder moeten doen, het heeft mij zeer positief veranderd I.v.d.K, 39 jaar.

  4. "Het eindresultaat is fantastisch"
    02 maart, 2014 Geschreven door: Annemiek

    De ingreep op zich was erg comfortabel. Net zo als de zorg van arts en assistentes. Helaas heb ik achteraf veel pijn en ongemak gehad. Ik kon te allen tijde bij de kliniek terecht met vragen en kreeg dan steeds goede en geruststellende adviezen. Het eindresultaat is fantastisch, ik ben zeer tevreden. [rev_slider alias="review-labia-annemiek"]

  5. "Je kunt er na de behandeling altijd terecht voor vragen"
    12 februari, 2014 Geschreven door: Anoniem

    Ik heb de behandeling bij Kliniek Veldhoven als zeer goed ervaren. Vriendelijk personeel en je kunt er na de behandeling altijd terecht voor vragen etc. Je wordt niet telefonisch afgewimpeld, maar willen je graag zien zodat ze de wond kunnen bekijken. [rev_slider alias="review-labia-anoniem"]

  6. "Dit is het beste wat me is overkomen"
    03 februari, 2014 Geschreven door: Anoniem

    Ik schijf mijn ervaring over de schaamlipcorrectie op omdat het een complex onderwerp is. Ik had er "enorme" last van met vrijen, bepaalde kleren en geestelijk was het een complex verhaal aan het worden, etc. Nu ben ik bij Kliniek Veldhoven geweest en dit is het beste wat me is overkomen. Een week voor mijn afspraak bij hun ben ik naar de huisarts geweest. Hier heel mijn verhaal gedaan, met mijn benen in de beugels enz. Ik dacht dat ik zo een verwijskaart zou krijgen. Zegt de huisarts dat de verzekering dit helemaal niet meer betaald! Ik zakte door de grond heen en kon wel huilen. Daarna dus de intake gehad bij hun en dat verliep een stuk prettiger. Je krijgt echt uitleg. Natuurlijk moet er ook gekeken worden. Uiteindelijk viel de schaamlipcorrectie zelf heel erg mee. Je moet natuurlijk wel door een bepaalde gêne heen. Nu enkele maanden verder heb ik er helemaal geen last meer van. Leuk bij komend voordeel dat het ook nog eens mooier is geworden!

  7. "De ingreep zelf is me heel erg meegevallen"
    19 januari, 2012 Geschreven door: Anoniem

    Jaren geleden was er al de wens om een schaamlipcorrectie te ondergaan. Na twee bevallingen heb ik dan toch de stap genomen om naar Kliniek Veldhoven in Veldhoven te gaan. Het ontvangst en de voorlichting waren allemaal heel vriendelijk. Personeel was kundig en de begeleiding tijdens de operatie was ook prima. De ingreep zelf is me heel erg meegevallen. De dagen na de operatie had ik een behoorlijke zwelling waardoor ik het zeker een week rustig aan heb moeten doen. De genezing heeft wat langer geduurd als verwacht door een infectie van een klein deel van de wond, waarvoor ik ook weer goede en kundige begeleiding kreeg van het personeel. Maar ik ben super tevreden met het eindresultaat.

  8. "Als ik er weer voor zou staan zou ik het zo weer laten doen"
    19 november, 2011 Geschreven door: Anoniem

    Het heeft jaren geduurd voordat ik de stap heb genomen om de correctie uit te laten voeren. Toen ik er eenmaal aan toe was en contact heb gehad met Kliniek Veldhoven was ik eigenlijk meteen over mijn angst heen. Het kwam allemaal heel vertrouwd over. De ingreep is me erg meegevallen. Het enige wat een beetje pijlijk was, waren de verdovingsspuiten. Daarna voelde ik niets. Toen de verdoving was uitgewerkt, was alleen het zitten een beetje vervelend. Maar je vindt snel een houding zodat je er weinig van voelt. Het nabloeden viel ook erg mee. Het was na een paar dagen al zo goed als niets meer. Mijn ervaring is dat het veel mee is gevallen. Als ik er weer voor zou staan zou ik het zo weer laten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Klantenbeoordeling
    9.4
  • Vrouwelijk plastisch chirurgisch team
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Plastisch chirurg gespecialiseerd in schaamlipcorrectie
  • Werkt volgens de laatste technieken
  • Laagdrempelig en toegankelijk
Keurmerk