Kliniek Veldhoven


Grote schaamlippen


‘Schaamlippen’, het woord zegt het al. Het is iets waar we van oudsher met niemand anders over mochten spreken. Gelukkig veranderen de tijden en zijn onze intiemste delen nu meestal goed bespreekbaar. Behalve als het om grote schaamlippen gaat. Dat is een ongemak waar we liever niet over praten. Daarom blijven veel vrouwen met de ongemakken van schaamlippen die te groot zijn rondlopen. Onnodig, want bij Kliniek Veldhoven kunnen wij u helpen met een schaamlipcorrectie. We vinden het belangrijk om een meerwaarde te kunnen bieden voor uw persoonlijke welbevinden.

Voel u vrij na een schaamlipcorrectie

Te grote schaamlippen zijn eigenlijk de binnenste schaamlippen die naar buiten steken. Heel veel vrouwen hebben dat, alleen zijn de binnenste schaamlippen bij sommige vrouwen erg groot. Deze zeer gevoelige lichaamsdeeltjes hebben dan geen bescherming meer van de buitenste schaamlippen. Het gevolg is dat u pijn kan ervaren op de fiets of tijdens het paardrijden. Ook geslachtsgemeenschap is minder aangenaam. Daarbij kan strakke kleding u gaan hinderen. Heeft u last van grote schaamlippen dan heeft u dus alle reden om u daarvoor te laten behandelen. Een schaamlipcorrectie kan u namelijk weer de vrijheid geven om te doen wat u wilt en te dragen wat u leuk vindt. Blijft u er dus niet mee lopen en vraag gerust ons advies.

Een poliklinische operatie als oplossing voor grote schaamlippen

Een schaamlipcorrectie is een kleine ingreep, waarvoor u alleen plaatselijke verdoving nodig heeft. De behandeling duurt meestal gemiddeld een uur, waarna u gewoon weer naar huis kunt. U hoeft dus niet in de kliniek te verblijven, maar u kunt dezelfde avond weer lekker thuis in uw bed slapen. Voordat u behandeld wordt voor grote schaamlippen bepaalt u samen met de arts hoeveel huid van uw binnenste schaamlippen wordt verwijderd. Het is het deel dat buiten uw buitenste schaamlippen hangt, terwijl u staat. Hoewel de behandeling zelf vrijwel pijnloos is, kunt u daarna last hebben van gezwollen en pijnlijke schaamlippen. Om de pijn tegen te gaan, kunt u pijnstillers slikken en koude compressen op het behandelde lichaamsdeel leggen. Na een à twee weken zijn uw schaamlippen weer genezen. Overigens blijven uw grote schaamlippen er onregelmatig uitzien. De littekens zijn meestal alleen zichtbaar bij het spreiden van de benen.

Laat ons u helpen aan kleinere schaamlippen

U ziet het, last hebben van grote schaamlippen is helemaal niet nodig. Ons ervaren medisch team helpt u graag van uw ongemak af. Maak dus een afspraak met ons, zodat wij u alles precies kunnen uitleggen hoe de behandeling verloopt. De behandeling wordt uitgevoerd door ons vrouwelijk plastisch chirurgisch team. Een schaamlipcorrectie is een veelvoorkomende behandeling in onze kliniek. Dus onthoud: u bent niet de enige met grote schaamlippen. Volg dus de vrouwen die u voorgingen om het lichamelijke ongemak op te lossen. Voor een prijsoverzicht zie kosten schaamlipcorrectie.

 • Hoge clienttevredenheid
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Hoge kwaliteit van zorg
Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze behandeling.

Hoe heeft u de behandeling ervaren?

Te grote schaamlippen

Te grote schaamlippen kunnen een diversiteit aan klachten teweeg brengen. Zo kunnen vrouwen last krijgen van pijn bij het vrijen, maar ook van hinderlijke en pijnlijke klachten bij het uitvoeren van werk of bijvoorbeeld tijdens het sporten. Het kan op […]

Meer informatie
 • Klantenbeoordeling
  9.4
 • Vrouwelijk plastisch chirurgisch team
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Plastisch chirurg gespecialiseerd in schaamlipcorrectie
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
 • Laagdrempelig en toegankelijk
Keurmerk
 • Hoge clienttevredenheid
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Hoge kwaliteit van zorg
Keurmerk

Klik hier voor de prijzen van de behandeling