Kliniek Veldhoven


Wenkbrauwlift kosten

Klassieke wenkbrauwlift of Directe wenkbrauwlift (lokale verdoving)
Klassieke wenkbrauwlift of Directe wenkbrauwlift € 1575
Laterale wenkbrauwlift volgens Fogli* € 1575
*Toeslag bovenooglidcorrectie € 250
Overig
Deze behandeling kan ook onder algehele narcose uitgevoerd worden.
U dient rekening te houden met een toeslag van € 950 per uur.
Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift (incl. algehele narcose)
Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift € 3250
Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Wanneer een wenkbrauwlift?

Naarmate we ouder worden kunnen de wenkbrauwen lager komen te staan. Dit kan druk op de ogen geven en een vermindert zicht of een vermoeid uiterlijk veroorzaken. Met een wenkbrauwlift ofwel voorhoofdslift worden hangende wenkbrauwen gelift en kunnen voorgaande klachten worden verlicht. Hierna geven wij u informatie over de behandeling en vindt u op deze pagina de wenkbrauwlift kosten.

Hoe gaat een wenkbrauwlift/voorhoofdslift in zijn werk?

Er zijn verschillende technieken voor een wenkbrauwlift/voorhoofdslift. Bij een Endoscopische wenkbrauwlift worden de wenkbrauwen, de voorhoofdshuid en de -spier als geheel losgemaakt van het bot en naar boven verplaatst. De laagstand van de wenkbrauwen kan hierdoor worden verholpen. De littekens worden weggewerkt in het haar. Een Endoscopische wenkbrauwlift is nodig bij sterk hangende wenkbrauwen of een kort voorhoofd. Bij de Laterale wenkbrauwlift worden er kleine incisies, net voor of achter de haargrens, ter hoogte van de slapen gemaakt om de verslapte huid te kunnen liften. Deze ingreep is zeer geschikt wanneer de wenkbrauwen aan de buitenzijde zijn afgezakt. De laterale wenkbrauwlift wordt vaak gecombineerd met een bovenooglidcorrectie.

Wenkbrauwlift prijs

Wat de wenkbrauwlift/voorhoofdslift kost hangt af van uw wensen en de methode die gebruikt wordt. Tijdens een persoonlijk consult krijgt u gedetailleerde uitleg over de wenkbrauwlift/voorhoofdslift. Tevens kunt u uw wensen bespreken met de behandeld plastisch chirurg en ontvangt u de wenkbrauwlift kosten op maat. Voor het maken van een vrijblijvend consultafspraak neemt u contact op via 040-295 42 43 of mail naar info@kliniekveldhoven.nl.