Kliniek Veldhoven


Ooglidcorrectie kosten

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Bovenooglidcorrectie - beiderzijds (lokale verdoving)
Huidresectie€ 695
Huidresectie en aanpassen spier of vet€ 795
Huidresectie, aanpassen spier en vetpockets€ 895
Onderooglidcorrectie - beiderzijds (lokale verdoving)
Alleen huidresectie € 1310
Huidresectie en aanpassen vetpockets€ 1515
Huidresectie, aanpassen vetpockets en laterale canthopexie € 1780
Hamra inclusief huidresectie € 1780
Onderooglidcorrectie - beiderzijds (incl. algehele narcose)
Transconjuctivale onderooglidcorrectie€ 2365
Boven- en onderooglidcorrectie - beiderzijds (lokale verdoving)
Alleen huidresectie€ 1850
Huidresectie en aanpassen vetpockets€ 2050
Huidresectie, aanpassen vetpockets en laterale canthopexie€ 2275
Hamra inclusief huidresectie € 2275
Overig
Deze behandeling kan ook onder algehele narcose uitgevoerd worden.
U dient rekening te houden met een toeslag van € 950 per uur.
Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Weer een frisse blik met een ooglidcorrectie

Met een eenvoudige ingreep krijgt u weer uw jonge uitstraling terug. Hieronder geven wij informatie over een ooglidcorrectie en naast de ingreep zullen mogelijk ook de ooglidcorrectie kosten u interesseren.

Hoe komt u aan die vermoeide blik?

Door ouderdom kunnen oogleden gaan hangen. Die heeft te maken met een combinatie van de verslapping van de huid en een ophoping van vet in uw oogkas. Deze vetophoping versnelt het proces van hangende oogleden. Dit proces, dat ook wel dermatochalasis wordt genoemd, maakt dat uw gezicht vermoeid over kan komen bij anderen. Maar deze aandoening kan niet alleen storend zijn. Zo is het goed mogelijk dat u last heeft van een zwaar of een plakkend gevoel in uw oogleden, veel cliënten klagen over hoofdpijn en er is een groep die een beperkt bereik van hun gezichtsvermogen heeft. De aandoening is echter relatief eenvoudig te verhelpen en voor de kosten van een ooglidcorrectie hoeft u het niet te laten. Kliniek Veldhoven heeft uiteenlopende plastisch chirurgische ingrepen in haar pakket. Wij hebben een team dat jaarlijkse ruim 5000 behandelingen uitvoert. Dit team wordt onder meer gevormd door verpleegkundigen en uiteraard plastisch chirurgen. Door het groot aantal behandelingen dat wij per jaar uitvoeren is een goede kwaliteit gegarandeerd en zijn de ooglidcorrectie kosten concurrerend. Wilt u meer informatie over een ooglidcorrectie en de prijs? Neem contact met ons op via 040 - 295 42 43.

Hoe verloopt de behandeling

De kern van de behandeling is dat een plastisch chirurg een stuk van de huid van het ooglid wegneemt. De hechting die hij hierbij moet maken zal nauwelijks zichtbaar zijn omdat deze wegvalt in de plooi die er van nature onder de arcadeboog ligt. De operatie wordt meestal poliklinisch uitgevoerd en duurt slechts een uur. Na vijf tot zeven dagen worden de hechtingen verwijderd en niet lang hierna kunt u van het resultaat genieten.

Ooglidcorrectie kosten

Wij beseffen dat de exacte ooglidcorrectie kosten voor u een rol spelen bij uw afweging. De  uitwerking van de oogcorrectie prijs en de beste manier om dit te financieren zijn maatwerk per persoon. Wat de ooglidcorrectie zal kosten hangt dus nog af van de exacte uitwerking en uw wensen. De prijs van een ooglidcorrectie begint bij €695. Meldt u in ieder geval aan voor een consult, daarin krijgt u een gedetailleerde uitleg over de ooglidcorrectie en een prijs op maat.