Moedervlek verwijderen kosten

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens een persoonlijk consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Moeder- ouderdoms-/pigmentvlekken d.m.v. een laser
Per behandeling - circa
15 Min.
€ 100
30 Min.€ 200
45 Min.€ 300
60 Min.€ 350
*Prijs is excl.€ 25,00 voor een proefbehandeling. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totaalprijs van uw eerste behandeling.
Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Kosten moedervlekken verwijderen

Moedervlekken hebben wij allemaal. Soms kunnen ze gezien worden als schoonheidsideaal, zoals bij Cindy Crawford. Maar vaker is een moedervlek een storend element op uw huid. Hij kan te groot zijn of te bol. Of een heel donkere moedervlek in het gelaat kan uw gezicht ontsieren. Mocht u besluiten om uw moedervlek te laten verwijderen dan zijn er verschillende mogelijkheden. Hierbij variëren de moedervlek verwijderen kosten afhankelijk van de soort vlek, de grootte en de benodigde behandeling. Lees daarom verder om te ontdekken wat Kliniek Veldhoven voor u kan doen in het geval van ontsierende moedervlekken. Ook krijgt u een globale prijsindicatie van de kosten voor het verwijderen van moedervlekken.

Een moedervlek verwijderen: de behandeling

Bij Kliniek Veldhoven hebben wij veel ervaring met het verwijderen van moedervlekken. Zo herkennen onze plastisch chirurgen ook onrustige moedervlekken aan de hand van de structuur en vorm. Vermoeden wij dat uw moedervlek verder onderzocht moet worden, dan sturen wij u door naar het ziekenhuis. Gaat het om een onschuldig exemplaar dan kunnen wij u helpen met vlakke moedervlekken. De bolle, of ook wel verheven genoemde, moedervlekken kunnen alleen via een plastisch chirurgische ingreep worden weggehaald. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving. Deze behandeling is meestal eenmalig. Daarna hoeft u alleen nog na een of twee weken terug te komen om de hechtingen eruit te halen. Het chirurgisch verwijderen van  moedervlekken wordt niet bij Kliniek Veldhoven uitgevoerd. Voor behandeling verwijzen wij u door naar het ziekenhuis. Wanneer u een vlakke moedervlek heeft, dan kunt u deze laten verwijderen via een laserbehandeling. De laser geeft korte sterke impulsen op het deel van de huid dat behandeld moet worden. Het pigment van de moedervlek absorbeert het laserlicht en zet deze om in warmte. Hierdoor lost het pigment op en ziet u de moedervlek lichter worden waardoor hij steeds meer verdwijnt. Een laserbehandeling dient echter wel een aantal keer herhaald te worden voordat de moedervlek voldoende is vervaagd. In de regel heeft u twee tot vier behandelingen nodig. Deze geven wij om de acht weken, zodat het pigment door het lichaam afgevoerd kan worden.

Moedervlek verwijderen kosten: wat kunt u verwachten

Voor het verwijderen van een moedervlek is het moeilijk om zonder een persoonlijk consult vooraf precies de prijs te geven. Heeft u een vlakke moedervlek dan kost een laserbehandeling van 15 minuten € 100. Een uur met deze behandelmethode bedraagt € 350. Wat de moedervlek verwijderen kosten voor u zullen zijn, kunt u het beste vragen tijdens een persoonlijk consult. Daarin zal de specialist ook uw moedervlek beoordelen en een behandelplan voorstellen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Wanneer u van een moedervlek af wilt, wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Bel ons op of vul het webformulier in en wij zorgen dat u zo snel mogelijk langs kunt komen.