Minoxidil prijs

Rogaine is speciaal ontwikkeld voor de heren en voor de dames is er Equate. Eén spuitbus gaat ongeveer vier tot zes weken mee. Natuurlijk is dit afhankelijk van uw gebruik.

Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Rogaine

Heeft u last van dunner wordend haar en mogelijke haaruitval? Op dit moment zijn er een groot aantal behandelmethoden en bijbehorende preparaten in omloop. U zult ongetwijfeld vaak geconfronteerd zijn met verhalen en getuigenissen over de zogenaamde bewezen effectiviteit. Op dit moment slechts een klein aantal preparaten die in klinische studies effectiviteit laten zien. Hierbij kunt u denken aan Rogaine speciaal ontwikkeld voor mannen en Equate voor vrouwen.

Rogaine en Equate, werkzaam door Minoxidil

Om een gezonde bos haren te hebben, is het nodig dat haren in voldoende mate worden geproduceerd en dat de haarzakjes vitaal en gezond zijn. Hiervoor is een goede doorbloeding van de hoofdhuid noodzakelijk en moeten de haarzakjes actief zijn. Als we ouder worden, kan het gebeuren, door diverse oorzaken zoals een veranderde hormoonspiegel, dat de doorbloeding van de haarzakjes minder wordt. Uw haarzakjes raken in een rustfase, waarbij nog wel haar wordt aangemaakt, maar vaak dunner en minder vitaal. Als uw haarzakjes verschrompelen, neemt haarproductie af en kan haaruitval optreden. Dit gebeurt voornamelijk bij mannen, maar ook vrouwen kunnen er last van hebben.
Rogaine en Equate grijpen hierop in. Beide preparaten bevatten het middel Minoxidil. Bij Rogaine is dit 5 %; bij Equate 2%. Wat Minoxidil doet is het bevorderen van de bloeddoorstroming van de hoofdhuid en het vitaal houden van uw haarzakjes. Bevinden uw haarzakjes zich in de rustfase, dan zorgt Minoxidil als het ware voor een ontwaken. Hierdoor zult u na een periode van vier maanden ervaren dat uw haren weer gezonder en dikker zijn.
Een behandeling met Minoxidil is wel een tijdelijke oplossing. Als u de behandeling stop zet, zult u na een tijdje merken dat uw haren wederom dunner gaan worden.
Minoxidil is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meer effectievere preparaten bij de bestrijding van dunner wordend haar.
Rogaine en Equate is mousse die u eenvoudig op uw haren aanbrengt. Het is niet vettig, bevat geen parfum en is mild voor uw hoofdhuid. Het gebruik van Minoxidil bij bestrijding van dunner wordend haar is goedgekeurd door de gezaghebbende Amerikaanse FDA. Gebruikt u ook andere haarproducten, zoals stylingproducten? Dit kunt u blijven doen tijdens uw behandeling met Rogaine of Equate.