Kliniek Veldhoven


Microdermabrasie prijzen

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat. Prijs is per behandeling.

Microdermabrasie d.m.v. megapeel
Gezicht€ 75
Gezicht & V-hals€ 110
Gezicht & decolleté€ 150
Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Huidverbetering

Microdermabrasie klinkt als een ingewikkeld scheikundig proces, maar het is eigenlijk gewoon een intensieve peeling van de bovenste huidlagen. Toch maakt het de moeilijke naam wel waar, want met microdermabrasie kunnen wij allerlei huidproblemen aanpakken. Onder andere teveel of te weinig pigment, een verouderde huid of de gevolgen van acné kunnen worden verzacht door middel van deze techniek. Lees dus vooral verder wanneer u meer wilt weten over wat microdermabrasie voor u kan betekenen. U bent dan ook meteen op de hoogte over wat ongeveer de microdermabrasie prijzen zijn.

Microdermabrasie: een krachtpatser die allerlei huidproblemen aanpakt

De lijst van indicaties waarbij microdermabrasie een huidverbetering geeft, is vrij lang. Zo helpt de intensieve peeling bij een huid die:
  • verdikt of overmatig verhoornd is;
  • door veroudering last heeft van verslapping, fijne lijntjes en rimpels;
  • door de zon beschadigd is;
  • een vale of doffe teint heeft door een slechte doorbloeding;
  • vet en onzuiver is;
  • littekens en rode vlekjes heeft als gevolg van acné;
  • in het bezit is van grove poriën;
  • pigmentstoornissen heeft;
  • gedehydrateerd is.
U ziet het: microdermabrasie is multi-inzetbaar. De techniek van de behandeling bestaat uit microfijne kristallen die de huidspecialist via een straalkop op uw huid spuit en weer wegzuigt. Dat veroorzaakt een peeling waarbij een aantal lagen met dode huidcellen verdwijnen. Het gevolg is dat de doorbloeding van uw huid wordt gestimuleerd. Ook worden er nieuwe collageen en elastine vezels aangemaakt. Verder verfijnen de lijntjes en heeft u een frissere, egalere en mooiere huid.

De behandeling en een indicatie van de microdermabrasie prijzen

Alle behandeltrajecten bij Kliniek Veldhoven beginnen met een persoonlijk consult waarbij we gaan kijken wat voor u de beste aanpak is. Daarna reinigen we de huid, waarbij we eventueel een dieptereiniging toepassen. Vervolgens peelen wij uw huid door middel van de microfijne kristallen. Nadat wij deze weer verwijderd hebben, verzorgen wij uw huid met een serum en crème plus een UV-bescherming met factor 50. Houd er rekening mee dat u het beste uit de zon kunt blijven. Of gebruik anders een goede bescherming door bijvoorbeeld een hoed of pet te dragen en een sterk beschermende zonnebrandcrème te gebruiken. Na een behandeling ziet u al resultaat. Voor een nog beter effect kunt u een kuur ondergaan van zes tot acht behandelingen met microdermabrasie. Wij geven deze dan om de twee tot drie weken. De microdermabrasie prijzen zijn afhankelijk van om welk lichaamsdeel het gaat. Voor enkel het gelaat vragen wij € 75. Komt daar de v-hals bij dan ligt de prijs op € 110. Wilt u ook uw decolleté laten behandelen met microdermabrasie, dan kost het € 150. Hoeveel de behandeling voor u precies zal bedragen, kunt u het beste tijdens een persoonlijk consult navragen. Met microdermabrasie kunt u veel huidproblemen laten verdwijnen. Ontdek wat er voor u mogelijk is en maak telefonisch een afspraak of vul het contactformulier in op onze website. Wij helpen u graag aan een mooiere en gladdere huid.