Liposuctie prijs

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Voor een liposuctie behandeling is het van belang dat uw BMI (Body Mass Index) onder de 30 is.

Liposuctie (lokale verdoving)
Onderkin & hals € 1095
Bovenarmen€ 1350
Borst bij mannen€ 1395
Rug€ 2450
Onderbuik€ 1350
Onderbuik & maag€ 1795
Onderbuik & maag & taille of heupen€ 2595
Onderbuik & maag & taille en heupen€ 2995
Taille€ 1350
Heupen€ 1350
Zitvlak€ 1350
Binnenkant bovenbenen€ 1395
Buitenkant bovenbenen€ 1395
Heupen & buitenkant bovenbenen & knieën€ 2650
Binnenkant bovenbenen & knieën € 1995
Voorzijde bovenbenen€ 1595
Achterzijde bovenbenen€ 1350
Knieën€ 1145
Richtprijzen meerdere zones
Richtprijs 2 zones€ 1795
Richtprijs 3 zones€ 2595
Overig
Toeslag drukpak (vanaf)€ 100
Toeslag drukmasker€ 50
Grote liposuctie behandelingen onder narcose € Prijs op aanvraag
Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Verbeterde lichaamsproporties dankzij een liposuctie

Wanneer u heeft besloten om een liposuctie behandeling te ondergaan, wilt u dit uiteraard laten doen bij een goede kliniek en wilt u weten wat de liposuctie prijs is.

Liposuctie prijs versus een mooiere lijn

Het laten uitvoeren van een liposuctie of liposculptuur is een manier om de contouren van uw lichaam in verhouding te brengen. Vet hoopt zich in het lichaam namelijk vaak op op bepaalde plaatsen, zoals rond de billen, in de benen, heupen of bij de buik. Als zich op één of meerdere plaatsen in het lichaam te veel vet verzamelt, kan het gebeuren dat de lichaamsverhoudingen zoekraken. Met het plaatselijk laten verwijderen van vetweefsel kan de balans van uw lichaamscontouren weer worden hersteld, al zijn er natuurlijk meer zaken van belang bij uw beslissing om eventueel overtollig vet te laten weghalen. Zo wilt u wellicht weten wat de liposuctie prijs is om de ingreep zo betaalbaar mogelijk te houden. Bij Kliniek Veldhoven begrijpen wij uw overwegingen vanzelfsprekend, maar willen we vooral dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Liposuctie – prijs, voorbereiding en behandeling

De kosten die een liposuctie met zich meebrengt zijn tevens afhankelijk van waar u vet wilt laten weghalen. Er hangen verschillende prijskaartjes aan de diverse zones en wij onderscheiden onder andere de onderkin, zadeltassen, de onderbuik, de taille, het zitvlak en de bovenbenen. Wanneer u op meerdere plaatsen van u lichaam een behandeling wenst, zal de totale liposuctie prijs echter relatief lager uitvallen. Voordat u tot een liposuctie besluit dient u zich wel te realiseren dat een dergelijke ingreep niet mag worden gezien als een eenvoudige manier om gewicht te verliezen. Sterker nog, als uw BMI (Body Mass Index) hoger is dan 30 wordt u verzocht eerst af te vallen alvorens tot een behandeling kan worden overgegaan. Tijdens de ingreep zal de plastisch chirurg onder plaatselijke verdoving kleine sneden in de huid aanbrengen en met een dun buisje een verdovingsvloeistof injecteren. De opzwellende vetcellen worden vervolgens opgezogen, waarna hechting van de incisies plaatsvindt. Ondanks de kosten is een liposuctie de meest gebruikte methode om de lichaamsverhoudingen weer beter in balans te brengen. Vraag een consult aan via onze website, als u meer wilt weten.