Lipofilling prijs

De prijzen zijn per behandeling. Voor iedere opvolgende behandeling dient u rekening te houden met een bedrag van € 600,- per behandeling. Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

 

Lipofilling (lokale verdoving)
Lipofilling van 2 regio’s€ 2.250,00
Lipofilling neuslipplooien€ 1500
Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Lipofilling bij Kliniek Veldhoven

Voor een jongere uitstraling is lipofilling een goede methode. De lipofilling prijs die daarvoor betaald moet worden, is daarom vaak de moeite waard. Deze wijze van rimpels en inzakkingen opvullen geeft namelijk een lang resultaat. Bent u bijvoorbeeld veel afgevallen en heeft u volume in uw gezicht verloren? Met lipofilling kunt u uw gezicht weer een frisser aanzien geven. Of misschien ziet u er de laatste tijd veel somberder uit dan u werkelijk bent door licht uitgezakte wenkbrauwen? Ook hiervoor kan lipofilling het juiste antwoord zijn. Ontdek daarom snel wat deze behandeling inhoudt en wat de lipofilling prijs is.

Lipofilling: geef uw gezicht een verjongingskuur met uw eigen lichaamsvet

Een van de voordelen van een behandeling met lipofilling is dat er een echt natuurproduct aan te pas komt: namelijk uw eigen lichaamsvet. Dit vet wordt eerst door onze plastisch chirurg verwijderd op een plaats waar het lichaam het kan missen. Daarna wordt het weer teruggeplaatst in uw gezicht op de gebieden waar u het nodig vindt. Nog een voordeel is dat u direct het effect kunt zien na de behandeling. Wel kan het zijn dat u 1 tot 3 sessies nodig zijn voor een optimaal resultaat, doordat uw lichaam een gedeelte van het vet weer afbreekt. Maar het vet dat wel blijft zitten, gaat ook niet meer weg. Hierdoor bent u na een aantal keer lipofilling klaar voor de behandelde plek. Na het betalen van de lipofilling prijs hoeft u dus niet na enkele jaren weer terug te komen voor een nieuwe behandeling.

De behandeling in de praktijk en de lipofilling prijs

Lipofilling is speciaal geschikt voor verschillende problemen in het gezicht, waardoor u ouder kunt lijken dan u bent. Holle wangen en groeven rond de ogen kunnen bijvoorbeeld heel goed met uw eigen lichaamsvet worden opgevuld. Ook een diepe neus-lippenplooi en diepe marionetlijnen worden weer gladder via lipofilling. Bovendien kan uw blik een stuk energieker ogen door een lichte wenkbrauwlift met lipofilling. Overigens hoeft u niet bang te zijn voor een langdurige herstelperiode. De behandeling gebeurt onder lokale verdoving, waardoor u geen last heeft van de eventuele bijwerkingen van een narcose. Alleen de behandelde plaatsen kunnen een à twee weken rood, gevoelig en opgezwollen zijn. Hoe hoog de prijs voor uw behandeling met lipofilling bedraagt, hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie. De kosten voor lipofilling variëren per behandeling. De lipofilling prijs voor twee regio’s is € 2.250,00. Voor de lipofilling van de neus-lippenplooi vragen wij € 1500,00. Voor iedere opvolgende behandeling bedragen de kosten € 600,00. Zijn deze prijzen te hoog voor u om in een keer te betalen? Dan kunt u eventueel gebruik maken van de financieringsmogelijkheid via Cosmetic Finance.

Wilt u graag weten of lipofilling de juiste behandeling is voor uw holle wangen, neus-lippenplooi of andere ontsieringen in uw gezicht? Of hoe hoog de kosten voor uw lipofilling bedragen? Bel dan gerust ons nummer of neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u daarna graag verder met het beantwoorden van uw vragen of het maken van uw afspraak voor een persoonlijk consult.