Kliniek Veldhoven


Laserontharing prijs

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.


Laat uw bikinilijn ontharen en ontvang per laserbehandeling €30,- korting. 

Wilt u gebruikmaken van de zomeractie, vul dan onderstaand contactformulier in. Lees vooraf eerst de actievoorwaarden.

Deze actie loopt van 18 juli tot 31 augustus 2018.

 

Laserontharen - Soprano ICE laserPrijs per behandeling
Zones dames
Bovenlip€ 65,-
Kin€ 65,-
Wangen€ 75,-
Bakkebaarden€ 70,-
Oren€ 85,-
Jukbeenderen€ 70,-
Gehele gezicht€ 145,-
Oksels€ 90,-
Nek€ 75,-
Hals€ 75,-
Billen€ 150,-
Bilnaad€ 75,-
Buikv.a.€ 50,-
Onderbenen€ 220,-
Bovenbenen€ 240,-
Onderarmen€ 140,-
Bovenarmen€ 140,-
Onderrug€ 140,-
Voeten€ 85,-
Volledige benen€ 440,-
Volledige armen€ 260,-
Rondom de tepels€ 65,-
Rondom de navel€ 65,-
Bikinilijn small€ 100,-
Bikinilijn medium€ 120,-
Bikinilijn large€ 130,-
Pakket dames
Damespakket 1 Bovenlip/kin€ 100,-
Damespakket 2 Bikinilijn/oksels€ 175,-
Damespakket 3 Onderbenen/oksels of bikinilijn€ 300,-
Damespakket 4 Onderbenen/oksels en bikinilijn€ 385,-
Damespakket 5 Volledige benen en bikinilijn€ 520,-
Damespakket 6 Volledige benen/bikinilijn en oksels€ 600,-
Zones heren
Nek€ 75,-
Oren€ 85,-
Hals€ 85,-
Baard€ 145,-
Baard/hals€ 175,-
Jukbeenderen€ 70,-
Oksels€ 90,-
Bovenarmen€ 160,-
Onderarmen€ 150,-
Volledige armen€ 285,-
Borst€ 175,-
Buik€ 135,-
Rug€ 250,-
Onderrug€ 155,-
Schouders€ 150,-
Bovenbenen€ 275,-
Onderbenen€ 265,-
Volledige benen€ 520,-
Billen€ 150,-
Bilnaad€ 75,-
Voeten€ 85,-
Rondom de tepels€ 65,-
Pakket heren
Herenpakket 1 Borst/buik€ 295,-
Herenpakket 2 Rug/schouders€ 360,-
Herenpakket 3 Rug/buik€ 365,-
Herenpakket 4 Rug/schouders /borst€ 530,-
Herenpakket 5 Rug/schouders/bovenarmen€ 510,-
Herenpakket 6 Rug/schouders/borst /buik€ 610,-
Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Laserontharing

Met behulp van de lasermethode is het mogelijk om effectief te ontharen. De Soprano ICE laser komt ook op de minder gemakkelijk bereikbare plaatsen. Laser ontharen is de ideale behandeling voor mannen en vrouwen die een verzorgd uiterlijk op prijs stellen en geen zin meer hebben in minder effectieve, tijdrovende en pijnlijke ontharingsmethode zoals de lichtflitsmethode (IPL), scheren of waxen .

De werking van de Soprano ICE diodelaser

De Soprano ICE behandelt met laserlicht en niet door middel van het minder effectieve flitslicht, zoals de ILS of de ELOS. Met laserlicht kunnen dieper gelegen wortels effectief worden bereikt. De Sopranao ICE laser is uniek in zijn soort door de verschillende handstukken die elk een eigen golflengte hebben. Dit maakt het mogelijk om verschillende combinaties van huid en haar effectief te behandelen. De kans op brandwonden bij het gebruik van de Soprano ICE is minimaal door het extreem koelend handstuk (tot min 4 graden Celsius). De warmte wordt vastgehouden in de lederhuid waar de haarzakjes in de voedingsbodem moeten worden behandeld. Het comfort van de cliënt wordt door het koelen aanzienlijk verbeterd. De Soprano ICE is ook de enige laser die is uitgerust met speciale hulpstukken. Hierdoor kan de grens van de haargroei heel nauwkeurig worden bepaald en kunnen bijvoorbeeld zelfs haartjes bij de neus of haartjes tussen de wenkbrauwen effectief worden behandeld. Met de Soprano ICE kunnen dus ook minder gemakkelijk bereikbare plaatsen goed worden onthaard.

De werkstanden van de Soprano ICE laser

Stationair is de Soprano ICE uitermate geschikt voor het verwijderen van stugge haren, doordat er meteen energie wordt geleverd, iets wat de behandeltijd verkort. In de Super Hair Removal stand (SHR) bouwt de energie zich juist op. Daardoor is deze stand effectief bij het verwijderen van zowel dun en dik haar. Het comfort van de cliënt ligt erg hoog en de ontharing kan plaatsvinden bij iedere huidtype. In de SHR modus is het energiepeil erg laag en het aantal flitsen per seconde erg hoog in verhouding tot andere lasers. De haarzakjes worden langzaam opgewarmd en de behandeling is voor de cliënt vrijwel pijnloos. In diverse studies is ook vastgesteld dat de behandeling voor de cliënt het minste ongemak oplevert door het lage energiepeil, maar tegelijkertijd wel degelijk effectief is. Ook voor de Soprano ICE geldt dat blonde, rode en grijze haren te weinig energie kunnen absorberen om een behandeling efficiënt te maken. Zwangere en borstvoeding gevende vrouwen mogen geen laserbehandelingen ondergaan.

Laserontharing prijs bij Kliniek Veldhoven

De laserontharing prijs is gebaseerd op de kwaliteit die wij bieden. In onze kliniek wordt ontharen uitsluitend uitgevoerd door gekwalificeerd personeel. Concreet betekent dit dat huidtherapeuten altijd een zelfstandige bevoegdheid hebben. Al onze huidtherapeuten zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat zij hebben voldaan aan de opleidingseisen en moeten voldoen aan de kwaliteitseisen die zijn vastgelegd in de wet BIG. De huidspecialist behandelt onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar. Kies voor ontharen voor de Soprano ICE laser in de vertrouwde omgeving van Kliniek Veldhoven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de behandeling of om naar de laserontharing prijs te vragen.