Kliniek Veldhoven


Kosten voor een bilvergroting

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens een persoonlijk consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

BILCORRECTIE (incl. algehele narcose)
Bilcorrectie d.m.v. lipofilling (1e behandeling)
Elke vervolgbehandeling
Overig
Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.
Deze behandeling wordt op dit moment niet bij Kliniek Veldhoven uitgevoerd.

Kosten voor een bilvergroting met lichaamseigen vet

Een bilvergroting kan een goede oplossing zijn voor degene die door volumeverlies plattere billen hebben gekregen of vinden dat hun billen niet de gewenste vorm hebben. Het kan ook zijn dat u gewoon wat meer volume in uw billen wilt hebben. De plastisch chirurgen van Kliniek Veldhoven zijn gespecialiseerd in lipofilling met lichaamseigen vetweefsel. Vindt u uw billen te klein, te plat of bent u ontevreden over de vorm? Laat u informeren over de mogelijkheden, de resultaten en de kosten voor een bilvergroting.

Met lipofilling uw billen opvullen met eigen vet

Een bilcorrectie wordt toegepast voor contourverbetering van de billen. Daarbij kan het gaan om een (Braziliaanse) billift of een bilvergroting. Bij een bilcorrectie worden uw billen voller en ronder gemaakt met uw eigen onderhuidse vetweefsel. De billen opvullen gebeurt door middel van lipofilling; injecties met eigen vet. Allereerst wordt onder volledige verdoving met liposuctie onderhuids vetweefsel verwijderd. De plastisch chirurg maakt kleine snedes, waarbij het te behandelen gebied met een verdovende vloeistof wordt geïnjecteerd. De vetcellen zwellen hierdoor op, waarna deze cellen met een buisje ofwel canule door de plastisch chirurg van Kliniek Veldhoven worden opgezogen. Het lichaamseigen vet wordt voornamelijk verwijderd uit de buikstreek, de benen, de heupen of de onderrug. Dit verwerkte vet wordt vervolgens door injectables in laagjes en in kleine porties in de billen teruggeplaatst. Met lipofilling wordt onderhuids volume gecreëerd en de contour van de billen geaccentueerd. Lipofilling geeft een blijvend, levenslang resultaat. Ongeveer 60 tot 80% van het ingespoten vet in het behandelde gebied blijft op de plaats zitten waar het is aangebracht. De overige 20 tot 40% van het geïnjecteerde vetweefsel wordt door het lichaam afgebroken. De lipofilling-behandeling is weinig belastend voor het lichaam. Als u meer wilt weten over de prijs voor lipofilling van de billen, kunt u contact opnemen met Kliniek Veldhoven. Wij kunnen u nauwgezet informeren over een behandeling op maat. Cliënten die een correctie van de billen ondergaan, mogen de eerste vier dagen na de ingreep niet op de billen zitten. De kosten van een bilvergroting zijn afhankelijk van uw wensen.

Contourverbeteringen gericht op A-, H- of V-vormige billen

De vorm van de billen is grotendeels erfelijk vastgelegd. De contouren worden bepaald door de elasticiteit van de huid en de verhouding tussen het huidweefsel en het vetweefsel. De huidconditie en de hoeveelheid vet zijn van invloed op de vorm van uw billen. billift De verbeteringen van de bilcontour zijn gericht op A-, H- of V-vormige billen. Vrouwen met een peer-figuur hebben meestal A-vormige billen die beneden de heupbeenderen in breedte toenemen en voller worden. V-vormige billen komen veel voor bij vrouwen met brede schouders en smalle heupen. De vorm toont zich door een naar binnen lopende lijn tussen het bekken en de heupen. Een V-vorm van de billen – smaller van onderen, breder aan de bovenkant – kan ervoor zorgen dat het lijkt alsof de billen hangen. H-vormige billen geven de aanblik van een platte achterkant. Vrouwen hebben hier vaak vetopslag rond hun buik en, net als bij V-vormige billen, minder vet rond de billen. Lipofilling biedt hier een oplossing. De behandeling in Kliniek Veldhoven is daarbij niet alleen gericht op de billen zelf. Er is ook aandacht voor de verhouding van de billen met uw taille en uw heupen. Een correctie van de billen kan ook de contouren van de heupen en de taille verbeteren. Uitgangspunt is om een natuurlijk uitziend resultaat te bereiken, met een transformatie van platte naar gevormde billen. U komt in aanmerking voor een billencorrectie met een Body Mass Index (BMI) tussen 18 en 30.

Behandeling door ervaren plastisch chirurgen in een gespecialiseerde kliniek

Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in lipofilling. Onze privékliniek heeft het ZKN-keurmerk (dat de kwaliteit van de medische zorg borgt) en onze plastisch chirurgen zijn lid van de NVPC, de Nederlandse Vereniging Plastische Chirurgie. Zij werken volgens de laatste technieken en leveren zorg van hoge kwaliteit. Dat vertaalt zich in een hoge klantwaardering. Wilt u meer weten over lipofilling, implantaten voor de billen en de kosten voor een bilvergroting? U kunt ons bellen (040 – 295 42 43) of e-mailen (info@kliniekveldhoven.nl) met uw vragen of voor het vastleggen van een consult zonder verdere verplichtingen. U kunt ook een consult aanvragen via het contactformulier op de website van Kliniek Veldhoven.