Kliniek Veldhoven


Kosten schaamlipcorrectie

Een schaamlipcorrectie is een relatief eenvoudige ingreep, waarmee we ongemak en pijn door te grote binnenste schaamlippen voorgoed kunnen verhelpen. Het gaat om een dagbehandeling die ongeveer een uur duurt. Over de prijs kunnen we duidelijk zijn. Wat betreft de voorbereiding, het aantal handelingen en de duur van de ingreep zijn de meeste schaamlipcorrecties goed vergelijkbaar. Voor de meeste cliënten kunnen we dan ook de hieronder genoemde richtprijs hanteren.

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens het consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Schaamlipcorrectie/schaamlipverkleining (lokale verdoving)
Enkelzijdige schaamlipcorrectie (1 kant)€ 795
Dubbelzijdige schaamlipcorrectie (2 kanten)€ 1150
Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Enkelzijdige of dubbelzijdige labiacorrectie

Een schaamlipcorrectie maakt definitief een einde aan allerlei ongemakken. Deze behandeling die officieel 'labiacorrectie' wordt genoemd, is een ingreep waarbij de binnenste schaamlippen worden verkleind. Kliniek Veldhoven heeft met deze ingreep veel ervaring, bovendien zijn de kosten schaamlipcorrectie alleszins gering. Daarnaast wordt de behandeling uitgevoerd door ons vrouwelijk plastisch chirurgisch team.

Schaamlipcorrectie is een eenvoudige ingreep

Bij sommige vrouwen steken de binnenste schaamlippen bijzonder ver uit. Zij worden dan onvoldoende door de buitenste schaamlippen beschermd. Dit geeft pijnklachten en irritatie op allerlei actieve momenten in de dag. Bekende voorbeelden van activiteiten die pijn veroorzaken zijn fietsen, paardrijden en vrijen. Pijnlijke schaamlippen staan dan op hinderlijke wijze in de weg aan uw levensplezier. Herkent u deze ervaring, dan is behandeling gewenst. Bij Kliniek Veldhoven zijn de kosten schaamlipcorrectie relatief gering. In feite is een schaamlipcorrectie voor onze vrouwelijke plastisch chirurg een relatief eenvoudige ingreep en wordt onder plaatselijke verdoving verricht. Deze ingreep bestaat uit het verwijderen van een bepaalde hoeveelheid huidoverschot. De dagbehandeling neemt ongeveer één uur in beslag. Een opname is voor de ingreep niet nodig, met als groot voordeel dat u dezelfde avond gewoon weer in uw eigen bed slaapt. Bij het besluit van de plastisch chirurg over de weg te nemen hoeveelheid huid, wordt gekeken naar uithangende deel in staande positie. Het gedeelte van de binnenste schaamlippen dat in die positie te ver uithangt, wordt tijdens de ingreep verwijderd. Na de correctie zullen in staande positie in principe de buitenste schaamlippen de binnenste schaamlippen weer beschermen. Door de structuur van de huid en de wijze van genezen, behouden de binnenste schaamlippen in veel gevallen een wat onregelmatig uiterlijk. Dit is over het algemeen slechts zichtbaar bij het spreiden van de benen.

Een behandeling op hoog niveau

Bij een schaamlipcorrectie kan het om één of om beide schaamlippen gaan. De kosten schaamlipcorrectie die Kliniek Veldhoven in rekening brengt, zijn hierop gebaseerd. Gaat het om een schaamlipcorrectie aan slechts één kant, dan brengen wij voor deze ingreep circa 750 euro in rekening. Een ingreep aan beide schaamlippen kan natuurlijk ook. De kosten schaamlipcorrectie worden dan op circa 1095 euro begroot. Binnen Kliniek Veldhoven werken wij met een hecht team van plastisch chirurgen en specialisten. Door de uitgebreide ervaring en langdurige samenwerking levert onze kliniek behandelingen op hoog niveau. De kosten schaamlipcorrectie zijn heel overzichtelijk. Na een herstelperiode van zes tot acht weken geniet u uitbundig van het toegenomen levensplezier. Wilt u meer informatie over de behandeling en een op u toegesneden opgaaf van de schaamlipcorrectie kosten? Neem dan contact op met onze kliniek en maak een afspraak voor een informatief consult.