Kosten borstvergroting

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens een persoonlijk consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

Het consult voor een borstvergroting vindt plaats in onze vestiging Kliniek Veldhoven in Veldhoven. De operaties worden uitgevoerd in Nijmegen of Bosch en Duin.

BORSTCORRECTIE Inclusief narcose
Borstvergroting
Borstvergroting met ronde implantaten (Mentor cohesive I)€ 2550
Borstvergroting met ronde implantaten (Mentor cohesive II)€ 2800
Borstvergroting met anatomische implantaten (Mentor cohesive III)€ 3200
Mentor implantaten hebben een omhulsel van siliconenrubber
Borstvergroting met anatomische implantaten (Polytech)€ 3200
Borstvergroting met ronde implantaten (Polytech)€ 2890
Polytech implantaten hebben een omhulsel van polyurethaan
Borstlift
Borstlift zonder implantaten
€ 3545
Borstlift met ronde implantaten (Mentor cohesive I)
€ 4750
Borstlift met ronde implantaten (Mentor cohesive II)
€ 5000
Borstlift met anatomische implantaten (Mentor cohesive III)
€ 5300
Mentor implantaten hebben een omhulsel van siliconenrubber
Borstvergroting met anatomische implantaten (Polytech)€ 3200
Borstvergroting met ronde implantaten (Polytech)€ 2890
Polytech implantaten hebben een omhulsel van polyurethaan
Borstverkleining
Borstverkleining€ 3950
Overig
Extra kosten bij wissel van implantaten€ 500
Borstprotheses verwijderen€ 2500
Toeslag wettelijke verplichte registratie bij DICA/DBIR voor 2 implantaten€ 61
Aanvullende lipofilling behandeling op een borstvergroting
met implantaten (algehele verdoving)
€ 2000
Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Helder antwoord op de vraag ꞌwat kost een borstvergrotingꞌ

Vele vrouwen vinden hun borsten te klein of te leeg als gevolg van het ouder worden, een doorgemaakte zwangerschap of fors gewichtsverlies. Met het laten uitvoeren van een borstvergroting eventueel in combinatie met lipofilling bij Kliniek Veldhoven kunnen uw borsten weer volume krijgen. Niet alleen het volume van uw borsten wordt daarbij vergroot, maar ze worden ook in goede verhouding met de rest van uw lichaam geplaatst. De implantaten zijn veilig, van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. De hoge cohesiviteit – de stevigheid van de in het implantaat gebruikte gel – zorgt ervoor dat de siliconen goed samen blijven. De kosten van borstvergroting zijn afhankelijk van de grootte en type implantaat. De medisch specialisten in Kliniek Veldhoven hebben veel ervaring op het gebied van borstvergrotingen. Het is een veelvoorkomende ingreep in onze drukbezochte kliniek, waarbij gebruikt wordt gemaakt van ronde of anatomische implantaten met een veiligheidskeurmerk. De kosten van een borstvergroting zijn afhankelijk van uw wensen, soort en maat implantaat dat u wilt. De borstvergroting prijs voor ronde implantaten ligt op respectievelijk € 2.550,00 (merk Mentor cohesive I) of € 2.800,00 (Mentor cohesive II). Als u graag anatomische implantaten (Mentor cohesive III) wilt, zijn de kosten van borstvergroting € 3.200,00. De borstvergroting prijs is inclusief anesthesiekosten en exclusief de kosten van wisseling van al aanwezige implantaten (€ 500).

Voor alle borstimplantaten die in Nederland worden geplaatst, geldt een wettelijke verplichting tot registratie om zo de kwaliteit van de borstimplantaten inzichtelijk te maken. Het borstimplantatenregister wordt beheerd door DICA (Dutch Institute for Clinical Auditing), de organisatie die toezicht houdt op de veiligheid en kwaliteit van zorg voor vrouwen met borstimplantaten. Zo kunnen eventueel niet goed functionerende implantaten vroegtijdig gesignaleerd worden en zorgt de registratie voor een continu proces van feedback over de resultaten van gebruikte implantaten. Aan deze registratie zijn kosten voor u verbonden. De wettelijk verplichte kosten zijn € 61,00 voor 2 implantaten. Alle borstcorrecties vinden onder volledige narcose plaats en alle gebruikte Mentor implantaten zijn voorzien van een veiligheidskeurmerk. Kliniek Veldhoven wil graag dat een borstvergroting binnen ieders mogelijkheden ligt. Vandaar dat wij ook de mogelijkheid bieden om de kosten van borstvergroting in termijnen te betalen via Cosmetic Finance.

Borstvergroting in combinatie met een borstlift

Alle borstcorrectie behandelingen in onze kliniek met ZKN-kwaliteitskeurmerk vinden onder volledige narcose plaats en worden uitgevoerd door plastisch chirurgen die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). Een borstvergroting kan in combinatie met een borstlift worden uitgevoerd, waarbij de tepel en tepelhof een nieuwe, hogere positie krijgen. Bij Kliniek Veldhoven bent u in goede handen. Overtuig u zelf door het bekijken van de foto’s en  de ervaringen van andere cliënten te lezen op onze website. Op onafhankelijke beoordelingssites krijgen onze behandelingen gemiddeld een 9,5. In een persoonlijk gesprek kan de vraag ꞌwat kost een borstvergrotingꞌ voor u precies worden beantwoord, rekening houdend met uw uitgangssituatie, uw specifieke wensen en het model implantaten dat u wilt. Herwin uw vrouwelijkheid en vergroot uw zelfvertrouwen met een borstversteviging bij de toonaangevende Kliniek Veldhoven, dat jaarlijks ruim 2.000 cliënten met een plastische en/of dermatologische behandeling van dienst is. Voor meer informatie over de behandeling, de nazorg, het effect en de borstvergroting prijs kunt u bellen naar 040 – 295 42 43. Of kies voor een persoonlijk consult met een van onze plastisch chirurgen, waar duidelijk wordt of een borstvergroting een goede optie voor u is.