Kliniek Veldhoven


Kosten borstvergroting

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens een persoonlijk consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

BORSTCORRECTIE (Incl. algehele narcose)
Borstvergroting
Borstvergroting met ronde implantaten (Mentor cohesive I)€2595
Borstvergroting met ronde implantaten (Mentor cohesive II)€3040
Borstvergroting met ronde implantaten (Mentor Xtra)€3460
Borstvergroting met anatomische implantaten (Mentor cohesive III)€3460
Aanvullende lipofilling behandeling op een borstvergroting
met implantaten (incl. algehele narcose)
€2000
Mentor implantaten hebben een omhulsel van siliconenrubber
Borstvergroting d.m.v. lipofilling
1e behandeling€3995
Elke vervolgbehandeling€2995
Borstlift
Borstlift zonder implantaten
€3850
Borstverkleining
Borstverkleining€4150
Overig
BH€35
Extra kosten bij wissel van implantaten€500
Borstprotheses verwijderen€2500
Toeslag wettelijke verplichte registratie bij DICA/DBIR voor 2 implantaten€61
Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Helder antwoord op de vraag ꞌwat kost een borstvergrotingꞌ

Vele vrouwen vinden hun borsten te klein of te leeg als gevolg van het ouder worden, een doorgemaakte zwangerschap of fors gewichtsverlies. Met het laten uitvoeren van een borstvergroting eventueel in combinatie met lipofilling bij Kliniek Veldhoven kunnen uw borsten weer volume krijgen. Niet alleen het volume van uw borsten wordt daarbij vergroot, maar ze worden ook in goede verhouding met de rest van uw lichaam geplaatst. De implantaten zijn veilig, van de hoogste kwaliteit en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. De hoge cohesiviteit - de stevigheid van de in het implantaat gebruikte gel - zorgt ervoor dat de siliconen goed samen blijven. De kosten van borstvergroting zijn afhankelijk van de grootte en type implantaat. De medisch specialisten in Kliniek Veldhoven hebben veel ervaring op het gebied van borstvergrotingen. Het is een veelvoorkomende ingreep in onze drukbezochte kliniek, waarbij gebruikt wordt gemaakt van ronde of anatomische implantaten met een veiligheidskeurmerk. De kosten van een borstvergroting zijn afhankelijk van uw wensen, soort en maat implantaat dat u wilt. De borstvergroting prijs voor ronde implantaten ligt op respectievelijk € 2.595,- (merk Mentor cohesive I), € 3.040,- (Mentor cohesive II) of Mentor Xtra € 3.460,-. Als u graag anatomische implantaten (Mentor cohesive III) wilt, zijn de kosten van borstvergroting € 3.460,-. De borstvergroting prijs is inclusief anesthesiekosten en exclusief de kosten van wisseling van al aanwezige implantaten (€ 500). Voor alle borstimplantaten die in Nederland worden geplaatst, geldt een wettelijke verplichting tot registratie om zo de kwaliteit van de borstimplantaten inzichtelijk te maken. Het borstimplantatenregister wordt beheerd door DICA (Dutch Institute for Clinical Auditing), de organisatie die toezicht houdt op de veiligheid en kwaliteit van zorg voor vrouwen met borstimplantaten. Zo kunnen eventueel niet goed functionerende implantaten vroegtijdig gesignaleerd worden en zorgt de registratie voor een continu proces van feedback over de resultaten van gebruikte implantaten. Aan deze registratie zijn kosten voor u verbonden. De wettelijk verplichte kosten zijn € 61,00 voor 2 implantaten. Alle borstcorrecties vinden onder volledige narcose plaats en alle gebruikte Mentor implantaten zijn voorzien van een veiligheidskeurmerk. Kliniek Veldhoven wil graag dat een borstvergroting binnen ieders mogelijkheden ligt. Vandaar dat wij ook de mogelijkheid bieden om de kosten van borstvergroting in termijnen te betalen via Cosmetic Finance.

Borstvergroting en een borstlift

Bij Kliniek Veldhoven wordt eerst een borstlift uitgevoerd, later gevolgd door een borstvergroting. Er zijn twee operaties nodig om de kans op complicaties te verkleinen en een optimaal resultaat te bereiken.Door eerst operatief de verslapte huid te liften en de borst te laten genezen, ontstaat een stevigere borst. De borst kan tijdens de eerste behandeling maximaal gelift worden, omdat er geen ruimte vrijgemaakt dient te worden voor het implantaat. Tevens staat er minder spanning op de huid, wat het genezingsproces en het litteken ten goede komt. De huid wordt niet extra belast door gelijktijdig de huid te spannen en de borst op te rekken voor het implantaat. Dit zorgt voor een stevigere borst met een maximaal gewenst volume voor een optimaal resultaat.

Borstcorrectie bij Kliniek Veldhoven

Alle borstcorrectie behandelingen in onze kliniek met ZKN-kwaliteitskeurmerk vinden onder volledige narcose plaats en worden uitgevoerd door plastisch chirurgen die zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). Bij Kliniek Veldhoven bent u in goede handen. Overtuig u zelf door het bekijken van de foto's en  de ervaringen van andere cliënten te lezen op onze website. Op onafhankelijke beoordelingssites krijgen onze behandelingen gemiddeld een 9,5. In een persoonlijk gesprek kan de vraag ꞌwat kost een borstvergrotingꞌ voor u precies worden beantwoord, rekening houdend met uw uitgangssituatie, uw specifieke wensen en het model implantaten dat u wilt. Herwin uw vrouwelijkheid en vergroot uw zelfvertrouwen met een borstversteviging bij de toonaangevende Kliniek Veldhoven, dat jaarlijks ruim 5000 behandelingen uitvoert. Voor meer informatie over de behandeling, de nazorg, het effect en de borstvergroting prijs kunt u bellen naar 040 - 295 42 43. Of kies voor een persoonlijk consult met een van onze plastisch chirurgen, waar duidelijk wordt of een borstvergroting een goede optie voor u is.