Kliniek Veldhoven


Dermaroller behandeling prijs

Dermaroller
Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Dermaroller behandeling bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven is het vertrouwde adres voor een groot aantal plastische chirurgische behandelingen. Ook op het terrein van huidverbetering is Kliniek Veldhoven het aangewezen adres. Zonlicht en ontstekingen kunnen de huid beschadigen. Dit kan leiden tot ontevredenheid over het uiterlijk dat de huid ter plaatse heeft. Kliniek Veldhoven biedt voor deze beschadigingen de Dermaroller behandeling aan. Wij kunnen deze behandeling aanbieden voor een uiterst gunstige Dermaroller behandeling prijs.

Weinig pijn en niet langdurig

Wanneer u de voorbeeldfoto's op onze website bekijkt, ziet u direct hoe groot het verschil is tussen de niet behandelde en wel behandelde huid. Met een ingreep die tamelijk eenvoudig is, wordt u van een vervelend probleem verlost. Een Dermaroller behandeling duurt niet lang, over het algemeen biedt 90 minuten voor deze behandeling voldoende tijd. Het hangt van de mate van klachten af hoeveel Dermaroller behandelingen er nodig zijn. Natuurlijk gaat aan de behandeling een uitgebreid consult met onze specialist vooraf. Die maakt voor u een persoonlijk behandelplan. Ook geeft de specialist u een inschatting over de uiteindelijke Dermaroller behandeling prijs. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is de behandeling niet erg pijnlijk. Uw huid wordt bovendien ingesmeerd met een verdovende crème. Een rol met fijne naaldjes maakt kleine prikjes in uw huid. Die gaan van 0,5 mm tot 1,5 mm diep. Na de behandeling wordt de huid ingesmeerd met een voedend en kalmerend product. Hierna gaat u met een ontspannen gevoel weer rustig naar huis. Uiteraard zijn alle gebruikte middelen en producten inbegrepen in de Dermaroller behandeling prijs.

Prijs per Dermaroller behandeling

Kliniek Veldhoven werkt met een enthousiast team van plastisch chirurgen, cosmetisch arts KNMG, huidtherapeuten en huidspecialisten. Jaarlijks voeren we ruim 5000 behandelingen uit. Hierdoor is onze kliniek in hoge mate gespecialiseerd in vele vormen van plastische chirurgie en dermatologische behandelingen. Huidbeschadigingen zijn voor veel mensen een bron van ergernis. Kliniek Veldhoven heeft zich daarom diepgaand gespecialiseerd in de Demaroller methode. Door de gunstige Dermaroller behandeling prijs zijn wij in staat om een groot aantal mensen te helpen. Neemt u zich rond elke behandeling enkele dagen in acht, dan kunt u daarna met volle teugen genieten van het bereikte resultaat. En dat is natuurlijk waar het om gaat: lelijke plekken op het gezicht, op armen, benen, buik en rug kunnen met de Dermaroller methode gericht worden aangepakt. Het maakt een einde aan de onzekerheid rondom uw uiterlijk en laat u genieten van een zorgvuldig behandelde huid. Wilt u graag weten wat Kliniek Veldhoven voor u kan doen, maak dan gerust een afspraak voor een persoonlijk consult!