De kliniek vindt zijn oorsprong in Veldhoven aan de Reijenburg en is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende klinieken voor plastische chirurgie en dermatologie. Cliënten komen deels uit de directe omgeving van Veldhoven en Eindhoven maar veel cliënten komen uit heel Nederland en het buitenland. Zij worden aangetrokken door het hoge tevredenheidspercentage en de positieve reputatie. Gezien het hoge niveau van expertise en de behoefte vanuit de organisatie om de ontwikkelingen op de voet te volgen kenmerkt het de organisatie om te streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg. Aesthetic Beauty Clinics controleert en verbetert de kwaliteit voortdurend. Niet voor niets is Aesthetic Beauty Clinics al jaren in het bezit van het ZKN-keurmerk. Het keurmerk staat garant voor hoge kwaliteit van medische zorg. Plastische chirurgen zijn lid van de NVPC en de injectable arts is aangesloten bij de NVCG, zo weet u zeker dat u in goede handen bent. Hoogwaardige en veilige zorg voor onder meer de behandeling van borstcorrecties, schaamlipcorrecties, ooglidcorrecties, oorcorrecties, facelifts en injectables. Bij de kliniek staan persoonlijke aandacht en de goede voor- en nazorg van de cliënt hoog in het vaandel.

Hoge waardering van cliënten

Het spreekt voor zich dat bij een hoge kwaliteit ook een hoge waardering van cliënten hoort. Op menig reviewsite krijgt Aesthetic Beauty Clinics een uitzonderlijk hoge score. Deze waardering is terug te vinden in de vele beschreven ervaringen op het internet, waarbij naast de goede resultaten ook zeer positief wordt geschreven over het verloop van de behandelingen. Men is met name erg tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Hetgeen wat de kliniek doet, beloven zij goed te doen. Ook wordt de laagdrempelige en toegankelijke zorgverlening van Aesthetic Beauty Clinics gewaardeerd. De kliniek stelt zich ten doel om cliënten te behandelen zoals de medewerkers zelf graag behandeld willen worden: waar zij niet achter staan, zullen zij niet adviseren. De kliniek wenst voor iedere cliënt een zo natuurlijk en mooi mogelijk resultaat te behalen.

Aesthetic Beauty Clinics is omgedoopt tot Kliniek Veldhoven

Vanaf 2016 gaan wij door onder de naam Kliniek Veldhoven. Vanwege het enorme succes van de afgelopen jaren is de vestiging te klein geworden en uit haar jas gegroeid. De kliniek wil ook in de toekomst een krachtige bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van cliënten. Er wordt wel eens gezegd: “echte schoonheid zit van binnen”. Die schoonheid wordt soms overschaduwd door lichamelijke ongemakken die cliënten fors beperken in het dagelijks leven. Kliniek Veldhoven kan een ongekende meerwaarde bieden voor het welbevinden van deze cliënten.

Kliniek Veldhoven, gewoon jezelf maar dan beter