Kliniek Veldhoven


9 reacties op “Bovenooglidcorrectie

  1. "Geweldig deskundig en ontspannend geholpen"
    12 december, 2017 Geschreven door: Yvonne

    Gister een bovenooglidcorrectie ondergaan bij Drs. Koeijers, Ik werd super ontvangen en op mijn gemak gesteld door de receptioniste. Eigenlijk was ik nauwelijks nerveus heb me overgegeven aan het deskundige team. Thuis al twee weken arnica geslikt en een hoge dosering vitamine c. De operatie stelde echt weinig voor, zowel de verdoving als ingreep heb ik zelfs een beetje ontspannend ervaren door het gezellige gesprek wat we hadden. Na de operatie even lekker gekoeld met een kopje thee en op naar huis, waar ik me de eerste dagen overgeef aan de behandeling veel rust in plan, koel en arnicazalf onder de oogleden smeer, want die extra tip kreeg ik van Dr. Koeijers mee. Natuurlijk is het gezwollen en verkleurd maar dat hoort er gewoon allemaal bij en het wordt iedere dag mooier en beter. Ik raad echt iedereen deze kundige kliniek met goede plastisch chirurgen(wat mij de doorslag heeft gegeven) aan. Nu volgende week de hechtingen eruit en op naar volledig herstel.

  2. "Ik ben uiterst tevreden over de ingreep en nabehandeling"
    18 december, 2016 Geschreven door: Heidy

    Mijn ervaring kunt u lezen via een artikel in de Telegraaf. Ik ben uiterst tevreden over de ingreep en nabehandeling. Een aanrader. https://vrouw.nl/artikel/verhalen-achter-het-nieuws/37847/heidy-49-liet-aan-zichzelf-sleutelen-en-ze-is-er-trots-op

  3. "Dat had ik veel eerder moeten laten doen"
    05 december, 2016 Geschreven door: Joyce

    Al jaren stond ik bij het in de spiegel kijken mijn oogleden zelf te 'liften'. Uiteindelijk heb ik dan eindelijk de stap naar een ooglidcorrectie genomen en wat ben ik tevreden met het resultaat. Nu denk ik alleen maar 'dat had ik veel eerder moeten laten doen'. Kliniek Veldhoven heeft mij met een persoonlijke service en duidelijke informatie goed bijgestaan in het maken van deze keuze!

  4. "Bedankt voor de prachtige werkwijze en het warm onthaal"
    15 januari, 2016 Geschreven door: Anoniem

    met heel veel schrik ben ik 11 januari naar de kliniek gegaan.Al heel snel stelde het personeel mij gerust.Dit had ik al veel langer moeten doen,je kan het vergelijken met naar de tandarts gaan ,een klein prikje en je voelt niets meer.Ook daarna geen seconde pijn gehad. de nabehandeling goed uitvoeren en alles komt goed.Heel erg bedankt voor de prachtige werkwijze ,het warm onthaal.

  5. "Klasse….!!!"
    24 september, 2014 Geschreven door: T.B.

    Graag wil ik u mededelen , dat ik zeer te spreken ben over de wijze , waarop de bovenooglidcorrectie heeft plaatsgevonden. Zeer vakbekwaam arts, zeer vriendelijk personeel/ goede begeleiding en verzorging en een aangename , warme sfeer . Dit alles onder één noemer gerangschikt verdient slechts één woord: ….klasse….!!! Heeft u tips voor het verbeteren van de gang van zaken bij de kliniek: Op deze vraag moet ik grotendeels een antwoord schuldig blijven . Wèl was een eerste indruk van de locatie in Veldhoven niet echt een zeer positieve …het leek op een normaal appartementencomplex. Eenmaal binnen bij de kliniek werd me duidelijk , dat het wel zeer positief en goed kwalitatief op me overkwam.Heel graag wil ik proberen om in een korte analyse mijn ervaringen van mijn bovenooglidcorrectie te weergeven . Op de afgesproken tijd ( intake )werd ik heel hartelijk ontvangen en onder het genot van een kopje koffie gerust gesteld. Tijdens het vooronderzoek bleek ik te maken te hebben met een zeer vakbekwaam plastisch chirurg. Hij heeft mijn ogen bekeken en kwam tot de conclusie , dat een behandeling zeer mooie resultaten zou gaan boeken . Ik zou er minder moe , vrolijker en ook jonger uit gaan zien. Afspraak voor behandeling werd gemaakt en op de afgesproken tijd werd ik op een zeer gemoedelijke en klantvriendelijke wijze door het personeel ontvangen en door de behandelend arts en bijstaand personeel behandeld. Zeer geconcentreerd en met de uiterste zorgvuldigheid werd ik geholpen . Ik werd op mijn gemak gesteld en binnen de afgesproken tijd was de operatie volbracht . Met een voldaan gevoel kon ik na de behandeling genieten van een kopje koffie met een broodje gezond …heerlijk !!!!. Na een rustperiode ging ik me omkleden en naar huis . Mijn dochter was bij me , want ik kon uiteraard zelf geen auto rijden . Thuisgekomen kon ik gelijk met de meegegeven icepacks de ogen gaan verwennen …dit uiteraard tegen wat nazwelling . De andere dag moest ik al op contrôle. Dat gaf me een goed gevoel …. De ogen werden bekeken en er werd nauwkeurig gechecked of de hechtings draadjes nog netjes op de juiste plaats zaten …jawel !!! Een goede twee weken later mochten de hechtingen eruit . Het zag er prachtig uit en ik was heel gelukkig . In de eerste twee weken na de operatie / behandeling ging ik al gewoon naar de stad en dàt zonder zonnebril . Tròts was ik !!!. Ik wilde wel aan iedereen laten zien , hoe blij ik was ….! Moest ook naar de opticièn in Roosendaal en deze persoon vond het resultaat zeer netjes …..toèn al … !! Al met al een zeer fijne ervaring . Ik krijg veel complimenten over het resultaat . Zie er nu jaren jonger uit en ik voel me "verry happy ". Ik ben de ingreep in oktober 2009 ondergaan. Moet ook nog op nacontrôle oja , doordat er veel sneeuw lag , kon ik de eerste keer niet . Geen probleem ..even (op TIJD uiteraard )gebeld en de afspraak werd netjes verzet…contrôle vindt ook nog twee maal binnen een half jaar plaats ( dit alles bij de prijs inbegrepen ). Ik heb wel eens gelezen , dat dat ook niet in iedere kliniek het geval is. Kortom…mocht ik nog eens een andere behandeling willen ondergaan , voor mijn hals of zo …dan weet ik jullie in Veldhoven te vinden . Ik ben nu 58 jaar …maar ik voel me wel 10 jaar jonger !!!! Groetjes , T.B., Roosendaal ( N.Br )

  6. "Ik geniet nog elke dag van het resultaat"
    24 augustus, 2011 Geschreven door: Anoniem

    Ik heb in augustus 2011 een bovenooglidcorrectie laten doen door dr v Kerckhove. Ik geniet nog elke dag van het resultaat! Geen vermoeide blik meer, geen hoofdpijnklachten en een open oogopslag, geweldig. De behandeling is me erg meegevallen, ik heb een half uurtje pijn gehad en dat was toen de verdoving uitgewerkt was. Daarna geen pijn meer gehad. Na een week waren de meeste zwellingen en blauwe plekken weggetrokken en de hechtingen verwijderd. Voorzichtig aangedaan in de zon en een goede oog crème gebruikt. Ik ben dus erg tevreden en heb deze kliniek dan ook al van harte aanbevolen aan vrienden, collega’s! Met dank.

  7. "Ik ben heel tevreden over het hele traject"
    16 mei, 2011 Geschreven door: Anoniem

    Ik ben heel tevreden over het hele traject. Het resultaat is fantastisch; ik ben mijn zware gevoel kwijt en heb een vele openere blik. Het echt goede resultaat was er inderdaad (zoals verteld) na 3 maanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Klantenbeoordeling
    9.4
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Plastisch chirurg gespecialiseerd in ooglidcorrectie
  • Werkt volgens de laatste technieken
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Hoge kwaliteit van zorg
Keurmerk

Klik hier voor de prijzen van de behandeling