Blog

Nieuwe operatieafdeling bij Kliniek Veldhoven

Een grote wens gaat in vervulling, Kliniek Veldhoven wordt uitgebreid met een extra operatieafdeling! 30 April is Kliniek Veldhoven de verbouwing van een nieuwe operatieafdeling gestart. Op de derde verdieping wordt de verbouwing met chirurgische precisie uitgevoerd, zodat u tijdens […]

Lees meer

PicoWay krachtpatser in tattoo verwijderen

Tatoeages worden gezet met verschillende soorten inkt; gekleurde inkt bestaat naast plantaardige uit metalen kleurstoffen en zwarte inkt bevat de kleurstof koolstof (Carbon). Professionele tatoeëerders zetten de tattoo inkt onder de moeilijk doordringbare lederhuid. Wanneer de inkt de lederhuid bereikt, […]

Lees meer

Nummer 1 in ooglidcorrecties

Kliniek Veldhoven op 1e plaats in tariefvergelijking Ooglidcorrectiekosten.nl is een onafhankelijke website voor het vergelijken van tarieven van ooglidcorrectie behandelingen. De redactie heeft Kliniek Veldhoven in november 2014 uitgeroepen tot beste kliniek voor het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie. Het […]

Lees meer

Acne in een notendop

Wanneer de poriën verstopt raken, kan de talg niet wegvloeien naar het huidoppervlak. Hierdoor hebben de bacteriën de kans om te groeien onder het huidoppervlak, waardoor een puist met een witte kop ontstaat.

Lees meer

Fabels en feiten over zonnen

1 Fabel
Alleen oude mensen krijgen huidkanker

1 Feit
1 op de 6 Nederlanders krijgt huidkanker

Lees meer

Waarom word ik kaal?

Met Alopecia androgenetica wordt doorgaans de erfelijke vorm van mannelijke kaalheid aangeduid, dit betekent echter niet dat “kaalheid” alleen bij mannen voorkomt. Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van definitieve haaruitval. Men erft de aanleg voor kaalheid van vaders- of moederskant. Ongeveer één derde van alle mannen tussen de 25 en 40 jaar heeft te kampen met haaruitval.

Lees meer

Tijd om te ontharen!

Het is weer zomertijd en dus tijd om u zomer klaar te maken! Nu de benen, de oksels en de bikinilijn tevoorschijn komen, moeten ze er natuurlijk wel verzorgd en glad uitzien. Voor velen is de ontharing van het lijf en gezicht een regelmatig terugkerend karwei. Elke zomer weer dat zelfde ritueel; scheren, scheren en nog eens scheren! Bent u het scheren, waxen of harsen beu?

Lees meer

Is Botuline Toxine gevaarlijk

Spierverslapper wordt gebruikt om rimpels in het gezicht tegen te gaan. Spierverslapper is de merknaam van filler en is een natuurlijk voorkomend eiwit van een bacterie.

Lees meer

Haarverlies camoufleren

Micro Hair Pigmentation biedt de oplossing tegen volledige
kaalheid, ook dunner wordend haar, het verhullen van haartransplantatie
littekens of plaatselijk haarverlies. Micro Hair Pigmentation is een techniek
waarmee haarstoppeltjes worden nagebootst om een realistische illusie van haar
te creëren. Met de pigmentbehandeling worden haartjes in de eigen haarkleur op
de huid getekend.

Dermatografie staat vrij vertaald voor ‘graferen in de huid’.
De behandeling wordt al geruime tijd zeer succesvol toegepast om bestaande
littekens of verkleuringen in de huid blijvend te camoufleren en tegelijkertijd
de huid te verbeteren.

Lees meer

Uitstekende schaamlippen

Er zijn weinig vrouwen die praten over het ongemak dat zij ervaren door te grote schaamlippen. Toch is de schaamlipcorrectie een veel uitgevoerde plastische chirurgische ingreep bij Kliniek Veldhoven. Steeds meer vrouwen denken erover om hun binnenste schaamlippen te laten corrigeren.

Lees meer