Kliniek Veldhoven


Microdermabrasie ervaringen

  1. "Ben er heel tevreden over"
    30 december, 2010 Geschreven door: Linda

    Omdat ik een vette huid heb ben ik met een microdermabrasie behandeling begonnen. Na de behandeling was mijn gezicht lekker zacht en voelde heel schoon aan. Heb een paar behandelingen ondergaan en mij huid is echt een heel stuk verbeterd. Ik blijf het onderhouden en doe het nu 1 keer in de 8 weken en ben er heel tevreden over.

    Gr. Linda

Ervaringen met microdermabrasie

Heeft u vragen over een microdermabrasie behandeling dan kunt u ze natuurlijk vooraf stellen aan uw behandelend specialist. Maar bij Kliniek Veldhoven laten wij ook graag onze cliënten aan het woord. Het resultaat is een overzicht met microdermabrasie ervaringen die u op deze pagina aantreft. Hierdoor is het makkelijker om een keuze te maken en u voor te bereiden op de behandeling.

Een vernieuwde huid met microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling die uitgevoerd wordt met zeer fijne kristallen. De bovenste huidlaag wordt hiermee verwijderd. Een microdermabrasie behandeling kan effectief zijn bij tal van huidproblemen. Denkt u hierbij aan acne en de littekens die door puistjes zijn ontstaan. Ook grove en verstopte poriën, een vette of ruwe huid en oppervlakkige pigmentvlekken kunnen met microdermabrasie verminderen. Verder helpt deze peeling ook tegen een slechte doorbloeding of een door de zon beschadigde huid. De behandeling duurt circa 30 minuten en wordt uitgevoerd met daarvoor speciaal ontworpen apparatuur. Met een straalkop richt de specialist de kristallen op de huid. Hiermee worden onzuiverheden als dode huidcellen losgemaakt. U heeft er direct geen last meer van, want het afzuigsysteem in de straalkop voert ze meteen af. Na één keer kan er al verbetering te zien zijn en kan uw huid een frissere uitstraling krijgen. Het is echter aan te raden om een microdermabrasiekuur te doen.

Kies voor een vakkundige specialist

Bent u benieuwd of microdermabrasie iets voor is? Lees de ervaringen van anderen die u voorgingen of maak een consultafspraak. Wanneer u besluit om een behandeling met microdermabrasie te ondergaan, dan kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk consult. Dit kan door deze aan te vragen via het webformulier. Ook kunt u bellen met één van onze medewerkers. Een persoonlijk consult is altijd zonder verdere verplichtingen. Tijdens het gesprek kunt u alle vragen stellen die u heeft. Ook legt de specialist uit wat de mogelijkheden zijn en hoe de behandeling zal verlopen. Wilt u verder gaan met microdermabrasie? Dan wordt er voor u een behandelplan op maat gemaakt. Wij hebben een hoge cliënttevredenheid. Iets wat u terug zult zien wanneer u de microdermabrasie ervaringen van onze cliënten leest.

U ziet het: huidontsieringen of een vermoeide huid kunnen worden behandeld. Hebben onze informatie en de microdermabrasie ervaringen van onze cliënten u overtuigd? Kom dan langs voor een informatief consult met een specialist!