Kliniek Veldhoven


Lipofilling ervaringen

  1. "Het resultaat is heel natuurlijk"
    24 juli, 2014 Geschreven door: Anita J.

    Ik ben veel afgevallen de laatste jaren en zag er hierdoor uit als een zombie. Afgelopen zomer heb ik de knoop doorgehakt. Ik ben 42 jaar en ik wil er ook graag zo uitzien. Ik ben op internet op zoek gegaan maar dan zie je door de bomen het bos niet meer. Na 2 consulten ergens anders ben ik bij Kliniek Veldhoven terecht gekomen. Hier kreeg ik goede uitleg hoe de lipofilling precies werkt. Later met de behandeling was wederom iedereen erg aardig. Na de behandeling kon ik zien dat er drie minuscule gaatjes gemaakt zijn waaruit het vet is weggezogen. De volgende dag heb ik wel rustig aan moeten doen. De derde dag was mijn gezicht iets meer blauw, maar ook weer iets dunner. In mijn gezicht heb ik geen enkele pijn gehad en het is mij dan ook erg meegevallen. Voel me nu weer perfect en het resultaat is heel natuurlijk. Dank je voor jullie goede zorgen.

Ervaringen met lipofilling

Lipofilling is een veelzijdige behandeling die geschikt is om zowel meer volume te creëren in de borsten en de billen als in het gezicht. Door eigen vetweefsel in te spuiten in de probleemgebieden is het mogelijk om de contouren van het lichaam te verbeteren en uw gezicht een jongere uitstraling te geven. U kunt op onze website niet alleen terecht voor meer informatie over onze behandelingen, maar ook voor de lipofilling ervaringen van onze cliënten. Zo krijgt u een beter beeld van de zorgkwaliteit van Kliniek Veldhoven en haar plastisch chirurgen.

Lipostructuur

Het gebruik van het eigen lichaamsvet bij een figuurcorrectie wordt ook wel lipostructuur genoemd. Het vet in uw lichaam wordt als het ware herverdeeld door aan de ene kant vetophopingen weg te nemen via liposuctie en aan de andere kant het vet te herplaatsen met behulp van lipofilling. Naast het verbeteren van de lichaamscontouren van borsten en billen, kan het ook zeer geschikt zijn om delen van uw gezicht te corrigeren. Denk hierbij aan het opvullen van neus- en lippenplooien, ingezakte wenkbrauwen of ingevallen wangen.

Fillers met eigen vet

Een behandeling met fillers die bestaan uit eigen lichaamsvet, geeft in tegelstelling tot tijdelijke fillers een levenslang resultaat. Fillers met eigen vet worden uit een andere streek van uw lichaam is onttrokken. Dit gebeurt middels een liposuctie behandeling. Hierbij wordt het vet bijvoorbeeld uit de benen of de buikstreek verwijderd en vervolgens in laagjes teruggeplaatst in het gezicht.

Borsten modeleren en billen vergroten met eigen vet

Een bilvergroting kan een oplossing zijn als u van nature plattere billen heeft of door volumeverlies plattere billen heeft gekregen. Naast het vergroten van de billen met eigen vet is er ook aandacht voor de taille en de heupen om de verhoudingen te verbeteren. Soms wordt een borstvergroting met implantaten gecombineerd met lipofilling. Het opvullen van borsten en billen met lichaamsvet kan een permanente oplossing zijn. Doorgaans wordt er na de behandeling 20 tot 40 procent van het ingespoten vet weer afgebroken door het lichaam. Lipofilling is een weinig belastende behandeling doordat er gebruik wordt gemaakt van eigen lichaamsvet.

Lipofilling ervaringen bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen zoals lipofilling met lichaamseigen vet. Alle lipofilling behandelingen worden uitgevoerd door een plastisch chirurg die aangesloten is bij de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastisch Chirurgen). U kunt rekenen op een professionele en verantwoorde behandeling. Bent u benieuwd hoe onze cliënten hun behandeling hebben ervaren? Bekijk de lipofilling ervaringen van onze cliënten om te ontdekken hoe zij tegen Kliniek Veldhoven en haar team van plastisch chirurgen aankijken. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies of een persoonlijk consult. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 040 295 42 43 of via het contactformulier rechts bovenaan de website.