Overtollige gezichtsbeharing definitief verwijderen? Voor het ontharen heeft Kliniek Veldhoven een uitstekende oplossing. Bij de laserbehandeling van uw gezicht met onze diodelaser, wordt elke overtollige haar nauwkeurig aangepakt. Het resultaat mag er zijn en u bent eindelijk af van al het gedoe met scheren, waxen of epileren.

Laserbehandeling door bekwaam en bevoegde specialisten

Bij Kliniek Veldhoven wordt de laserbehandeling van het gezicht alleen uitgevoerd door gespecialiseerde medewerkers. Dit geeft een belangrijk stuk zekerheid, dat u mist tijdens een IPL-behandeling in een schoonheidssalon. Onze specialisten voldoen aan de kwaliteitseisen die voor een laserbehandeling gelden. Een laserbehandeling van het gezicht met de diodelaser werkt grondig en is relatief pijnloos. U ervaart tijdens de behandeling het gevoel van speldenprikjes op de huid. De diodelaser kan worden toegepast op elk huidtype. Wel zijn de haarkleuren blond, wit, grijs, rood en dunne haren niet te behandelen. Bovendien zijn voor het resultaat minder behandelingen nodig dan bij andersoortige ontharingsmethoden. Zeker ook in vergelijking met elektrisch ontharen, bestaat er een veel geringere kans op bijwerkingen bij een laserbehandeling van het gezicht.De behandelsessie duurt van 15 minuten tot een uur. De lengte hangt vooral af van de grootte van het te behandelen gebied. Bij elke behandeling wordt steeds 10 tot 30 procent van de actieve beharing in het uitgekozen gebied aangepakt.

Een overzichtelijk behandeltraject

Stelt u zich eens voor hoeveel gemak de verwijdering van overtollig gezichtshaar u zal opleveren. U bent in één klap verlost van uw eigen ontharingswerkzaamheden. Besluit u om door de specialisten van Kliniek Veldhoven een laserbehandeling van het gezicht te laten doen, dan vergt dat slechts een eenvoudige voorbereiding. Zo dient u 6 weken voorafgaand aan de behandeling niet meer te harsen, waxen of epileren. Verder wordt het aanbidden van de zon of het liggen op de zonnebank 1 maand voor en na de behandeling ontraden.
Al met gemiddeld 6 tot 8 behandelingen kunt u genieten van een permanent resultaat. Tussen de behandelingen zit een periode van 6 tot 8 weken. Direct na elke behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten. Een alleszins overzichtelijk traject dus, waarin u steeds meer gaat genieten van een glad en onbehaard gezicht.

Kiest u ook voor de veilige laserbehandeling van het gezicht? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Voor een prijsoverzicht zie laserontharing prijs.

  • Hoge clienttevredenheid
  • Complete behandeling: stugge en dunne haren
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Laagdrempelig en toegankelijk