Kliniek Veldhoven


Huidaandoeningen


Huidaandoeningen en huidproblemen kunnen door het toepassen van diverse intensieve behandelingen goed worden opgelost.

Huidaandoeningen – een lichamelijk en mentaal probleem

Huidproblemen zijn veelal in het oog springende ongemakken, die zich afhankelijk van de oorzaak of achterliggende kwaal op verschillende manieren kunnen uiten. Tot de meest voorkomende huidaandoeningen behoren aandoeningen als acne, rimpels, pigmentvlekken, moedervlekken, acne littekens en spinvaatjes. De oorzaken ervan kunnen legio zijn. Veel mensen krijgen in meer of mindere mate met een of meer van deze problemen te maken.

Als een huidkwaal zich openbaart in een ernstige vorm, wordt dit in de regel als een grote impact op het doen en laten ervaren. Vooral wanneer een huidaandoening zich voordoet in het gezicht, op de handen of op de armen, heeft dit voor de meeste mensen veel invloed op hun leven. Uw gemoedstoestand, levensgenot, zelfbeeld en zelfvertrouwen kunnen er in ernstige mate door worden verstoord. Tegenwoordig zijn veel huidaandoeningen gelukkig goed te behandelen. Het zusterbedrijf Mauritskliniek voert een groot aantal behandelingen uit om aangeboren of op latere leeftijd ontstane problemen van de huid op een professionele manier aan te pakken.

Beproefde oplossingen voor huidproblemen

Met welke huidaandoening u ook te maken heeft, bij Mauritskliniek krijgt u altijd een zorgvuldige behandelmethode die zich in het verleden heeft bewezen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en de beste therapieën. De kliniek beschikt over een vakkundig team, bestaande uit chirurgen, artsen en specialisten, en voert het ZKN-keurmerk. De kliniek heeft voor de vermelde huidaandoeningen dan ook beproefde en verregaande oplossingen, waarbij het resultaat voorop staat. Zo worden bij het bestrijden van acne actief reinigende lotions gebruikt, maar kunnen indien nodig ook methodes als microdermabrasie of fruitzuurpeeling worden ingezet. Het verwijderen van moeder- en pigmentvlekken is een van de meest voorkomende ingrepen. Deze huidproblemen worden behandeld met  behulp van een laser, chemische peeling of via een poliklinische operatie. U kunt altijd een consult voor uw huidproblemen aanvragen – direct via onze website of op 088 628 74 00.

 

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze behandeling.

Hoe heeft u de behandeling ervaren?

Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken kunnen een vervelend probleem vormen, vooral als deze direct in het zicht liggen. Een ouderdomsvlek komt vaak voor bij mensen van middelbare tot oudere leeftijd en is een goedaardige huidafwijking, die meestal lichtbruin van kleur is. Een ouderdomsvlek, levervlek […]

Meer informatie

Moedervlekken verwijderen

Moedervlekken zijn normaliter goedaardige gezwellen van bepaalde huidcellen. Er is sprake van een opeenhoping van pigmentvormende cellen in de huid. Dit veroorzaakt vlekken die in verschillende maten, vormen en kleuren kunnen optreden. Dit wordt vaak als storend en ontsierend ervaren.

Meer informatie

Onzuivere huid

Acne is een huidprobleem dat bij veel mensen voorkomt. Het ontstaan van de aandoening is gelegen in het verstopt raken van een deel van de poriën die zich in de huid bevinden. Vaak openbaart acne zich in het gezicht, maar […]

Meer informatie

Rosacea

Heeft u last van rode vlekken op uw gezicht, die niet weggaan, maar blijvend lijken te zijn? Wanneer de rode vlekken op de wangen en de neus gepaard gaan met bultjes en puistjes zou dit kunnen wijzen op rosacea. Dit […]

Meer informatie

Acne littekens

De meeste mensen krijgen vroeg of laat te maken met acne, ook wel aangeduid met de benaming ‘jeugdpuistjes’. Acne is eigenlijk een verzamelnaam voor meerdere op elkaar gelijkende aandoeningen die op het huidoppervlak kunnen optreden. De oorzaak ervan moet worden gezocht in een overmatige talgproductie, die een bacteriële of hormonale oorzaak kan hebben.

Meer informatie
  • Klantenbeoordeling
    9.4
  • Specialist lid van NVH/ANBOS
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Behandelplan op maat
  • Laagdrempelig en toegankelijk
Keurmerk
Keurmerk

Klik hier voor de prijzen van de behandeling