Haaruitval en kaalheid zijn ontsieringen die overal ter wereld voorkomen. In de meeste culturen is, net als bij ons, een volle haardos het schoonheidsideaal. Vandaar dat er internationaal veel aandacht en onderzoek uitgaat naar de studie van de beste methodes om haar te behouden of om een haardos te herstellen. Ook bij Kliniek Veldhoven volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Om onze kennis op internationaal niveau op peil te houden, zijn wij lid van The International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS). Deze non-profit organisatie verspreidt onder andere het laatste nieuws op het gebied van haarchirurgie. Ook geeft de organisatie regelmatig bijscholing over de laatste technieken. Al deze acties hebben als doel om haaruitval en kaalheid via de nieuwste wetenschappelijke technieken te bestrijden. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met onze behandelingen op het gebied van haartransplantatie bezoeken wij regelmatig de congressen van dit gerenommeerde instituut.

ISHRS: alle actuele deskundigheid over haartransplantatie

Het ISHRS is internationaal de autoriteit op het gebied van behandelingen tegen haaruitval en methodes voor het herstellen van de haardos. De organisatie werd in 1993 opgericht. De non-profit stichting is daarmee de eerste internationale organisatie die een constante kwaliteitsverbetering promootte op het gebied van haarchirurgie. Ook heeft het zich vanaf dat jaar ingezet voor scholing van professionals die haartransplantaties uitvoeren. Zo zijn er jaarlijks congressen in verschillende steden van de wereld. Het ISHRS heeft meer dan 1100 leden uit zeventig landen. Degene die bij deze organisatie zijn aangesloten krijgen een keurmerk. Ook Kliniek Veldhoven  is lid van deze organisatie en in het bezit van dit keurmerk. Zo weet u dat u in deskundige handen bent.

Kaalheid bij mannen en vrouwen: een wereldwijd probleem

Het ISHRS voert ook onderzoek uit naar het aantal haartransplantaties die over heel de wereld worden uitgevoerd. Een rapport uit 2015 laat zien dat er wereldwijd bij 397.048 mensen haarchirurgie is toegepast. Het overgrote deel daarvan is overigens mannelijk doordat kaalheid het meeste voorkomt bij mannen. Maar ook vrouwen maken steeds meer en meer gebruik van de oplossing die haartransplantatie bij kaalheid biedt. Of u nu man of vrouw bent u bent in ieder geval niet alleen wanneer het om haarproblemen gaat.

FUE haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven: maatwerk en deskundigheid

Wanneer u last heeft van kale plekken op uw hoofd dan kunt u zich gerust laten behandelen bij Kliniek Veldhoven. Wij zijn gespecialiseerd in FUE haartransplantaties. De behandeling wordt uitgevoerd door een team dat gespecialiseerd is in haartransplantaties. We bieden echter geen FUT-behandeling aan omdat dit een groot litteken geeft. Iets wat niet gebeurt bij een FUE haartransplantatie. De specialist van Kliniek Veldhoven neemt namelijk handmatig met een speciaal instrumentje, haartjes uit de hoofdhuid. Hiermee wordt de beste kwaliteit bereikt en kunnen we bovendien maatwerk leveren. We bieden ook extra aandacht aan de optimale haargroeirichting. Daarnaast zet het haarteam zich in om een maximale haardichtheid te bereiken. Dit alles voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Wilt u meer informatie over een FUE haartransplantatie of een afspraak maken voor een consult? Neem dan gerust contact op via 040 – 295 42 43 of info@kliniekveldhoven.nl.