Kliniek Veldhoven


Haartransplantatie ervaringen

  1. "Eindelijk weer haar!"
    14 september, 2018 Geschreven door: Leon

    Na heel lang te hebben nagedacht over een FUE haartransplantatie heb ik in april 2016 een tweedaagse behandeling ondergaan. (in totaal 3.500 grafts) De eerste dag was ik goed doorgekomen, kwam ook door het enthousiaste en kundige team van de kliniek, echter is de tweede dag toch wel zwaar te noemen. Echter ik wilde zoveel mogelijk grafts dus moest ik er ook iets voor over hebben. Al met is alles goed gegaan en met de pijn achteraf viel het reuze mee. Na de ingreep begint het wachten, want pas na een aantal maanden gaat de groei starten. Eindelijk weer haar dacht ik en dat bleek ook zeker het resultaat te zijn. Na 14 maanden gaf ik op de eindcontrole aan dat ik aan de rechterzijde toch een stuk haargroei miste en daar heeft de Haarkliniek zeer professioneel op gereageerd: zij traden niet in discussie met mij, maar boden direct een herstellende ingreep aan (kosteloos) om dit ontbrekende stuk te vullen met extra grafts. Dit alles is gebeurt in juni 2017 en inmiddels is nu alles helemaal goed en ben ik ZEER tevreden over het haar wat ik nu heb (kijk graag naar mijn haar in de spiegel nu en ga nu ook met plezier naar een kapper) Kortom eindcijfer voor mij is een dikke 8,5 voor de Haarkliniek Veldhoven en beveel hen zeer vaak aan bij familie en vrienden.

  2. "Tevreden met eindresultaat"
    14 juni, 2018 Geschreven door: RG

    Mijn ervaring met Kliniek Veldhoven is dat het team professioneel is en ze leveren kwaliteit, in december 2016 een haartransplantatie gedaan bij de kliniek. Bij de eindcontrole in juni 2018 foto"s gezien van voor de behandeling en foto"s laten maken van het eindresultaat.dan zie je pas het echte verschil, zonder dat iemand aan je haarlijn of donor kan zien dat je een haartransplantatie hebt laten.

  3. "Mijn ervaring met een haartransplantatie was heel goed"
    22 oktober, 2016 Geschreven door: Anoniem

    Mijn ervaring was met een haartrasplantatie heel goed alles ver liep heel goed ik wil de damens van de kliniek bedanken voor hun werk en natuurlijk niet tevergeten de mensen van mijn in teek gesprek nou ik hoop dat het snel gaat groeien maar dat duur nog even maar jullie zijn een mooi tiem bedankt voor alles gr annie

  4. "Ik heb Kliniek Veldhoven als erg professioneel ervaren"
    18 juli, 2016 Geschreven door: Rick

    Ik heb Kliniek Veldhoven als erg prettig en professioneel ervaren. Tijdens het consult ben ik goed ingelicht en wist ik waar ik aan toe was. Ik had ook niet het idee dat mij iets werd verkocht maar dat ik daadwerkelijk geholpen werd. De transplantatie is vlekkeloos verlopen, alles viel mee! Naar verwachting van de artsen zal het eindresultaat er erg mooi uit komen te zien. Ik kan niet wachten! [rev_slider alias="review-haar-rick"]

  5. "Ik kan iedereen Kliniek Veldhoven aanbevelen"
    20 juni, 2016 Geschreven door: Van E.

    Mijn haar is de laatste jaren beetje bij beetje dunner geworden, iets waarbij ik mijn verre van prettig voelde. Met een dergelijk gevoel wil ik niet rondlopen, daar is het leven te kort voor. Ik heb dus vrij snel actie ondernomen. Via een vriend ben ik bij Kliniek Veldhoven terecht gekomen en heb hier een afspraak gemaakt voor vrijblijvend en kosteloos consult. Het consult heb ik als zeer prettig ervaren, mijn gevoel was direct goed en juist dat gevoel volg ik altijd. Men was realistisch over een eventueel resultaat. Zeker gezien ik jaren geleden al eens een aantal transplantaties heb gehad, transplantaties op de nog oude manier waardoor er op mijn achterhoofd meerdere littekens zijn achtergebleven. Door deze littekens is er voor deze behandeling uiteraard een beperkt donorgebied ontstaan. [rev_slider alias="review-haar-ryan"] Ik ben geen persoon die lang na hoeft te denken over bepaalde stappen die ik in het leven zet. Afgelopen donderdag 16 juni 2016 was het zover. De behandelend arts was Drs. David Schiettecatte. De verwachting was dat men tussen de 1500 a 2000 grafts uit het donorgebied kon halen. Men was ook hierin realistisch en gaf aan eerder te denken aan 1500 dan aan 2000 grafts. Uiteindelijk heeft men tijdens de behandeling 2158 grafst kunnen creëren. De arts gaf zelfs aan dat, mocht ik een volgende behandeling wenselijk vinden, men zeker nog 1000 tot 1250 grafts uit het donorgebied kon halen. Dat bied perspectief! Inmiddels zit ik in de vierde dag na de behandeling en het gaat super. Ik kan niet wachten tot het resultaat ook echt zichtbaar gaat zijn. Ik verwacht geen overvolle haardos zoals ik vroeger heb gehad, maar ben realistisch en weet dat het in ieder geval voller zal zijn dan het 5 dagen geleden was. ;o) Kortom, ik kan iedereen Kliniek Veldhoven aanbevelen om verschillende uiteenlopen redenen, redenen die voor iedereen anders zullen zijn. Daarom, mocht je de stap willen zetten, maak een afspraak en laat je vrijblijvend informeren! Groetjes, Ryan

  6. "Prettige ervaring die de moeite waard is"
    13 april, 2015 Geschreven door: Anoniem

    De consultafspraak ging erg goed. De dokter bespreekt goed en duidelijk wat de wensen en behoeften zijn en of deze haalbaar zijn, zonder commercieel belang. Je voelt je daarom ook erg op je gemak. De behandelmethode wordt uitgebreid uitgelegd, zodat je weet wat je te wachten staat. Op de dag zelf is het personeel erg geruststellend en dat is erg fijn. Erg vriendelijk ook. De behandeling zelf duurt wel lang maar dat is ook wel normaal als je kijkt naar wat er allemaal wordt gedaan. Zelf kijk je lekker TV zonder pijn gelukkig. En na 8 uurtjes (ongeveer 1450 transplantaten) ga je lekker naar huis. Na 5 maanden is het resultaat al erg goed te zien. Nu nog een maand of 7 wachten voor het uiteindelijke resultaat. Maar al met al een prettige ervaring die zeker de moeite waard is, gezien het resultaat!

  7. "Stuk voor stuk super aardige en professionele mensen"
    26 maart, 2015 Geschreven door: Anoniem

    Afgelopen vrijdag ben ik een operatie ondergaan bij Kliniek Veldhoven. Al vanaf jongs af aan heb ik inhammen en dat is voor mij, inmiddels een twintigjarige meid, altijd al heel storend geweest. Ik verborg de inhammen jarenlang door en haar overheen te kammen, net zolang totdat het niet meer zichtbaar was. Als het buiten waaide hield ik mijn haren vast in de angst dat ze niet op hun plek zouden blijven zitten. Dit is altijd heel vermoeiend geweest voor mij. Daarom vond ik dat er iets aan gedaan moest worden en heb ik een tijdje geleden voor het eerst actie ondernomen. Het eerste consult dat ik had bij Kliniek Veldhoven was met Peter van de Ven, een vriendelijke man die het geduld voor je neemt en alles duidelijk uitlegt. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij hem. Na lang sparen en veel moed bij elkaar rapen had ik de afspraak ingepland. 6 maart zou het gaan gebeuren. Op de dag van de operatie was ik heel zenuwachtig. Ik had al twee dagen nauwelijks geslapen en keek erg tegen de behandeling op. Er zouden stukken uit mijn haar worden geschoren en ik was bang dat mijn haren hierna erg dun zouden worden. Bij aankomst bij de kliniek werd ik hartelijk ontvangen door meneer Van de Ven, die ik ook had gesproken bij het eerste consult. Samen namen we nog een keer de gehele behandeling door en werd mijn hoofd afgetekend. Hier zouden later de haren worden geplaatst. De behandeling zou onder leiding staan van dokter Derks. Na het aftekenen werd ik overhandigd aan het haarteam. Stuk voor stuk super aardige en professionele mensen die al snel de zenuwen bij me wegnamen. Het meest vervelende aan de behandeling waren de verdovingsspuiten. Vooral de eerste paar prikken waren pijnlijk, maar toen de verdoving eenmaal begon te werken voelde ik nergens meer iets van. Het stroken scheren en haartjes eruit halen duurde naar mijn beleving het langst. Ik moest die gehele tijd op mijn buik liggen. De gewonnen haartjes werden gesorteerd en toen ze hiermee klaar waren kon het tweede gedeelte van de behandeling gaan beginnen. Er moesten weer een paar prikjes worden gezet om de voorkant van mijn hoofd, waar de haren ingezet moesten worden, te verdoven. Hierna ging dokter Derks gaatjes maken op de plaatsen waar de haartjes zouden komen, maar eerst werd er nog een vloeistof in mijn voorhoofd gespoten waardoor het oppervlak groter werd. Zo zouden ze meer haartjes kunnen plaatsen. Ze hebben uiteindelijk zelfs meer dan 100(!!) haartjes meer geplant dan waar ik voor had betaald. Dit alleen om tot het mooiste resultaat te komen, aldus dokter Derks. Toen de behandeling klaar was heb ik nog wat te eten en drinken gekregen. Als laatst kwam er nog iemand van het haarteam om me uitleg te geven over na de dagen na de behandeling en kreeg ik een tasje met spullen die ik nodig had (onder andere instructies, shampoo en gaasjes). Daarna mocht ik weer naar huis. De eerste dagen na de behandeling vond ik ongemakkelijk. Ik maakte me druk over dat ik de haartjes niet mocht aanraken. De kliniek belde de tweede dag om te vragen hoe het met me ging. Verder heb ik zelf nog een paar keer gebeld, omdat ik nog wat vragen had. Dit was geen probleem en ik werd elke keer meteen te woord gestaan. Ook kreeg ik nog een mail van meneer Van de Ven waarin hij vroeg hoe het met me ging. Slapen was de eerste paar dagen ook niet zo fijn. Vanuit de kliniek had ik een speciaal nekkussentje meegekregen zodat ik ’s nachts mijn hoofd niet kon draaien (belangrijk voor de eerste paar dagen). Het heeft bij mij 5 dagen geduurd voordat ik weer echt goed kon slapen vanwege pijn in het donorgebied. Ik kan niet zeggen dat het echt pijn deed, maar je kan het wel vergelijken met een schaafwond. De eerste keer het transplantatiegebied schoonmaken vond ik eng. Ik was bang dat ik iets zou beschadigen. Uiteindelijk viel het voor de rest allemaal heel erg mee. Ik voelde me gewoon goed en er waren geen complicaties. Van zwellingen heb ik trouwens ook nauwelijks last gehad. Het duurde in het totaal tien dagen dat ik zonder hoofddeksel de haartransplantatie kon verbergen. En de plekken waar geschoren was in mijn haar waren totaal niet zichtbaar. Na twee weken mocht ik langs bij de kliniek waar ze alle korstjes die nog over waren in het transplantatiegebied verwijderden. Hierna was er eigenlijk geen een korstje meer over. Het was best raar om te zien dat er op de plekken waar eerst geen haar zat nu kleine haartjes te zien. Toch wist ik dat ik hieraan niet moest wennen, omdat die haartjes hoogstwaarschijnlijk weer uit gingen vallen om hierna vier maanden in een rustfase te gaan. Het is nu 18 dagen geleden dat ik mijn haartransplantatie ben ondergaan en als ik erop terug kijk is het allemaal erg meegevallen. Het haar in het donorgebied is al flink gegroeid. Een aantal haartjes in het transplantatiegebied hebben al losgelaten, maar een groot deel zit nog steeds vast (en blijft hopelijk ook vast). Ik heb het idee dat ze ook al een stukje zijn gegroeid. Dit kan ook verbeelding zijn natuurlijk, maar het geheel is al best wel dekkend valt me op.

  8. "Zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding"
    10 oktober, 2014 Geschreven door: Tom

    Het Consult; Sinds ongeveer een jaar voor dit schrijven begon bij mij de gedachte te spelen om een haartransplantatie te laten doen. Als student, met beperkte middelen, leek het voor mij iets voor in de (verre) toekomst. Enkele maanden geleden besloot ik toch op consult te gaan bij Kliniek Veldhoven. Positieve verhalen op internet en een – naar mijn verwachting – zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding deden mij besluiten om deze kliniek als eerste te bezoeken. Het consult heb ik als bijzonder prettig en informatief ervaren. Ik kreeg een zeer professionele indruk van de kliniek en mede hierdoor is het allemaal in een stroomversnelling geraakt. Enkele maanden na het consult heb ik dan ook een haartransplantatie volgens de FUE-methode ondergaan. [rev_slider alias="review-haar-tom"] De operatie: Ik was de dagen voor de operatie letterlijk aan het aftellen en hoe dichter ik bij de dag van de operatie kwam hoe minder ik nog aan andere dingen kon denken. De nacht voor de grote dag heb ik zelfs geen oog dichtgedaan. Het was voor mij een hele nieuwe en spannende ervaring. De spanning was op de dag zelf echter snel weg. De dokter en zusters waren bijzonder vriendelijk en ik voelde me snel op mijn gemak door de ontspannen sfeer. Ook vond ik het prettig dat constant duidelijk uitgelegd werd wat de volgende stappen waren in het proces, zodat ik wist wat me te wachten stond. In de ochtend kreeg ik speciale operatiekleding aan en werd mijn haar geschoren. Hierna gingen we naar de operatiekamer en in het eerste dagdeel werden daar de crafts uit het donorgebied gehaald. Hiervoor moest ik een aantal uren op mijn buik liggen en dat vond ik eerlijk gezegd het vervelendst van de behandeling. Ik ben nou eenmaal ook geen stilzitter. Overigens kon ik me altijd even strekken of een rondje lopen als ik aangaf dat ik even beweging nodig had. In het tweede dagdeel werden de crafts in het transplantatiegebied geplaatst. Dit gebeurde in een zittende houding en dat vond ik veel comfortabeler; zo comfortabel dat ik het grootste gedeelte geslapen heb. Verder heeft de operatie niet of nauwelijks pijn gedaan en heb ik totaal geen vervelende dingen meegemaakt. Dus ik kan absoluut zeggen dat het me al met al ontzettend is meegevallen. Ná de behandeling: De nazorg was verder ook prima. Er is me zeer duidelijk verteld hoe ik het beste kon meewerken aan een optimaal resultaat. Slapen moet op de eerste dagen op de rug en wassen moet volgens een speciaal schema. Ook wordt (intensief) sporten, alcohol en roken in het begin ernstig afgeraden. Zojuist ben ik gebeld door één van de zusters over hoe het met me gaat. Over ongeveer drie maanden heb ik een vervolgafspraak, waarin het voorlopige resultaat bekeken zal worden. Rond deze tijd begint het haar ook echt door te komen. Ik kan niet wachten.

  9. "Ik raad iedereen een FUE aan die last heeft van kaalheid"
    29 september, 2014 Geschreven door: Anoniem

    Mijn interesse voor een FUE haartransplantatie begon allemaal met het bekijken van de foto’s op de website. Ik had nog steeds twijfels na het lezen van het verhaal op de website. Na het serieuze consultgesprek besloot ik het te doen en dat besluit was bijna 100%. Drie maanden daarna, op de dag van vandaag ben ik tevreden met het resultaat en hopelijk komt het goed na een aantal maanden. Ik raad iedereen die last van kaalheid heeft aan een FUE behandeling te ondergaan.

  10. "Mijn conclusie is dat de medewerkers behulpzaam zijn geweest"
    29 september, 2014 Geschreven door: Sjors

     Consult Mijn eerste consult was 2 jaar geleden bij Kliniek Veldhoven voor de zelfde behandeling die ik vier maanden geleden ben ondergaan. Ik heb dus ruim de tijd genomen om er goed over na te denken en ben bij verschillende klinieken geweest om mij te laten informeren. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Kliniek Veldhoven, omdat je hier geadviseerd word door een ervaringsdeskundige. Ik heb verder niemand in mijn omgeving die zo'n behandeling heeft ondergaan, dus het is erg fijn om van iemand te horen hoe die persoon het heeft ervaren, wat het gesprek ook heel persoonlijk maakte. Ik heb gekozen voor 2700 grafts met de hoogste haardichtheid, dit is een grote ingreep die over twee dagen is verspreid. [rev_slider alias="review-haar-sjors"] De behandeling Op de dag van de behandeling ben ik zeer gastvrij ontvangen. Je word uitgebreid geïnformeerd over wat je te wachten staat. De behandeling duurde twee hele dagen, in mijn geval was het geen pijnloze behandeling. De verdoving sloeg op bepaalde stukken van mijn hoofd niet goed aan waardoor ik iedere prik/boor in het hoofd letterlijk kon voelen. Er is geprobeerd om na te verdoven wat niet hielp. Ik wilde de behandeling toch doorzetten dus heb ongeveer de helft letterlijk kunnen voelen. Het boren is gelukkig het kortste onderdeel van heel de ingreep, de tijd zit hem in het terug zetten van de haren wat geen pijn deed. De drie dames die de haren terug zetten laten door het gezellige praatje de twee dagen gemakkelijk verlopen. Na de behandeling Vaak lees ik berichten dat mensen geen enkele moeiten hebben gehad na hun ingreep. Dit vind ik redelijk bijzonder aangezien het bij mij voelde alsof er iemand net 2700 gatjes in mijn hoofd geboord had. Je mag de eerste dagen er niet aan zitten (ondanks de jeuk van de genezing), je mag het niet wassen en je moet op half zittend op je rug slapen. Als je dit niet goed doet loop je het risico dat je een vermogen aan grafts uit je hoofd wrijft! Ik sliep niet zo lekker met deze gedachten en vond het de eerste dagen maar afzien. Na de eerste wasbeurt met de speciale shampoo heb ik gelukkig nergens meer echt last van gehad. De haartjes zijn na 1,5 maand uitgevallen, je ziet aan de huid wel dat er iets mee gebeurd is als je goed kijkt. We zijn nu 4 maanden verder en de eerste haartjes beginnen zich te melden. Ik heb hier en daar soms nog wat rode vlekjes wat verstopte talgkliertjes zijn. De haartjes zijn nog aan de dunne kant en staan verspreid over het gebied waardoor het nog moeilijk is om het op de foto te zetten. Mijn conclusie tot zo ver is dat de medewerkers van Kliniek Veldhoven professioneel en heel behulpzaam zijn geweest. De behandeling is mij persoonlijk tegen gevallen en rijmt niet met het geen wat je het meest leest op internet. Dit weegt natuurlijk 'in alle duidelijkheid' niet op tegen een goed eindresultaat! De komende maanden zal het duidelijk worden in hoe verre ik het een geslaagde ervaring vind en of Kliniek Veldhoven goed werk heeft geleverd. Groet, Sjors

  11. "De consulten waren prettig en er werd geen druk uitgeoefend"
    12 augustus, 2014 Geschreven door: Melvin

    Ik had al een tijdje problemen met mij haren. Ik begon inhammen te krijgen en al viel het mee, toch voelde ik me er rot erover. Het begon mijn leven te beheersen en iedere dag werd ik weer geconfronteerd door mijn leeftijdsgenoten die wel een mooie haargrens hadden. Zo nu en dan keek ik op internet rond voor oplossingen. Uiteindelijk kwam uit op een Forum. Daarin beschreef een man zijn ervaring waarbij hij bij verschillende klinieken een consult had gehad en deze vergeleek. Daarnaast vergeleek hij de prijzen van deze klinieken. Zo kwam ik uit bij Kliniek Veldhoven omdat de man erg positief was over de consult die hij daar had gehad en vooral de prijs in vergelijking met andere klinieken. Aangezien de consulten gratis waren, had ik gebeld voor een afspraak. Ik wilde nog geen transplantatie ondergaan maar het leek me wel eens goed om te gaan en het bespreekbaar te maken. Daarnaast wilde ik weten in welke staat mijn haren waren omdat ik uit ervaring weet dat je het bij jezelf dingen altijd erger ervaart dan dat het daadwerkelijk is. [rev_slider alias="review-haar-melvin"] Tijdens deze consult voelde ik me erg op mijn gemak. Er werd gekeken naar de staat van mijn haren en uiteindelijk bleek het allemaal wel mee te vallen. Er werd me wel gezegd dat er wel iets op gang is en dat ik wel beginnende inhammen had en dat mijn haargrens een beetje naar achter was getrokken. Als advies kreeg ik om er heel goed over na te denken aangezien ik nog 20 ben en dat het misschien wel beter om daar nog een paar jaar mee te wachten. Echter na een aantal maanden goed erover nagedacht te hebben, had ik toch besloten nog een tweede consult aan te vragen. Ik voelde me er toch te slecht onder en ik wilde niet meer wachten. Tijdens het consult werd alles van de behandeling doorgenomen en een contract ondertekend. Na een aantal weken werd ik dan eindelijk geholpen. In de ochtend werd nog eens de hele behandeling besproken en de lijntjes gemaakt. Daarna werd ik klaargemaakt voor de transplantatie. Door de spanning was ik een beetje onwel geworden maar uiteindelijk werd ik weer rustig en kreeg ik een kalmeringstabletje. Eerst kreeg ik verdovingsspuitjes in mijn achterhoofd. Deze deden niet pijn en werden met een trillend apparaatje geplaatst. Juist door de trillingen voelde ik de prikjes haast niet. Nadat de verdoving was ingewerkt, werd met een klein boortje alle Grafts een voor een eruit gehaald. Omdat ik op mijn buik lag en het gek genoeg voelde als een hoofdmassage, viel ik in slaap. Toen ze klaar waren kon ik wat gaan eten. Ik kreeg broodjes en drinken die ik in een apart kamertje op at. Hierna werden er gaatjes gemaakt waar de Grafts zouden geplaatst worden. De verdovingsspuiten hiervoor deden wel intens pijn. Nadat de gaatjes waren gemaakt, werden gelijk de transplantaten erin gestopt. Tijdens deze behandeling had ik een film gekeken. Nadat dit ook klaar was, kreeg ik een tasje met daarin verzorgingspullen, een slaappilletje, hoofdkussen, een overzichtslijst met erin wat ik wel en niet mocht doen en de speciale doucheschema. Ook kreeg ik een brief mee met een telefoonnummer erin voor het geval als er iets mocht zijn. De dag erna kreeg ik nog telefoon van de kliniek met de vraag of de eerste nacht en dag goed waren verlopen. Mijn ervaring bij deze kliniek is erg positief. Tijdens de behandeling heb ik leuke gesprekjes gehad en nog gelachen en er wordt veel zorg aan de behandeling en aan de nabehandeling besteedt. Ook de consulten waren prettig en er werd geen druk op me uitgeoefend. Ik vond de ervaring van de transplantatie zelf heel fijn. Ik heb geen spijt dat ik hiervoor gekozen heb ondanks dat ik 20 ben. Vanaf het moment dat ik na de behandeling de deuren van het kliniek uitliep heb ik me alleen maar beter gevoeld over mezelf en mijn haren. op de laatste verdovingsspuiten na heb ik verder geen pijn gehad. Alleen na de behandeling toen de verdovingen uitgewerkt waren, was het allemaal gevoelig maar de dag erna viel het allemaal weer reuze mee. Voor de mannen en vrouwen die overwegen een haartransplantatie te ondergaan of twijfelen over hun haren, raad ik aan om gewoon een consult uit te proberen. Het is gratis en het geeft meer duidelijkheid betreft je haren.

  12. "Twijfel niet te lang en doe een investering voor het leven"
    18 november, 2013 Geschreven door: Patrick

    Dapper dat je de stap genomen hebt om informatie in te winnen over een eventuele haartransplantatie bij deze voor mij gerenommerde kliniek. Graag wil ik een review schrijven over mijn FUE behandeling bij Kliniek Veldhoven. WAAROM? Omdat…. 1) Ik jou wil overtuigen dat dmv deze ingreep je zelfbeeld verbetert. ik ben een jongeman van 37 en vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien en probeer door sport en gezonde voeding er een gezonde levensstijl op na te houden. Voor mij persoonlijk vergroot dit mijn zelfvertrouwen. Één jaar geleden kreeg ik een steeds meer teruggetrokken haargrens. Hoewel ik een flinke dos met haar had en zo mijn kaalheid redelijk kon verbergen, stoorde ik me er toch ontzettend aan en dacht; “zou een haartransplantatie iets voor mij zijn? Ik ging me er steeds meer in verdiepen en besloot uiteindelijk de knoop door te hakken. Ondanks ik op dit moment van schrijven het eindresultaat nog niet weet, kan ik je al wel zeggen dat ik na de ingreep super enthousiast was toen ik in de spiegel keek. Je kon duidelijk zien dat de voor mij storende kalen plekken waren opgevuld waardoor ik een redelijk beeld kon schetsen hoe het resultaat zou worden. Dit verbeterde mijn zelfbeeld nu al aanzienlijk![rev_slider alias="review-haar-patrick"]2 ) Ik wil bijdragen om het taboe van een haartransplantatie te doorbreken. Ik was erg onzeker hoe mijn omgeving zou reageren. Voorafgaand aan deze ingreep heb ik het daarom alleen mijn naasten verteld Achteraf was dit helemaal niet nodig geweest. Velen vonden het dapper en stoer dat ik het gewoon gedaan had en waren vooral geïnteresseerd in wat zo’n behandeling nu eigenlijk inhoudt en uiteraard wat de kosten zijn. Tip: realiseer je dat anderen echt niet bezig zijn met jouw uiterlijk en dat velen het juist niet eens opvalt dat je een haartransplantatie hebt gehad behalve je familie en naaste omgeving. Ben je toch heel onzeker laat dan je haar al een paar weken voorafgaand millimeteren. Dan valt het daarna helemaal niet op. Besef dat je het uiteindelijk voor jezelf doet. NIET voor anderen.3) Ik duidelijk wil maken dat het een verstandige keuze Is om voor deze kliniek te kiezen. Via informatie op de site van de kliniek en reviews op het internet werd mij al snel duidelijk dat Kliniek Veldhoven telkens als één van de beste naar voren kwam. Ik maakte een afspraak voor een consult via de vriendelijke telefoniste. Tijdens het consult kreeg ik al snel door dat de klant centraal staat. Er werd eerst goed geluisterd naar wat mijn probleem was en waar ik precies meer haar zou willen hebben. Ook werd aangegeven dat alleen een haartransplantatie uitgevoerd zou worden als ik daarvoor geschikt was dus geen commerciele belangen. Op een stoel voor een spiegel werd een haarlijn op mijn hoofd getekend zodat ik goed kon zien waar de grafts zouden worden geplaatst. Ik was meteen enthousiast en Peter kon beginnen met het maken van een calculatie hoeveel grafts ik nodig zou hebben. Voor een mooie dichtheid werden dit er 1700. Lees mijn ervaring en je zult begrijpen waarom ik koos voor deze kliniek!MIJN ERVARING 14 november 2013. Wat keek ik uit naar deze datum. ‘S ochtends rond 07:00h vertrokken van huis samen met mijn wegbrenger om vervolgens ruim op tijd te arriveren in de kliniek. Om 08:30h werd ik goed ontvangen. We bespraken opnieuw mijn doelstelling en er werd de verwachte haarlijn op mijn hoofd aangebracht. Vervolgens werd ik opgehaald door een van de verpleegkundigen om mijn haar af te scheren met een tondeuse en tegelijkertijd kwamen de plastisch chirurg en de andere twee verpleegkundigen zich voorstellen om een praatje te maken wat ik erg op prijs stelde. Men vertelde nogmaals de procedure zodat voor mij alles helder was. Omdat ik nog nooit gemillimeterd haar heb gehad, keek ik meteen na het afscheren in de spiegel en vond het eigenlijk helemaal niet erg. Ik had al zo’n 20 jaar hetzelfde kapsel en was er wel klaar mee. Aangekomen in de operatiekamer mocht ik op een comfortabele behandelstoel op mijn buik gaan liggen en werd ik in het donorgebied plaatselijk verdoofd door het deskundig, medisch team. Daarna begonnen de verpleegkundigen om en om met het uitboren van de 1700 grafts wat zeer arbeidsintensief was. Ik geloof dat rond 12:30h alle grafts eruit waren. Toen was het tijd voor de lunch/pauze. Deze was zeer smakelijk. In de tussentijd kwam een van de verpleegkundigen mij halen voor de volgende verdoving in mijn voorhoofd want na de pauze werden er kleine gaatjes aangebracht in het transplantatiegebied. Rond 13:00h werd ik weer gehaald en kon de plastisch chirurg beginnen met het maken van gaatjes. Na ongeveer één uur werd het laatste gaatje in het transplantatiegebied gezet en kon begonnen worden met het terugzetten van de grafts. Rond 17:30h werd de laatste graft geplaatst. Nu kreeg ik de mogelijkheid om weer in de spiegel te kijken. Wat was ik blij en enthousiast. Op zich zag het er best heftig uit maar ik kon daar goed door heen kijken en maakte al een voorstelling voor mijzelf hoe het resultaat over één jaar zou kunnen zijn. Ten slotte kreeg ik belangrijke instructies voor de aankomende weken. Er werd met nadruk vermeld dat ik me hier absoluut aan moest houden om zo een optimaal resultaat te behalen. Gedurende de gehele dag heb ik veel respect gekregen voor het deskundig team. Je moet namelijk zeer geduldig en zorgvuldig te werk gaan om deze ingreep uit te voeren. Wat mij opviel, was dat het team op elkaar ingespeeld was en goed communiceerde met elkaar en met mij. Dit gaf mij nog meer vertrouwen en daardoor bleef ik rustig en was de sfeer gezellig maar toch uiterst professioneel te noemen. CONCLUSIE TOT NU TOE Het contact met de vriendelijke telefoniste, de heldere informatie en klantgerichtheid van de consultant en de deskundigheid van het medisch team heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Over een jaar zie ik pas het eindresultaat maar heb het volste vertrouwen dat dit goed komt. Mocht je kaal worden en de financiele middelen hebben, twijfel dan niet te lang en doe een investering voor het leven bij Kliniek Veldhoven.

  13. "Het valt en staat met de kwaliteiten van het behandelteam!"
    23 augustus, 2013 Geschreven door: D.

    ORIËNTATIE FASE KLINIEK Na een half jaar internet te hebben afgestruind en meerdere klinieken te hebben bezocht is mijn keuze gevallen op Kliniek Veldhoven in Veldhoven. Wat mij erg stoorde aan veel klinieken was de ‘overdreven’ manier van verkopen. Ik kom zelf uit de callcenter branche dus ik prikte al snel door de ‘standaard’ verkooptechnieken heen. Daarnaast belande je mailbox ook vol met promotie mail met quotes zoals: " Met je volle haar bos voel ik me een beter mens." Als een kliniek zo erg inspeelt op je emotie en onzekerheid is dit voor mij direct een afknapper. Zo’n kliniek kan ik niet vertrouwen. Waarom dan Kliniek Veldhoven? Ik had een consult gesprek gehad en zij waren de eerst eerste die mij op de man afvroeg: " waarom wacht je niet tot je 50 bent, want dan weten we hoe kaal je écht wordt." Toen ik aangaf dat ik nu gewoon weer een kruin met haar wil hebben, raadde ze zelfs aan om niet al te veel van mijn grafts te verbruiken voor allen mijn kruin, maar nog genoeg te bewaren voor een eventuele behandeling over enkele jaren. Kaalheid stop niet op je 30e na een haartransplantatie te hebben ondergaan. Kortom, ipv aan mij het maximale aantal grafts verkopen dachten ze juist heel erg met mij mee en probeerde ze een toekomstplanning met me te maken. Daarnaast vond ik de kosten in verhouding met aantal crafts erg netjes. Ik beschik ook niet over een mega budget dus waren de kosten ook erg van belang. Sommige klinieken zijn zo belachelijk duur dat je soms bijna geen ander optie heb dan naar Turkije te gaan. Maar mezelf laten behandelen in Turkije voelt gewoon niet goed. Ik heb behoefte aan ondersteuning, Nederlands contact. Ik wil dagelijks kunnen bellen als ik dat wens. Dus mijn oriëntatie lag op de Nederlandse klinieken, maar de prijzen die voorbij kwamen lieten mij vaak erg schrikken. Het ergste vond ik het prijsverschil tussen verschillende bureaus. Terug naar Kliniek Veldhoven: ik vond hun prijs/kwaliteit voor mijn wens erg schappelijk. Ik ging naar huis met een goed gevoel. Na 6 maanden zoeken had ik het gevoel dat ik eindelijk een kliniek had gevonden die kwa prijs/kwaliteit, eerlijkheid en service bij mij aansloot. Na een paar dagen slapen zakt dan toch weer het enthousiasme. "Het is maar haar, ik draag wel een hoedje voor de rest van me leven," heb ik me vaak bedacht. Fijne was dat ik een keer een ‘verkoopmail of spam" kreeg van het deze kliniek. Ik werd ook echt in me waarde gelaten. Uiteindelijk kwam er na 1 maand toch weer die twijfel om het te doen. Het liefst wou ik nog een keer met Kliniek Veldhoven praten. Maar ik voelde me bezwaard om weer langs te gaan. Ik kan ook niet bezig blijven. Ik heb Kliniek Veldhoven uiteindelijk toch gemaild met mijn twijfels en ze reageerde hier heel erg relax op. Ik kon gewoon weer langs komen om het eea doortenemen. Dit heb ik toen ook gedaan. Dat laatste gesprek met had ik ook echt even nodig. Mijn laatste twijfels waren weggenomen en ik heb een dag later direct een behandel afspraak gepland. DE BEHANDEL DAG (20 augustus 2013) Ik reed in de ochtend naar Veldhoven. "Waar ben ik aan begonnen dacht ik nog?" " Het zijn maar haren." Er kwamen twijfels en gedachtes in me op. Toch heb ik doorgezet. Dit is iets wat ik al een lange tijd wil, dus ik ga het doen! Aangekomen op het kliniek had ik nog een laatste gesprek waarin we nog de laatste papieren hebben doorgenomen en de dag planning, de show kon beginnen! Toen ik overgedragen werd aan het behandelteam waren mijn twijfels en onzekerheden direct weg. Wat een leuk team was dat. Ik heb een gezellige dag met ze gehad. Je ligt toch 7 uur lang stil dus dan is het wel zo fijn als je een leuke klik met ze hebt. Plastische chirurg plaatste de verdoving. De verpleegsters verwijderde uit mijn donor gebied de crafst. Later maakte de chirurg weer de gaatjes in mijn kruin, en de verpleegsters zetten vervolgens de gewonnen grafts er weer in. Voor de verpleegsters is dit hun routine en de behandeling verloopt dan ook heel erg smooth. Ze hebben zelfs 100 crafts MEER uit mijn donor gebied gehaald dan waar ik voor had betaald! Note: De grafts worden hardop voor je neus geteld. Alle streepjes worden zelfs nagerekend zodat er geen discussie kan ontstaan over een aantal! Enige vervelende van de behandeldag vond ik de verdovingsprikjes in je hoofd. Maar goed, dat is even 2 minuten bikkelen en dan voelt je niks meer. Om 17.00 uur was ik klaar, een verpleegster nam de nazorg goed met mij door. Ik kreeg een tas met nazorg producten mee en ging naar huis. **BELANGRIJK** Wat ik me heel erg heb beseft is het volgende: Een kliniek kan er mooi uit zien. Het gesprek kan goed verlopen. De prijs kan noch zo goed zijn. Uiteindelijk valt en staat het met de kwaliteiten van het behandelteam! Herstel Periode. Na de behandeldag had ik erg veel pijn op mijn donor gebied (achterhoofd). De pijn werd zelfs zo hevig dat ik dacht: " waar ben ik aan begonnen?" Dit was wel een beetje een anti-qlimax. Op de dag zelf is je hoofd natuurlijk verdoofd, maar thuis komend werkt de verdoving langzaam uit en voel je pijn. Ik heb toen behoorlijk wat pijnstillers genomen waardoor de pijn minder werd. Daarnaast kon ik niet lekker slapen. Ik had een speciaal slaapkussen mee gekregen, maar die lag niet fijn. Je mag natuurlijk niet op je achterhoofd liggen, dus zo doende heb ik denk ik maar 2 uurtjes geslapen. De dag erna, dus dag 1, was alweer de meeste pijn verdwenen. Ik heb zelfs die avond geen pijnstillers meer genomen omdat ik geen pijn had. Het herstel is vervolgens heel voorspoedig verlopen. De wondjes heelde heel snel. Sterker nog, 1 week later waren de wondjes op mijn donor gebied helemaal weg. Kortom: alles is me echt 100% mee gevallen. De behandeling zelf viel me erg mee. Mede omdat ik een gezellige dag met de verpleegsters had en er routinematig werd gewerkt. Het herstel periode is me al helemaal mee gevallen. 1 week later waren de wondjes weg, groeide mij originele haar weer en kon ik weer onder de mensen komen terwijl niemand door had dat ik een haartransplantatie ben ondergaan. TOT SLOT Mijn haar moet nu gaan groeien. Ik ben zo benieuwd naar het resultaat. Dit schijn je pas na 9 tot 12 maanden te kunnen zien. Over 4 maanden heb ik een evaluatiemoment gepland waarin ze gaan kijken hoe mijn haar zich ontwikkeld. Het bovenstaande is een positief verhaal, maar valt natuurlijk helemaal in het niets als ik niet het resultaat boek die ik wil. Daar doe je het immers voor. Ik verwacht geen volle haardos maar weer een leuke bedekking op mijn kruin! Ik wacht geduldig af. En zal over een paar maanden een update posten. Maar als mijn haar zich even voorspoedig ontwikkeld als de behandeling en het herstel periode heb ik er alle vertrouwen in!! Dhr. D. P.

  14. "Zeer goede ervaring. Vriendelijk, ervaren medewerkers"
    02 februari, 2009 Geschreven door: Anoniem

    Consult te Veldhoven: zeer goede ervaring. Een rustig en duidelijk gesprek, goede uitstraling van het personeel en consultant. Het nabellen na de behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Vlak voor het consult te Veldhoven ben ik in Vlijmen voor een consult geweest. Het verschil was erg duidelijk en Vlijmen was geen optie! Behandeling midden november 2008: Zeer goede ervaring. Vriendelijk, rustige ervaren medewerkers. Duidelijke uitleg. Wel jammer was dat mijn haar iets te kort was vond de arts. Iets langer was handiger geweest. 1e dag na de behandeling: Duidelijk dat rust genomen moet worden. Dit is goed uitgelegd en opgevolgd. De terugkomdag: Zeer goed geholpen. De arts heeft ook nog gekeken. 2 weken daarna: Verdwaalde hechting uitgenomen. Zeer goede ervaring. Februari 2009: Ik zit eigenlijk te wachten op de volgende afspraak in maart 2009. Ik hoop ook snel meer haargroei te gaan krijgen. Ik ben bang dat aan de zijkant van mijn hoofd nog lange tijd een wat kale strook te zullen hebben als ik mijn haar kort zou dragen. Nog wat gevoelige plekken op mijn hoofd. Trekkend gevoel bij de plekken waar haar is weggenomen. Gelukkig weinig last van pukkels (verstopte talgkliertjes).

Lees de haartransplantatie ervaringen van anderen

Haaruitval komt niet alleen bij mannen voor, ook vrouwen kunnen last hebben van haarverlies of kaalheid. Een haartransplantatie biedt u een blijvende oplossing tegen beginnend haarverlies of gevorderde kaalheid. Uw wensen en mogelijkheden staan in onze drukbezochte kliniek centraal. De specialist stelt een persoonlijk behandelplan op, dat gericht is op een natuurlijk ogend resultaat. Bij een innovatieve FUE haartransplantatie of bij reconstructieve haarchirurgie wordt gebruikgemaakt van de modernste apparatuur en technieken om u een vollere haardos te bezorgen. Lees de haartransplantatie ervaringen op deze pagina, zodat u een indruk krijgt hoe anderen de behandeling hebben ervaren.

Haarimplantatie ervaringen

Haaruitval kan al op jongere leeftijd beginnen. De haaruitval openbaart zich meestal ter hoogte van de haarlijn, de inhammen en de kruin. Het haarteam van Kliniek Veldhoven zorgt ervoor dat uw inhammen, het middenstuk en/of de kruin mooi geleidelijk in elkaar overlopen. Uitgangspunt is altijd dat de haardichtheid in verhouding staat met de rest van het haar, om een natuurlijk resultaat te realiseren. Dit effect wordt versterkt door een optimale nabootsing van de val van het haar en de natuurlijke haarlijn. Bij een haarimplantatie ofwel haartransplantatie wordt uiterste zorg besteed aan de natuurlijke haargroeirichting, waarbij de eventuele draaiing van de weerborstel in bijvoorbeeld de kruin wordt nagemaakt.

Bij een FUE haartransplantatie worden met een klein boortje gezonde grafts (haarzakjes) uit de haarkrans aan de achterzijde van uw hoofd gewonnen. De grafts uit het donorgebied, bestaande uit één, twee of drie haren, worden gesorteerd en op dunbehaarde en kale plekken geïmplanteerd. De getransplanteerde haarwortels zijn ongevoelig voor haaruitval. Het blijvende eindresultaat is na 12 tot 14 maanden goed zichtbaar. Bekijk de haartransplantatie ervaringen van anderen om een goed beeld van deze ingreep te krijgen. De FUT-behandelmethode wordt in onze kliniek niet toegepast, daar dit een groot litteken geeft.

Naast een FUE haartransplantatie ook reconstructieve haarchirurgie

Het kan voorkomen dat u ooit ergens een eerdere haartransplantatie heeft laten uitvoeren, waar u vanwege het onnatuurlijke effect of het grote litteken niet tevreden mee bent. De oorzaak kan schuilen in een verouderde behandeltechniek, gebrek aan deskundigheid en ervaring of esthetische fouten. U kunt in Kliniek Veldhoven reconstructieve haarchirurgie ondergaan. Er wordt door ons professionele haarteam een corrigerende haartransplantatie uitgevoerd om bijvoorbeeld een natuurlijke haarlijn te creëren of een hinderlijk litteken te camoufleren. U ziet aan de haartransplantatie ervaringen wat er allemaal mogelijk is en welk resultaat dit oplevert.

Kliniek Veldhoven levert maatwerk door handwerk en bepaalt de prijs op basis van de transplantaten die nodig zijn om het gewenste, natuurlijke effect te bereiken. Op basis van wat wenselijk en mogelijk is wordt uitgerekend hoeveel grafts ofwel haarzakjes nodig zijn om een optimaal eindresultaat te bereiken. Wilt u dat ook? Bel onze kliniek op (040 – 295 42 43), stuur ons een e-mail (info@kliniekveldhoven.nl) of vraag een consult aan, zonder dat u meteen verplichtingen aangaat.