Haaruitval is een esthetisch probleem voor zowel mannen als vrouwen. Meestal begint het haarverlies op latere leeftijd echt zichtbaar te worden, maar een aanzienlijk aantal mensen heeft voor het dertigste levensjaar al last van overmatig haaruitval. Haarverlies kan voor veel onzekerheid zorgen op alle leeftijden, maar de impact is waarschijnlijk het grootst voor jongere mannen en vrouwen van alle leeftijden. Voor iedereen die zichtbaar haaruitval als een serieus probleem ervaart en die zich hierdoor geremd voelt in het dagelijks leven zijn er verschillende oplossingen. Bij zichtbaar haarverlies kunt u denken aan een haartransplantatie of het haargroeiproduct Rogaine maar misschien is een tijdelijk camouflagemiddel juist een geschiktere oplossing voor uw haarprobleem.

 haarproducten voor tijdelijke camouflage

 haarvezels zijn ontwikkeld voor mensen met zichtbare kale plekken op hun hoofd, maar voldoende haar om dit te kunnen camoufleren. Het gebruik van haarvezels kan ook een oplossing zijn om uw haardos voller te laten lijken in de aanloop naar een haartransplantatie om uw haarprobleem permanente te verhelpen. Het voordeel van een behandeling met  haarvezels is dat u onmiddellijk het resultaat ziet. U strooit de haarvezels over de probleemgebieden en uw kale plekken zijn direct gecamoufleerd. U heeft onmiddellijk een vollere bos haar en kunt vol zelfvertrouwen over straat. Met de Finisher Spray fixeert u het haar zodat het langer in model blijft. Houd er echter rekening mee dat  haarproducten uw haarverlies camoufleren en niet verhelpen. Op het moment dat u uw haar wast, zijn de haarvezels verdwenen en zijn uw kale plekken weer zichtbaar. U dient uw haar dus elke dag met haarvezels en Finisher Spray te behandelen.

Hair fiber kleuren

Waarom ?

Er zijn veel haarproducten op de markt die overmatig haaruitval verhelpen.  heeft echter een aantal voordelen ten opzichte van veel andere haarproducten die haarverlies camoufleren. Ten eerst zijn de haarvezels en Finisher Spray tot 50% goedkoper dan andere producten. Daarnaast is het gebruik veilig en eenvoudig. Doordat de haarvezels uit natuurlijke keratine proteïne bestaan zijn er geen bijwerkingen. Voor een vollere bos strooit u de haarvezels over de kale plekken en brengt u het haar in model. Met de Finisher Spray zorgt u ervoor dat uw haar ook onder onstuimige weersomstandigheden in model blijft en de kale plekken gecamoufleerd blijven. Ten slotte is het een ideaal product om de periode tot de haartransplantatie te overbruggen.

Kliniek Veldhoven heeft de exclusieve rechten om de haarproducten van  aan te bieden. Het effectief verhullen van overmatig haaruitval is voor iedereen binnen handbereik met de  haarvezels en Finisher Spray. Voor een prijsoverzicht zie of bestel uw product online via Acxion.nl

  • I.c.m. andere haarstylingproducten te gebruiken
  • Geen verzendkosten in Nederland
  • Makkelijk en snel in gebruik
  • Veilig betalen met iDEAL