Het is algemeen bekend dat stress een negatieve invloed heeft op uw gezondheid. Zo zou u te maken krijgen met een hoge bloeddruk, hoofdpijn, rugklachten en nog veel meer lichamelijke reacties op uw stress. Het lichaam bespaart, in een stressvolle periode, zoveel mogelijk energie om de vitale functies goed te laten functioneren. Dit kan bij vrouwen voor haarproblemen zorgen. Ook veel mannen kampen met de negatieve effecten van kaalheid. Om de gevolgen van haaruitval door stress tegen te gaan zijn er tegenwoordig veel tijdelijke en permanente oplossingen. Om uw haaruitval te maskeren kunt u dagelijks gebruik maken van  Haarvezels en Finisher. Om uw kale plekken op uw hoofdhuid permanent tegen te gaan kunt u een haartransplantatie of een prp-behandeling ondergaan.

Oplossing voor dun haar of haaruitval

Haaruitval is tegenwoordig steeds beter tegen te gaan en er zijn er steeds meer toegankelijke en effectieve methoden beschikbaar. Welke behandelmethode voor u het meest geschikt is, hangt af van uw specifieke haarprobleem, uw budget en het gewenste resultaat. Voor iedereen die last heeft van lichte haaruitval zijn de producten van  een effectieve oplossing. Door dagelijks  Haarvezels te strooien en na te bewerken met de  spray worden de kale plekken effectief gecamoufleerd.

Als u op zoek bent naar een permanente oplossing voor uw haaruitval kunt u kiezen voor een haartransplantatie of een prp-behandeling. Bij een haartransplantatie nemen wij gezonde haarzakjes uit de achterzijde van uw hoofd. Deze haarzakjes implanteren wij vervolgens weer in de hoofdhuid waar de haren zijn uitgevallen. Het resultaat is een natuurlijke hoofdbeharing zonder kale plekken.

Behandeling na haaruitval en stress

Onze kliniek draagt het ZKN-Keurmerk en werkt alleen met gediplomeerd en ervaren medisch personeel. Voorafgaand aan een behandeling lichten wij onze methoden zorgvuldig toe en zorgen wij dat u precies weet wat u te wachten staat. Neem contact op voor een persoonlijke afspraak.

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze behandeling.

Hoe heeft u de behandeling ervaren?