Kliniek Veldhoven


Haarproblemen

Haarproblemen

Veel mensen ervaren het als een taboe om te spreken over onzekerheden over hun eigen lichaam, zoals haarproblemen. Misschien herkent u dit. Als u last heeft van haarproblemen dan hoeft u daar echter niet mee te blijven zitten. Kliniek Veldhoven biedt behandelingen die werken tegen allerlei soorten problemen met haar. Vanzelfsprekend verstaan wij daar vooral haaruitval en ongewenste haargroei onder. Dergelijke problemen zijn goed te behandelen en we schetsen u daarvoor graag verschillende opties.

Ons doel is dat u weer vol zelfvertrouwen en met tevredenheid in de spiegel kunt kijken. Niemand zou zich immers ongelukkig moeten voelen met zijn of haar eigen lichaam. Revolutionaire behandelmethoden tegen haarproblemen brengen meer tevredenheid met uw lichaam binnen handbereik. In alle gevallen kunt u rekenen op een persoonlijk advies en behandelplan en de best denkbare zorg. Wij schetsen u vooraf een duidelijk beeld van de behandeling en de mogelijke resultaten daarvan.

Soorten haarproblemen

Zoals gezegd zijn het met name haaruitval en ongewenste haargroei die onder haarproblemen worden verstaan. Haarverlies kan zich op verschillende manieren manifesteren. Veelvoorkomend is daarbij de terugtrekkende haarlijn. Iets dat op zichzelf geen probleem hoeft te zijn en vaak ook onvermijdelijk is. Toch kan dit op zeer jonge leeftijd al optreden of sneller gaan dan u lief is. In dergelijke gevallen zijn er zeer goede resultaten mogelijk met haartransplantaties, waarbij haren en hun wortels duurzaam worden getransplanteerd naar het kalende gebied. Tegen ongewenste haargroei is ook veel te doen. Enkele laserbehandelingen kunnen de overgrote meerderheid van de ongewenste haren permanent verwijderen.

Een behandeling bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven is een hoogwaardige en gespecialiseerde kliniek waar gecertificeerde artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten actief zijn. Ons specialisten omvat diverse specialisten om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Onze specialisten behandelen uw haarproblemen en bieden daarvoor onder meer de volgende behandelopties:

Laserepilatie voor definitief ontharen;

Haartransplantaties.

Heeft u te maken met een van deze klachten of wilt u meer weten over onze behandelmethoden en hun resultaten? Aarzel dan niet een neem contact op met Kliniek Veldhoven via 040 – 295 42 43. Wij gaan graag met u in gesprek over uw problemen en komen met een advies en behandelplan op maat.

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze behandeling.

Hoe heeft u de behandeling ervaren?

Rogaine

Normaal gesproken beginnen de haarproblemen van haaruitval pas op latere leeftijd en dan met name bij de mannen. Het kan echter ook al veel eerder beginnen, zelfs al voor het dertigste levensjaar. Haaruitval wordt vaak als storend ervaren en zeker […]

Meer informatie

Alopecia

Een hoog percentage mannen krijgt tussen het 25e en 40e levensjaar te maken met haarverlies. Deze mannelijke variant van (toenemende) kaalheid wordt wel aangeduid met de naam Alopecia Androgenetica (mannelijk type kaalheid). Bij Kliniek Veldhoven helpen wij u graag om […]

Meer informatie

Overbeharing vrouw

Haren op de bovenlip, okselhaar en haren op de armen en benen; de meeste vrouwen vinden het niet mooi. Vrouwen van jong tot oud willen graag een zo glad mogelijke huid, om er goed verzorgd uit te zien. Waar dat […]

Meer informatie

Haaruitval mannen

Haaruitval kan als zeer vervelend worden ervaren. Er wordt met allerlei middeltjes tegen gestreden en het is uiteindelijk niet te stoppen. Het begint met een terugwijkende haarlijn, een hoger voorhoofd en dunner haar bovenop uw hoofd. Totdat er op een gegeven moment kale plekken ontstaan waar geen haargroei meer is.

Meer informatie

Overbeharing

We spreken van overbeharing als u zich stoort aan de hoeveelheid of de plaats van haargroei. Met een laserbehandeling kan de overbeharing bij vrouwen en mannen fors worden verminderd. Een laserbehandeling is geschikt voor alle huidtypes en voor overbeharing op […]

Meer informatie