Haarimplantatie kosten op maat voor inbrengen grafts

Haarimplantatie prijzen gerelateerd aan aantal haarwortels

Uw voorkomen en uitstraling worden mede bepaald door uw haardos. Een vollere bos haar kan worden bereikt met een deskundige haarimplantatie. In Kliniek Veldhoven wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om uw haar weer de volheid te geven die het verdient. U krijgt een persoonlijke behandeling en tijdens het consult advies over de beste aanpak en het aantal benodigde haartransplantaten voor een optimaal resultaat. U betaalt nooit te veel. De haarimplantatie prijzen zijn gerelateerd aan het aantal ingebrachte grafts of haarwortels. De haarimplantatie kosten zijn dus altijd op maat.

Een transplantaat bestaat over het algemeen uit één, twee of drie haartjes. Een haarimplantatie volgens de FUE-techniek is tegenwoordig de meest voorkomende behandeling op het gebied van haarchirurgie. Het team van plastisch chirurgen, verpleegkundigen en artsen in Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in deze innovatieve methode, waarbij uw eigen haren worden gebruikt om elders op de hoofdhuid weer verder te laten groeien. De haarwortels worden met een dunne holle naald verwijderd uit de haarkrans achter op het hoofd en daarna op de kalende plek geïmplanteerd. Er kunnen tot wel 1.750 transplantaten op één dag of 3.250 transplantaten op twee aaneengesloten dagen worden geplaatst. De haarimplantatie kosten zijn afhankelijk van het aantal gebruikte transplantaten.

Haarimplantatie kosten een goede besteding in kwaliteit en uiterlijk

Kliniek Veldhoven hanteert scherp concurrerende haarimplantatie prijzen. U bent tevens verzekerd van een hoge kwaliteit dienstverlening. Onze toonaangevende kliniek mag het ZKN-keurmerk dragen en voert ruim 5000 plastisch chirurgische en dermatologische behandelingen per jaar uit. Alle medisch specialisten staan geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en zijn zeer ervaren in het verrichten van haarimplantaties, met of zonder voorafgaand scheren. U kunt in onze kliniek ook terecht voor reconstructieve haarchirurgie van uw wenkbrauwen, baard of snor. Ook hier zijn de haarimplantatie kosten bepaald op basis van het aantal haarwortels dat u wenst te gebruiken.

Niet alleen de haarimplantatie prijzen van Kliniek Veldhoven kunnen de toets der kritiek doorstaan, ook de behandelingen worden door de cliënten op onafhankelijke vergelijkingssites hooglijk gewaardeerd met een dikke 9. Uw haarimplantatie kosten zijn daarom een verantwoorde investering in kwaliteit. Neem gerust telefonisch contact met ons op (040 – 295 42 43) voor al uw vragen. Of regel direct via onze website een eerste consult. In gesprek met de specialist krijgt u inzicht in de behandeling, informatie over de haarimplantatie prijzen en een beeld van het te verwachten resultaat. Het is uw eerste stap op weg naar een vollere haardos.