Kliniek Veldhoven volgt de coronarichtlijnen van het RIVM en wij staan ook in deze tijd voor u klaar. Hier leest u welke gedrag- en omgangsregels wij hanteren:

Kom alleen, begeleiding mag buiten/elders wachten
Wij vragen u om alleen te komen. Begeleider(s) kunnen wij momenteel niet toelaten in de kliniek. Zij wachten buiten de kliniek op u. Ga alleen naar binnen en laat uw begeleider(s) buiten de kliniek of in de auto op u wachten.

Blijf thuis als u hoest, keelpijn, verkouden of koorts heeft
De dag voor de geplande behandelafspraak bellen we u om te vragen of u koorts heeft, moet hoesten, keelpijn heeft of verkouden bent. Daarnaast stellen we u ook de vraag of er personen in uw thuisomgeving zijn met dergelijke klachten. Als u allen klachtenvrij bent dan kan de behandeling bij ons in de kliniek doorgaan. We stellen uw bezoek uit als u of andere personen in de thuisomgeving deze gezondheidsklachten hebben.

Kom niet vroeger dan noodzakelijk (5 min voor aanvang afspraak)
Wij verzoeken u zoveel mogelijk buiten de kliniek te wachten. U mag 5 minuten voorafgaand aan het afgesproken tijdstip van uw afspraak de kliniek betreden.

Desinfecteer uw handen
Goede handdesinfectie helpt om de verspreiding van het virus te voorkomen. Desinfecteer uw handen voor uw bezoek aan de kliniek met behulp van onze desinfectiepompen.

Geen hand, een glimlach mag altijd
Voor u en onze veiligheid schudden we geen handen, maar verwelkomen u met een warme glimlach.

Houd 1,5 meter afstand a.u.b.
Geef uzelf en onze medewerkers 1,5 meter ruimte. Uitzondering hierop is het medisch contact waar de veiligheid gewaarborgd wordt door het dragen van beschermende middelen (mondkapjes e.d.) en het spreken tot elkaar tot een minimum te beperken.

Afname Covid-19 kweek
Voor uw en onze veiligheid dient u voor een operatie onder algehele narcose een Covid-19 kweek in onze kliniek te laten afnemen. Met wattenstaafjes nemen we slijm uit de neus en keel af om te controleren op de aanwezigheid van het Covid-19 virus. Deze test wordt een aantal dagen voor de behandeling afgenomen in de kliniek. Indien u op maandag geopereerd wordt nemen wij de kweek af op vrijdag tussen 8.30 uur en 10.30 uur en wordt u op woensdag geopereerd dan nemen wij de kweek af op maandag tussen 8.30 uur en 10.30 uur. Het PAMM verzorgt voor ons het laboratoriumonderzoek. Alleen wanneer de test bevestigt dat u het coronavirus niet heeft dan kan de operatie doorgaan en kunnen wij veilige en goede zorg verlenen. Voor de Covid-19 test vragen wij een eigen bijdrage van €125,-.

Pin/contactloos? Ja, graag!
Vermijd contact met contant geld en betaal bij voorkeur met pin of contactloos. Bij contante betaling kan enkel gepast worden betaald.

Draag zorg voor uzelf en zo ook voor anderen.