Kliniek Veldhoven


Figuurcorrectie


Vele mannen en vrouwen leiden onder het juk van plaatselijke vetophopingen die hun esthetische vorm verstoren. De vetophopingen kunnen zich op verschillende plekken openbaren: ter hoogte van de buik, heupen, dijen, billen, bovenarmen, bovenbenen en de hals. De plaatselijke verdikkingen kunnen een flinke knauw geven aan uw zelfvertrouwen en uw gevoel voor eigenwaarde, zeker als het niet lukt om met een dieet of meer bewegen de lokale vetophopingen weg te krijgen. Een figuurcorrectie kan een oplossing bieden. Kliniek Veldhoven kan ook u helpen, mits uw BMI (Body Mass Index) onder de 30 is. Ons team van plastische chirurgen, artsen en verpleegkundigen is gespecialiseerd in figuurcorrecties die uw lichaamscontouren weer in balans brengen. Veel cliënten hebben dan ook positieve liposuctie ervaringen.

Figuurcorrectie door middel van liposuctie

Een plattere buik, slankere dijen, geen dubbele kin of slappe bovenarmen meer. De specialisten in Kliniek Veldhoven kunnen deze problemen verhelpen met een liposuctie of lymfedrainage. Bij een chirurgische liposuctie wordt onder lokale verdoving hardnekkig onderhuids vetweefsel op veilige wijze verwijderd. Vooral vetophopingen aan de rug, buik, dijen, hals en onder de billen zijn goed te behandelen. Na de liposuctie is het behandelgebied weer in lijn met de rest van uw lichaam. U kunt na ongeveer 4 weken uw sportactiviteiten weer oppakken. Het is belangrijk dat u na de ingreep vasthoudt aan een gezonde leefstijl, met een dito eetpatroon en voldoende beweging om uw nieuwe figuur te behouden.

Lymfedrainage om zwellingen te verminderen

Om zwelling na de liposuctie behandeling te verminderen, kunt u ervoor kiezen om lymfedrainage behandelingen te ondergaan. Hierbij worden aan de hand van een massagetechniek de lymfevaten gestimuleerd om vocht en afvalstoffen sneller af te voeren. Een lymfedrainage neemt een langere periode in beslag, maar vraagt geen chirurgische ingreep. Het resultaat is afhankelijk van de oorzaak en hoeveelheid onderhuids vocht, maar lymfedrainage zorgt er voor dat een zwelling, bloeduitstorting en pijn in het algemeen sneller minder worden/afnemen. Hoe meer water u erbij drinkt, des te sneller de afvalstoffen uit uw lichaam worden afgevoerd.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een figuurcorrectie zoals een buikwandcorrectie of een mini-buikwandcorrectie? Neem dan contact met ons op via 040 – 295 42 43) of, als u direct een afspraak voor een consult wilt maken, kan dat via onze website. Onze plastische chirurg brengt uw wensen in kaart en geeft aan de hand van een lichamelijk onderzoek aan welk resultaat er kan worden bereikt.

 

 • Hoge clienttevredenheid
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk
Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze behandeling.

Hoe heeft u de behandeling ervaren?

Lipostructuur

Wanneer u niet tevreden over uw figuur bent of hinder ondervindt van vetophopingen of andere oneffenheden van uw lichaam, dan is er tegenwoordig veel mogelijk om een figuurcorrectie op een verantwoorde wijze uit te kunnen voeren. Zo is lipostructuur, ofwel […]

Meer informatie

Liposculptuur

Veel mensen hebben te maken met vet dat zich op bepaalde plaatsen in het lichaam concentreert. Bekende plekken van vetophoping zijn onder meer de bovenbenen, de buik, de hals, de zadeltassen, de taille en het gebied onder de billen.

Meer informatie

Buikwandcorrectie

Bij vrijwel iedereen verandert de buikwand in de loop der jaren. Door veroudering verliezen de huid en de buikwandspieren hun elasticiteit. Zelfs wie altijd slank is geweest, kan op den duur last krijgen van een slappe of afhangende buik. Als […]

Meer informatie

Buikvet kwijtraken

Voor vele mannen en vrouwen is een dikke buik een dagelijks terugkerende ergernis. Hardnekkig buikvet laat zich helaas niet zo snel verwijderen. Meer lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon helpen natuurlijk om buikvet te verliezen en een slankere buik te krijgen, maar het lukt vaak niet om al het buikvet weg te krijgen.

Meer informatie

Lymfedrainage

Na een ongeval, bij een kneuzing of wanneer u een behandeling of operatie hebt ondergaan, kunt u last krijgen van plaatselijke vochtophoping. Normaal gesproken voert het lichaam zelf dit vocht af door middel van het lymfestelsel. Manuele lymfedrainage biedt uitkomst wanneer deze functie tijdelijk minder actief is.

Meer informatie
 • Klantenbeoordeling
  9.4
 • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Uiterst secure behandeling door gebruik van dunne cannule
 • Plastisch chirurg gespecialiseerd in liposuctie
 • Werkt volgens de laatste technieken
 • Hoge kwaliteit van zorg
Keurmerk
 • Hoge clienttevredenheid
 • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk
Keurmerk

Klik hier voor de prijzen van de behandeling