Een onderkin liposuctie maakt een onderkin verleden tijd

Bij het ouder worden kan door vetopeenstapeling een onderkin ontstaan. Een plaatselijke liposuctie is de perfecte behandeling voor een door vetophoping ontstane onderkin. Door de liposculptuur worden kleine vetophopingen chirurgisch verwijderd. Het teveel aan vet wordt met een klein buisje weggezogen, waarna uw huid er weer strakker uitziet. Deze verfijnde techniek kan zeer nauwkeurig en veilig worden toegepast. U loopt geen risico op beschadiging van omliggende cellen of weefsel. Er wordt bij de liposuctie van de onderkin uitsluitend vet weggehaald.

De natuurlijke contour van uw gezicht weer terug

De onderkin liposuctie brengt de natuurlijke contour van uw gezicht weer terug. Bij de liposuctie behandeling wordt het onderhuids vetweefsel onder lokale verdoving verwijderd. Na enkele kleine sneden wordt een verdovende vloeistof ingebracht.

onderkin liposuctie

Onderkin liposuctie

De vetcellen zwellen iets op en worden vervolgens met een klein buisje opgezogen. De kleine sneden worden gehecht, de hechtingen worden na een week weer verwijderd. De onderkin kan na behandeling wat verdoofd, beurs en licht pijnlijk aanvoelen. Deze symptomen verdwijnen gedurende de dag snel. Men draagt gedurende 1 week een drukmasker, hierna enkel nog een week lang ’s nachts. Het uiteindelijke behandelresultaat is na 6 tot 9 maanden zichtbaar. U heeft weer een strak en stralend gezicht.

 

Wilt u meer informatie over liposuctie of wilt u een afspraak maken voor een eerste consult? Wij staan graag voor u klaar. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen op 040-295 42 43. Voor een prijsoverzicht zie liposuctie prijs.

Onderkin/hals liposuctie

FAQ Onderkin liposuctie

Wanneer kan ik weer gaan werken?

Het is belangrijk dat u 1 tot 2 weken na de behandeling rust neemt en zeker geen inspanningen verricht. Hoe snel u weer aan het werk kunt, is voor een deel afhankelijk van het soort werk dat u verricht.

Het is belangrijk dat u 1 tot 2 weken na de behandeling rust neemt en zeker geen inspanningen verricht. Hoe snel u weer aan het werk kunt, is voor een deel afhankelijk van het soort werk dat u verricht.

Hoe lang mag ik niet in de zon, zonnebank, sauna, zwemmen en baden?

6 weken. Warmte veroorzaakt zwelling en dat is niet gunstig voor het genezingsproces. Zwemmen en baden maakt de wondranden week, waardoor wondjes kunnen ontstaan.

6 weken. Warmte veroorzaakt zwelling en dat is niet gunstig voor het genezingsproces. Zwemmen en baden maakt de wondranden week, waardoor wondjes kunnen ontstaan.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een onderkin liposuctie?

Als u last heeft van een onderkin en dit uw gezichtscontour hinderlijk verstoort. Een onderkin liposuctie kan dit herstellen. Het wegzuigen van de overtollige vetcellen onder de kin geeft u een mooiere gezichtsvorm en een slankere uitstraling.

Tijdens het consult beoordeelt de plastisch chirurg of u in aanmerking komt voor een liposuctie van de hals of dat er een andere behandeling noodzakelijk is, namelijk: een platysmaplastiek.

Als u last heeft van een onderkin en dit uw gezichtscontour hinderlijk verstoort. Een onderkin liposuctie kan dit herstellen. Het wegzuigen van de overtollige vetcellen onder de kin geeft u een mooiere gezichtsvorm en een slankere uitstraling. Tijdens het consult beoordeelt de plastisch chirurg of u in aanmerking komt voor een liposuctie van de hals of dat er een andere behandeling noodzakelijk is, namelijk: een platysmaplastiek.

  • Hoge clienttevredenheid
  • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Laagdrempelig en toegankelijk
Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze behandeling.

Hoe heeft u de behandeling ervaren?