Ik zal mij even voorstellen, ik heet Harry en ik ga jullie mijn ervarings verhaal vertellen hoe ik de MACS lift bij Kliniek Veldhoven beleeft heb !!! Zoiets start natuurlijk als je in de spiegel kijkt en ziet dat de jongen strakke lijnen uit je gezicht verdwijnen, de vraag die ik mezelf stelde was hoelang ga ik mij hier aan irriteren. Ik weet natuurlijk dat mijn jonge gave huidje nooit meer terug gaat komen, maar ik weet ook dat er iets aan te doen is om mijn gezicht niet zo’n vermoeide indruk te laten uitstralen. Dus ben ik maar gaan googleen en kwam al vrij snel op de web site van Kliniek Veldhoven een duidelijke site die mij precies de informatie gaaf die ik zocht
Telefoon gepakt en een afspraak gemaakt.

7 November naar Veldhoven gereden om eens in een gesprek duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden en de uitleg hiervan. In een Eerlijk gesprek met Drs Koeijers & Cindy was ik al snel overtuigt dat ik hier op de goede plek zat, Als ik het doe!!!! gebeurd het bij Kliniek Veldhoven.

23 Januari is de datum dat het dus gaat gebeuren.

23 Januari om 6:30 naar Amstelveen gereden, want de MACS Lift zou om 8:00 plaats vinden
Vanaf het moment dat ik daar binnen kwam was de sfeer gelijk relax en huiselijk iedereen was bezig met de voorbereiding maar op een manier die vertrouwen uitstraalden, er heerste een goede teamgeest!!
Na nog wat uitleg van de altijd goed gehumeurde Drs Koeijers & Cindy!! onder het mes. Op de uitslaapkamer en lekker beschuitje gegeten met een kopje thee, ik voelden mij eigenlijk hartstikken goed! Geen pijn!!! oké het gezicht een beetje opgezwollen maar dat is normaal. Ook de rest van de dag geen pijn !!! wordt vervolgd

24 Januari
Slecht geslapen!! Mijn gezicht is nog opgezwollen maar ik zie nog geen blauwe plekken, lekker mijn haren gewassen dus een goede start van een rustige dag.
25 Januari
Goed geslapen !!! de zwelling is toch nog wel erger geworden ik heb moeite om mijn linker oog open te krijgen, zie verder geen verkleuring en voel verder geen pijn.
26 Januari
Lekker geslapen zie in de spiegel dat de zwelling minder is en ik zie nog geen verkleuring, laatste dag met het masker op !!!
27 Januari
Masker af!!! dat is een lekker gevoel.30 Januari
Vandaag naar Veldhoven ik heb hier dan ook naar uitgekeken, er is veel verandert de laatste dagen de zwelling wordt minder en minder en ik vindt het herstel ongelofelijk!!! De littekens zijn bijna weg en ik zie de lijnen in mijn gezicht terug komen en dat is wat ik graag wilden, Ik wil geen Kenny LOOKS!!! Drs Koeijers is zeer tevreden over het herstel!!! het is voor mij gewoon goed om te horen van Drs Koeijers dat het herstel buiten gewoon goed gaat, En ik rij dus met een goed gevoel naar huis !! Volgende week gaan de hechtingen eruit.2 Februari
Ik kan nu duidelijk voelen en zien dat het vocht in mijn gezicht aan het zakken is !! wat onder mijn ogen begon is nu gezakt naar mijn kaak. Zie dus mij eigen gezicht en de eigenschappen die daar bij hoorden terug komen, het geeft mij veel vertrouwen in het herstel van deze pijnloze operatie.6 Februari
Vandaag de hechtingen eruit, een dag waar ik al 2 weken naar uitgekeken heb, ik moet zeggen het herstel is ongelofelijk snel gegaan, De altijd goed gehumeurde Drs Koeijers komt nog even checken of alles goed gaat en hij is ook uiterst tevreden over het resultaat Its A GREAT GUY. Kort samen gevat kan ik tegen alle mensen zeggen die een MASC lift overwegen en natuurlijk heb ik er ook lang over nagedacht, mijn ervaring is nu al zeer positief het kan alleen nog maar positiever worden!! Pijn heb ik niet gehad!! Naar de tandarts gaan is erger. Mijn gevoel was dus goed, ik was op het juiste moment op de juiste plaats = Kliniek Veldhoven. Een zus die mij voor het eerst weer zag na de MASC LIFT kan haar ogen niet geloven ze is gewoon spraakloos!!!!! Ze kan het niet begrijpen dat ik mijn frisse blik zo snel weer terug heb!!! Na 10 minuten bijgekomen van de shock zegt ze DIT WIL IK OOOOOOK !!! ik zeg tegen haar dat ik de juiste kliniek daarvoor gevonden heb (Kliniek Veldhoven)
I FEEL GOOD =: D