Facelift ervaringen

  1. "Niets dan lof voor deze kliniek"
    14 maart, 2016 Geschreven door: A Voets

    Op 25 februari 2016 heb ik een mac-s lift ondergaan bij kliniek Veldhoven. Van de intakes, twee maal ,want ik twijfelde, tot aan de na controles niets dan lof voor deze kliniek. Chirurg Schiettecatte is naar mijn ervaring zeer kundig! Het resultaat na twee weken is verbluffend goed. Het herstel duurde kort, na een week alweer naar buiten. Het hele team is uitstekend op elkaar ingesteld.

  2. "Ik ben nu tevreden en de service was uitstekend!"
    14 april, 2015 Geschreven door: Anoniem

    Ik ben zeer goed behandeld door de chirurg en het personeel. Deze kliniek verdient zeker aanbeveling. Je krijgt ook echt vertrouwen in dat alles goed gaat. Ook rustige, ontspannen en vriendelijke sfeer.Helaas is de behandeling voor mij niet naar wens verlopen betreffende het resultaat. Ergernis van mijn hamsterwangen had ik nog steeds. Dit terwijl ik ervan overtuigd was. Wat de chirurg mijn in de spiegel liet zien, zou ik een strakke kaaklijn krijgen zonder hamsterwangen. Dit was helaas niet het geval. Inmiddels heeft er een correctie plaatsgevonden. Ik ben tevreden met het resultaat en de service was uitstekend!

  3. "Zou ik het weer opnieuw laten doen?? Ja!! Zonder nadenken"
    24 juli, 2014 Geschreven door: Anoniem

    Na ook elders geïnformeerd te hebben, kwam ik bij uw kliniek terecht, waarin ik na twee consulten het volste vertrouwen had. Ik werd heel deskundig en professioneel voorgelicht en helemaal op mijn gemak gesteld, wat voor mij persoonlijk erg belangrijk is. De behandeling verliep vlekkeloos. De arts raadde mij zelfs aan om nog even te wachten met de onder- en bovenooglidcorrectie, want misschien hoefde dat nadien niet meer, waarin hij gelijk heeft gekregen. Ik stel het zeer op prijs dat bij uw kliniek de belangen van de cliënt zwaarder wegen dan het commerciële aspect. Ook de nazorg was prima. Ik heb totaal geen pijn gehad, zelfs niet één pijnstiller hoeven slikken! Over het resultaat (nu bijna 3 maanden geleden heb ik de operatie gehad) ben ik erg tevreden. Nog een paar kleinigheden maar volgens de arts komt dat helemaal goed. En daar heb ik ook het volste vertrouwen in. Zou ik het weer opnieuw laten doen?? Ja!! Zonder nadenken.

  4. "Ik zie er uitgerust, frisser en jonger uit!!"
    19 juni, 2012 Geschreven door: Gerry

    Het consult.Geruime tijd geleden begon bij mij de gedachte te spelen of er een behandeling zou bestaan die een oplossing zou kunnen bieden voor mijn probleem. Slapen, verzorgen, ontspannen zijn al lang niet meer voldoende om de vermoeide uitdrukking in mijn gezicht te verbergen. Door een tip van de schoonheidsspecialiste heb ik contact opgenomen met Kliniek Veldhoven in Veldhoven. Vrij snel mocht ik komen voor een consult. Tijdens dit consult kreeg ik duidelijke en volledige informatie over de mogelijkheden die Kliniek Veldhoven mij kon bieden. Het advies voor mij van dokter Koeijers luidde: een cosmetische behandeling betreffende een MACS-lift, platysmaplastiek en fractora behandeling. Direct werden er foto's gemaakt, medische vragenlijsten ingevuld en gekeken naar het moment waarop ik deze behandeling eventueel zou kunnen laten plaatsvinden. Blij en met een gevoel van vertrouwen heb ik de kliniek verlaten. Binnen enkele dagen kreeg ik een telefoontje dat er op 16 april 2012 een plaatsje was in Amstelveen.De behandeling.16 april 2012 was een maandag. Gezien de afstand en het vroege tijdstip van de behandeling ben ik op zondag gaan reizen en gaan overnachten in een B&B. De ochtend van de behandeling moest ik om 06.00 uur een tablet innemen ter inleiding van de narcose. Verder had ik uitvoerig informatie gekregen en de benodigde spullen meegenomen. Om 07.30 uur werd ik hartelijk ontvangen en werd uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren tijdens de operatie. De ingreep zou bijna twee uur duren. Het was heel erg spannend. Toen ik bijkwam uit de narcose lag ik onder warme dekens en had meteen contact met het operatieteam. De operatie was goed gelukt. Mijn hoofd voelde een beetje vreemd en was ingepakt in een elastisch masker. Een kopje thee en een beschuitje lieten me weer op de wereld komen en na een uurtje mocht ik weer naar huis. Het voelde als een Royal Class behandeling, professioneel en vakkundig!! Ik werd gewaarschuwd dat de volgende dagen mijn gezicht (tijdelijk) heel erg kon gaan opzwellen. Dat was inderdaad zo, maar ik wist dat het allemaal goed zou komen.Het herstel.De tweede dag belde de verpleegkundige op om mijn bevindingen te checken en of alles goed ging. Meerdere keren per dag moest ik mijn huid insmeren met antibiotica creme en vaseline en regelmatig koelen. De huid mocht absoluut niet uitdrogen of gaan trekken. De eerste week ben ik in huis gebleven. Op vrijdag had ik de eerste controle afspraak. Herstel ging voorbarig! Na twee weken mochten de hechtingen er uit. Bij ieder bezoek werden foto’s gemaakt voor het onderzoek en archief. Het ging fantastisch! Ik had maar een paar blauwe plekjes en de verkleuringen verdwenen snel. Na de derde week begon mijn huid plaatselijk op de rechter wang pijn te doen en werd warm en rood. Ik moest meteen op controle komen. Het bleek een ontsteking te zijn, vrij zeldzaam na zo'n lange tijd. Een pittige antibioca kuur van 10 dagen zou de oplossing moeten zijn om de ontsteking de baas te worden. Gelukkig werkte de kuur doeltreffend. Toen de tabletten op waren kwam het gevoel van pijn terug. Door adequaat handelen van een verpleegkundige van Kliniek Veldhoven mocht ik bij dokter Koeijers komen om mijn klachten te beoordelen en te behandelen. Het bleek een onderhuidse hechting te zijn die zich een weg naar buiten zocht en daardoor deze klachten gaf.Het resultaat.Inmiddels zijn we weer twee weken verder en het resultaat is fantastisch. Mensen vragen of ik wat ben aangekomen.Ze zien iets aan me maar weten niet wat… Mijn wangen zijn voller en de huid voelt een stuk steviger aan en ik zie er uitgerust, frisser en jonger uit!! Ik voel me een stuk meer zelfverzekerd. Dankzij Kliniek Veldhoven ben ik anders gaan kijken naar mezelf. Op vakkundig en professionele manier hebben ze me een advies gegeven en de juiste behandelingen uitgevoerd. Het resultaat is verbluffend! Ik heb alle vertrouwen in Kliniek Veldhoven en weet dat het resultaat van mijn ingreep, de komende maanden zelfs nog mooier gaat worden.Chapeau voor Kliniek Veldhoven !!!

  5. "Nu al positief het kan alleen nog maar positiever worden!!"
    01 februari, 2012 Geschreven door: Harry

    Ik zal mij even voorstellen, ik heet Harry en ik ga jullie mijn ervarings verhaal vertellen hoe ik de MACS lift bij Kliniek Veldhoven beleeft heb !!! Zoiets start natuurlijk als je in de spiegel kijkt en ziet dat de jongen strakke lijnen uit je gezicht verdwijnen, de vraag die ik mezelf stelde was hoelang ga ik mij hier aan irriteren. Ik weet natuurlijk dat mijn jonge gave huidje nooit meer terug gaat komen, maar ik weet ook dat er iets aan te doen is om mijn gezicht niet zo’n vermoeide indruk te laten uitstralen. Dus ben ik maar gaan googleen en kwam al vrij snel op de web site van Kliniek Veldhoven een duidelijke site die mij precies de informatie gaaf die ik zocht Telefoon gepakt en een afspraak gemaakt.7 November naar Veldhoven gereden om eens in een gesprek duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden en de uitleg hiervan. In een Eerlijk gesprek met Drs Koeijers & Cindy was ik al snel overtuigt dat ik hier op de goede plek zat, Als ik het doe!!!! gebeurd het bij Kliniek Veldhoven.23 Januari is de datum dat het dus gaat gebeuren. 23 Januari om 6:30 naar Amstelveen gereden, want de MACS Lift zou om 8:00 plaats vinden Vanaf het moment dat ik daar binnen kwam was de sfeer gelijk relax en huiselijk iedereen was bezig met de voorbereiding maar op een manier die vertrouwen uitstraalden, er heerste een goede teamgeest!!Na nog wat uitleg van de altijd goed gehumeurde Drs Koeijers & Cindy!! onder het mes. Op de uitslaapkamer en lekker beschuitje gegeten met een kopje thee, ik voelden mij eigenlijk hartstikken goed! Geen pijn!!! oké het gezicht een beetje opgezwollen maar dat is normaal. Ook de rest van de dag geen pijn !!! wordt vervolgd 24 JanuariSlecht geslapen!! Mijn gezicht is nog opgezwollen maar ik zie nog geen blauwe plekken, lekker mijn haren gewassen dus een goede start van een rustige dag. 25 Januari Goed geslapen !!! de zwelling is toch nog wel erger geworden ik heb moeite om mijn linker oog open te krijgen, zie verder geen verkleuring en voel verder geen pijn. 26 Januari Lekker geslapen zie in de spiegel dat de zwelling minder is en ik zie nog geen verkleuring, laatste dag met het masker op !!! 27 Januari Masker af!!! dat is een lekker gevoel.30 Januari Vandaag naar Veldhoven ik heb hier dan ook naar uitgekeken, er is veel verandert de laatste dagen de zwelling wordt minder en minder en ik vindt het herstel ongelofelijk!!! De littekens zijn bijna weg en ik zie de lijnen in mijn gezicht terug komen en dat is wat ik graag wilden, Ik wil geen Kenny LOOKS!!! Drs Koeijers is zeer tevreden over het herstel!!! het is voor mij gewoon goed om te horen van Drs Koeijers dat het herstel buiten gewoon goed gaat, En ik rij dus met een goed gevoel naar huis !! Volgende week gaan de hechtingen eruit.2 FebruariIk kan nu duidelijk voelen en zien dat het vocht in mijn gezicht aan het zakken is !! wat onder mijn ogen begon is nu gezakt naar mijn kaak. Zie dus mij eigen gezicht en de eigenschappen die daar bij hoorden terug komen, het geeft mij veel vertrouwen in het herstel van deze pijnloze operatie.6 Februari Vandaag de hechtingen eruit, een dag waar ik al 2 weken naar uitgekeken heb, ik moet zeggen het herstel is ongelofelijk snel gegaan, De altijd goed gehumeurde Drs Koeijers komt nog even checken of alles goed gaat en hij is ook uiterst tevreden over het resultaat Its A GREAT GUY. Kort samen gevat kan ik tegen alle mensen zeggen die een MASC lift overwegen en natuurlijk heb ik er ook lang over nagedacht, mijn ervaring is nu al zeer positief het kan alleen nog maar positiever worden!! Pijn heb ik niet gehad!! Naar de tandarts gaan is erger. Mijn gevoel was dus goed, ik was op het juiste moment op de juiste plaats = Kliniek Veldhoven. Een zus die mij voor het eerst weer zag na de MASC LIFT kan haar ogen niet geloven ze is gewoon spraakloos!!!!! Ze kan het niet begrijpen dat ik mijn frisse blik zo snel weer terug heb!!! Na 10 minuten bijgekomen van de shock zegt ze DIT WIL IK OOOOOOK !!! ik zeg tegen haar dat ik de juiste kliniek daarvoor gevonden heb (Kliniek Veldhoven)I FEEL GOOD =: D

  6. "Geen enkele druk ervaren, het is meer een goede samenwerking"
    10 oktober, 2011 Geschreven door: Anoniem

    Ik vond mijn gezichtsuitdrukking erg triest door de diepe donkere wallen en de diepe lijnen naast mijn neus en mond. Dit beinvloedde mijn leven zodanig dat ik hier voor mijzelf iets aan wilde doen. In samenspraak met de chirurg is besloten een MACs lift te doen en een uitgebreide correctie van de onderoogleden. De ingreep op zich viel mee vond ik. De pijnstillers hielpen goed. Het slapen was even lastig, maar ja alles voor het goede doel he! Nu een paar maanden later ben ik erg tevreden over mijn uitstraling. Ik zie er niet meer zo moe en triest uit. Met name het resultaat van mijn ogen is heel goed. De groeven naast mijn neus en mond zijn nog wel dieper als ik had gehoopt dat ze zouden worden. Nog strakker trekken, had echter volgens de chirurg een onnatuurlijk effect gehad, en dat wilden wij beiden ook niet. Wij gaan nu kijken in hoeverre alternatieven mijn groeven nog iets kunnen verzachten. Samenvattend, ben ik zeer tevreden over de behandeling, het advies en het resultaat. Vanaf het eerste moment dat ik in aanraking kwam met de chirurg en de consulente, hebben zij mij vertrouwen gegeven dat mijn belang voorop stond. Dit kwam mede door het afraden van het uitvoeren van bepaalde correcties en een goed onderbouwd advies wat er wel gedaan kon worden. Ook heb ik geen enkele druk ervaren, het is meer een goede samenwerking.

  7. "Mijn macslift operatie is mij uitstekend bevallen"
    30 december, 2010 Geschreven door: Anoniem

    Mijn macslift operatie bij Kliniek Veldhoven is mij uitstekend bevallen. Vanaf het intake gesprek tot en met de operatie vond ik de behandeling professioneel en geruststellend. Alle medewerkers met wie ik te maken heb gehad waren erg attent en kwamen alle gemaakte afspraken na.

  8. "Nog steeds dezelfde uitdrukking op mijn gezicht"
    28 december, 2010 Geschreven door: Wilma

    Al een aantal jaren ben ik bezig geweest met mijn gezicht. Voor mijn leeftijd heb ik teveel rimpels en verslapt mijn huid te snel. Na diverse consultaties te hebben gehad bij verschillende klinieken, heb ik besloten een MACS-lift te ondergaan bij deze kliniek. Voor de behandeling was ik bang dat mijn gezicht onnatuurlijk zou worden, maar ondanks mijn angst heb ik het toch doorgezet. Nu drie maanden verder heb ik nog steeds dezelfde uitdrukking op mijn gezicht. Mijn gezicht toont beter alhoewel ik er toch iets meer van verwacht had. [rev_slider alias="review-facelift-wilma"]

  9. "Ik ben blij dat ik voor hun gekozen heb!"
    02 november, 2008 Geschreven door: Anoniem

    Op 2 september 2008 heb ik een macs-lift gehad, uitgevoerd door de plastisch chirurg. Na 2 weken zijn de hechtingen eruitgegaan. ben heel blij met het resultaat, eigenlijk was ik dat;na 1 week al.Het is me erg mee gevallen, ook dankzij de arts en het personeel, die zeer vriendelijk zijn. Het gaat er zeer gemoedelijk aan toe, en ze nemen echt de tijd voor je, wat ik heel belangrijk vind. Ook prijstechnisch was het interessant, vooral vergeleken bij andere klinieken.Kortom: mijn complimenten voor deze kliniek, ik ben blij dat ik voor hun gekozen heb!

Ervaringen met facelifts

Er zijn de laatste jaren echter veel ontwikkelingen geweest op het gebied van facelifts waardoor er een natuurlijker resultaat kan worden nagestreefd. Zo zijn de technieken sterk verbeterd. Om meer te weten te komen over facelifts en hoe de behandelingen bij Kliniek Veldhoven worden ervaren, kunt u lezen in de facelift ervaringen van onze cliënten.

Klassieke facelift

De klassieke facelift is de meest complete facelift. Het is de meest geschikte behandeling voor mensen met sterke ouderdomstekenen in het gezicht. Denk hierbij aan een verslapte kaaklijn, hangende wangen, diepe neus-lippenplooien en een verslapte hals. Bij een complete facelift wordt het volledige gelaat behandeld, van de hals tot en met de haargrens. De behandeling vindt onder algehele narcose plaats en bestaat uit het aanspannen van de diepe weefsellaag langs de haarlijn.

MACS lift ervaringen

Bij de MACS lift worden de wangen, kaaklijn en het bovenste gedeelte van de hals (mondbodem) gelift. De plastisch chirurg maakt een incisie aan de rand van de haargrens in de slaapstreek, gedeeltelijk voor het oor tot aan de voorzijde van de oorlel. Vervolgens worden de huid en de onderliggende spier- en bindweefsels gelift. Deze ingreep is bij uitstek geschikt voor mensen met een verslapte kaaklijn en hamsterwangen. Wilt u weten hoe onze cliënten deze behandeling hebben ervaren? Lees dan de MACS lift ervaringen op onze website.

Eric Auclair facelift

De Eric Auclair facelift is vergelijkbaar met de MACS lift. Hierbij wordt de huid en de onderliggende spier- en bindweefsels van het gezicht en de gehele hals gelift, van de kin tot aan het kuiltje onderaan de hals. De Eric Auclair facelift is de aangewezen methode om de zogenaamde hamsterwangen en de verslapte hals te corrigeren.

Mini facelift

Voor mensen met lichte ouderdomstekenen in het gezicht, is een mini facelift (S-lift), vaak voldoende. Tijdens de behandeling wordt alleen het huidweefsel gelift door aan beide zijden van het gezicht een strookje huid weg te nemen onder het oor. Vervolgens wordt de huid gehecht. In vergelijking met de MACS lift en de klassieke facelift wordt hier niet het spier- en bindweefsel maar enkel het huidweefsel gelift.

Plaatselijke lift-technieken

Vaak vertonen vooral specifieke delen van het gezicht ouderdomsverschijnselen en is een facelift niet nodig. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van hangende wenkbrauwen kan een wenkbrauwlift of voorhoofdslift volstaan. In het geval van een slappe huid in de hals kan er een halslift worden uitgevoerd. Indien ook de platysmaspieren aan de voorzijde van de hals zijn verslapt gaat de voorkeur uit naar een platysmaplastiek behandeling.

Facelift ervaringen bij Kliniek Veldhoven

Als u benieuwd bent hoe anderen de behandelingen hebben ervaren, kunt u de verschillende facelift ervaringen lezen zodat u weet wat u kunt verwachten. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met Kliniek Veldhoven voor meer informatie over de verschillende behandelingen. Voordat wij overgaan tot behandeling, nodigen wij u uit voor een persoonlijk consult zonder verdere verplichtingen. U kunt bij Kliniek Veldhoven rekenen op een behandeling door een ervaren plastisch chirurg die gespecialiseerd is in het uitvoeren van de modernste facelift-technieken. Vul voor meer informatie het contactformulier in op de website of bel met 040 295 42 43.