Ervaringen met tatoeage verwijderen

  1. "Super goede service"
    17 februari, 2018 Geschreven door: Chantal

    Ik ben momenteel in behandeling bij deze kliniek en ik ben blij hier naartoe te zijn gegaan. Mijn behandelaar is ontzettend aardig en begripvol. Ik heb nu twee sessies gehad en ik zie al een beetje resultaat, er zal echter nog een lange weg te gaan zijn maar ik weet dat ik hier op de goede plek zit voor mijn behandelingen!

  2. "Vriendelijk, behulpzaam en professioneel!"
    23 januari, 2018 Geschreven door: Inge

    Ik heb mijn tatoeage operatief laten verwijderen i.v.m. allergie voor rode inkt. Ik ben goed geadviseerd, geïnformeerd en niet onbelangrijk: erg tevreden met het eindresultaat!

  3. "Zeer effectieve behandeling"
    16 november, 2017 Geschreven door: Susan

    Ik heb 4 laser behandelingen gehad en mijn tattoo is bijna weg, ongelofelijk!! Volgende week nog een keer en ik denk dat hij dan helemaal weg is. Super blij en

  4. "Zeer goed bevallen. Heel vriendelijk personeel!"
    16 september, 2015 Geschreven door: Cindy

    Zeer goed bevallen. Heel vriendelijk personeel en zeer professioneel!

  5. "Al met al ben ik super tevreden!"
    29 juli, 2015 Geschreven door: Suzan

    Ik ben inmiddels twee keer behandeld aan mijn tatoeage met de picoway. Het laseren duurt ongeveer twee minuten bij elkaar. Na het laseren voel ik helemaal niets! Ik heb geen blaasjes en het doet niet pijn. Ik had niet verwacht dat het na 2 keer al zo ver weg zou zijn. Ik word professioneel begeleid en als er wat is kan ik altijd bellen. Erg vriendelijk personeel. Al met al ben ik super tevreden! [rev_slider alias="review-tattoo-suzan"]

  6. "Goede service en goede laser"
    13 mei, 2015 Geschreven door: Serkan

    picoway is goede laser voor tattoo ook hiervoorheen goede service en goede lasers , afwachten voor me eindresultaat.

  7. "De tatoeage is na 14 dagen in een rap tempo is vervaagd"
    13 januari, 2015 Geschreven door: Elise

    PicoWay is de veiligste en snelste manier om tatoeages te laseren. ‘Hm, dat klinkt veelbelovend’, dacht ik. Direct een afspraak gemaakt voor een PicoWay behandeling en op de foto’s kunnen jullie zien dat de tatoeage na 14 dagen in een rap tempo is vervaagd. Ik kan dan ook niet wachten tot het eindresultaat! [rev_slider alias="review-tattoo-elise"]

  8. "Zeer tevreden!"
    19 februari, 2014 Geschreven door: Inge

    Graag wil ik mijn foto`s delen over mijn behandeling. Ik had een tatoeage maar wilde graag een compleet andere tatoeage laten plaatsen. Indien ik over de oude tatoeage heen zou laten tatoeëren dan werd het geen mooi resultaat omdat het dan veel te zwart zou worden. Hierdoor heb ik gekozen om eerst de oude tatoeage voor een groot deel te laten verwijderen waarna ik weer opnieuw kon beginnen met tatoeëren voor een zeer uitgebreid kunstwerk. [rev_slider alias="review-tattoo-inge"]

  9. "Of het pijn doet? Een beetje"
    18 januari, 2013 Geschreven door: Sander

    Rembo en Rembo. Wie kent ze niet. 'Theo Wesselo,' die kleine, zit onder de tatoeages: onzin teksten, een Nike-teken en grote FUCK op zijn buik. Ooit wilde ik zo'n REMBO zijn. Ik wilde wel meer... Ik ben begonnen met een weloverwogen Tattoo van eigen design, op de binnenkant van mijn onderarm. 'Dan valt ie niet echt op.' (Mij in ieder geval niet.) Ik was er blij mee. De keuze voor mijn tweede tattoo was minder weloverwogen. Dat is nogal een understatement. Op een feestje met genoeg drank en kunstenaars besloot een tatoeëerder van de gang zijn werkplek te maken. 'What the hell...,' moet ik gedacht hebben 'REMBO STYLE!' Zo geschiedde. Voor ik het wist werd mijn huidige tatoe bezet en omgeven door allerlei vrolijke lijnen waarvan de diepere betekenis me nog altijd niet duidelijk is. De finishing touch van het kunstwerk zou op een later tijdstip plaatsvinden, aldus de kunstenaar... [rev_slider alias="review-tattoo-sander"] In de ochtend had ik een dubbele kater. Eén kater was zo voorbij, de tweede heeft iets langer op zich laten wachten. Gelukkig is er de mogelijkheid je te laten laseren. Ik ben naar kliniekveldhoven gegaan omdat de verhalen op forums over deze kliniek het meest positief waren. De lijnen zijn nu bijna weg. Net als de meeste herinneringen aan die avond... Of het pijn doet? Een beetje. Maar als je kunt voelen, dan weet je dat je leeft.Het is een jeugdheld van me. REMBO. Ik ben uiteindelijk gewoon Sander geworden....

  10. "Behandeling zelf is 100% meegevallen"
    20 juli, 2012 Geschreven door: Maya

    Dame met een tatoeage op de enkel. Het betreft een gecoverde tatoeage. Om de oude tatoeage volledig te bedekken zit er een dikke inktlaag onder de huid. Mevrouw is voordat ze onder behandeling kwam bij Kliniek Veldhoven 2 a 3 x behandeld door een lasercentrum in Amsterdam. Dit proces verliep niet naar tevredenheid. Ook constateerde ze telkens dat de huid open ging en extreme blaarvorming optrad na de behandeling. Voor Kliniek Veldhoven is dit een langdurig traject geworden waardoor de cliënt zich heeft aangemeld voor de R20 behandeling. Haar en onze hoop is het versnellen van het verwijderproces. Hieronder een uiteenzetting via foto`s over het verloop van de behandeling. Wij hebben met de R20 behandeling het Linker deel van de tatoeage maar 1 x behandeld. Hierdoor kun je een goed vergelijk maken van de traditionele behandel methode en de R20. [rev_slider alias="review-tattoo-maya"] Opmerking cliënt na de behandeling.Ik heb de huid 2 nachten en de gehele donderdag afgedekt gelaten totdat vrijwel alle zalf door de huid was opgenomen, vrijdagavond heb ik de afdekking weggelaten en de huid aan de open lucht blootgesteld. Ik heb geen enkele blaar gehad, tot nog toe geen jeuk zoals heel vaak gebeurt en de ‘dikke plak’ die zich vaak onderhuids vormt na een behandeling is dit ook minimaal geweest. Nu was dat de vorige keer traditionele laserbehandeling ook al minimaal, dus lijkt beter te worden. Huid is nu helemaal in orde, wel nog wat gevoelig maar onbedekt, zonder blaartjes. Behandeling zelf is 100% meegevallen, wel zit de gevoeligheid tijdens de behandeling en vlak erna vooral in de huid bovenop. Bij de andere traditionele behandeling zit dit meer onderhuids, binnenin begint het gloeien, branden en de gevoeligheid. De enkel wordt dan ook meestal heel dik, opgezet en pijnlijk maar aan de buitenkant gebeurt niet zo veel. Dit keer is vooral de buitenkant wat gevoeliger, de huid vind het duidelijk niet prettig om meerdere malen onder handen genomen te worden.

  11. "Ik ben positief over de behandeling"
    29 juni, 2012 Geschreven door: Astrid

    Via deze pagina willen wij u laten meekijken in de nieuwe manier van het verwijderen van tatoeage`s, de R20 behandeling. Wij volgen de komende 6 tot 12 maanden verschillende cliënten die op deze manier behandeld zijn. Om een eerlijk beeld te geven wat nu de verschillen zijn maken we van iedere cliënt die zich speciaal voor deze behandelmethode heeft aangemeld een foto compilatie zodat iedereen kan volgen wat er nu werkelijk gebeurt. In dit voorbeeld gaat het om een dame waarbij 2 tatoeages op de borst verwijderd moeten worden via de R20 behandeling. Deze dame is elders 2 x voorbehandeld voordat ze startte met de behandeling bij Kliniek Veldhoven. Wij hebben haar eerst 2 keer via de “normale” manier behandeld met een tussenpose van minimaal 3 maanden. Voordat we starten met de R20 behandeling heeft deze mevrouw dus al totaal 4 laserbehandelingen ondergaan. [rev_slider alias="review-tattoo-astrid"] Reactie van de behandelde cliënt; Veel pijn heb ik na de behandeling niet meer gehad. Tijdens mijn autorit naar huis (ongeveer 1 uurtje) was het branderig gevoel al volledig verdwenen. Bij het thuiskomen wou ik onmiddellijk de verbandjes weghalen, maar deze heb ik er toch terug moeten opleggen daar ik geen kledij kon verdragen op de plaats waar er blaarvorming was. Maar de dag nadien was die gevoel terug volledig verdwenen. Dus al bij al is de reactie na de behandeling toch goed meegevallen. We zijn nu 2 dagen verder en aan de linker kant staan er bijna geen blaasjes meer. Aan de rechterkant (de meest pijnlijke kant, ook tijdens de behandeling) zijn de blaasjes ook aan het wegtrekken.Volgende behandeling is over 4 maanden.

  12. "Tevreden met de voortgang tot nu toe"
    26 juni, 2012 Geschreven door: Patrick

     Graag wil ik met jullie mijn foto`s delen van de tatoeageverwijdering op mijn kuit. Tijdens het consultgesprek is aangegeven dat we met een open vizier aan deze tatoeageverwijdering beginnen omdat het over een serieuze afmeting gaat en veel verschillende kleuren bevat. We zijn gestart met een inschatting van ca. 15+ behandelingen om de tatoeage in zijn geheel te verwijderen. Tatoeages worden steeds groter en er worden steeds meer kleurcombinaties gebruik. Indien je er dan voor kiest om de tatoeage weer te laten verwijderen wordt dit natuur ook een steeds moeilijker project voor de tatoeageverwijderaar. Inmiddels hebben we het aantal behandelingen voor een totale verwijdering naar boven bijgesteld. Richtlijn is dat ik toch nog wel 4 a 5 behandelingen nodi heb. Kuitbeen op de nafoto`s ziet er een beetje raar uit omdat het is ingesmeerd geweest met Emla creme voordat we de behandeling starten (verdoving). Ook is het onderbeen geschoren voor de laserbehandeling. Over enkel behandelingen zal ik weer een update van de voortgang doorgeven. [rev_slider alias="review-tattoo-patrick"]

  13. "Professionele kliniek"
    10 februari, 2012 Geschreven door: Lotte

    Wie ben ik?Ik ben Lotte, 19 jaar oud en ik heb sinds ruim 2 jaar een tatoeage op mijn lies waar ik veel spijt van heb gekregen. In mijn tatoeage zitten helaas veel fouten, waardoor het geheel er niet netjes en strak eruit ziet, maar eerder een chaotische tatoeage met uitgelopen letters etc. Het liefst zou ik zien dat mijn tattoeage over een tijdje niet meer bestaat, en volledig verdwenen is. Een half jaar geleden had ik een kennis aangesproken over haar tattoeage omdat het me opviel dat deze zo licht was. Ze vertelde mij toen dat ze toen al behoorlijk laserbehandelingen had gehad om hem te laten verwijderen. Ik had er meteen oren naar, omdat ik ook zo’n spijt heb van mijn tatoeage. [rev_slider alias="review-tattoo-lotte"] Ze vertelde mij dat ze van meerdere mensen had gehoord dat Kliniek Veldhoven een erg goede kliniek is met de juiste lasers en dat ze daarom ervoor heeft gekozen om zichzelf daar te laten behandelen. Inmiddels zit ze op behandeling 11 en is haar tattoo bijna weg. Ze is enorm tevreden, en vind het de moeite meer dan waard. Ze heeft me vooral gewaarschuwd dat ik veel geduld op moet brengen als ik hieraan zou beginnen en goed uit moet zoeken bij wie ik me laat behandelen. Ze had namelijk al veel nare verhalen gehoord over littekens, pigmentverkleuringen en andere ongemakken die ontstaan zijn door verkeerde lasers, zon etc. Zelf raadde ze me uiteraard Kliniek Veldhoven aan, omdat ze zichzelf daar liet behandelen, en geen klachten had. Ze vind het een erg professionele kliniek, waar vriendelijke en eerlijke mensen werken. En daarbij is ze natuurlijk enorm tevreden over het tot nu toe geboekte resultaat.Op onderzoek uitEen paar maanden geleden heb ik besloten om mijn tattoo te laten verwijderen dmv een laser. De mening van mijn hiervoor genoemde kennis vond ik niet voldoende, dus ben ik op onderzoek uit gegaan om meer te weten te komen over de verschillende klinieken in Nederland die deze behandeling toepassen. Ik heb websites bezocht van verschillende klinieken, praktijken en andere instanties, en heb ik me vooral veel ingelezen op meerdere fora. Kliniek Veldhoven sprong er in mijn optiek het meest bovenuit in positieve zin. Ik las veel goede verhalen van mensen die zich hier zouden laten behandelen, en dat was voor mij uiteindelijk doorslaggevend om een consult aan te vragen bij Kliniek Veldhoven.ConsultVoor het consult kon ik gelukkig al binnen een paar dagen terecht. Toen ik eenmaal in de wachtkamer zat te wachten tot ik opgehaald zou worden kwam een vriendelijke receptioniste mij vragen of ik nog even geduld had, aangezien het overleg (oid) op dat moment uitliep. Ik vond het erg prettig en professioneel dat ze naar mij toe kwam, want anders had ik me waarschijnlijk geïrriteerd aan het feit dat ik langer moest wachten zonder dat ik daarvan de reden kende en zonder dat er door iemand excuses aangeboden werd oid. Uiteindelijk werd ik toch nog snel geholpen, en kon ik al mijn vragen stellen tijdens het consult. Ik werd geholpen door een vriendelijke man die erg duidelijk was in zijn doen en laten. Hij keek even naar mijn tatoeage, en vervolgens legde hij het hele proces stap voor stap uit. Verder gaf hij mij voldoende ruimte om vragen te stellen, en nam hij de tijd om alle vragen rustig te beantwoorden. Al vrij snel was het voor mij helder wat me te wachten stond als ik de behandeling zou starten, en uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en besloten om me te laten behandelen bij Kliniek Veldhoven. Ik was helemaal klaar voor de 1e behandeling!1e behandelingOp advies van de hiervoor genoemde kennis had ik emla crème opgesmeerd (dit is een verdovende crème die je via de dokter en/of via Kliniek Veldhoven mee kunt krijgen) en het een paar uur in laten trekken zodat de crème zijn werk goed zou doen. De behandeling werd uitgevoerd door dezelfde man als met wie ik het consult had, en zijn assistente. De man legde alles nog een keertje uit en de assistente zou de plek goed schoonmaken en voorbereiden op de laser. Ik was behoorlijk nerveus omdat ik bang was dat het behoorlijk pijnlijk zou zijn. De man liet mij expres vantevoren 1 lasershot voelen, zodat ik wist wat voor gevoel het was. Van dat ene lasershotje voelde ik haast niets. Later begon het wel wat te branden maar het viel echt reuze mee, alles bij elkaar. Ik had veel minder pijn dan verwacht, dus ik was behoorlijk opgelucht. Daarbij was het ook zo gebeurd. Het laseren duurde namelijk maar een minuut of 3!Tijdens en na het laseren hield de assistente een koelingsapparaat boven mijn tatoeage zodat mijn huid niet beschadigd zou raken, of zou verbranden. Een paar minuten na de behandeling kon het koelen ook gestopt worden en werd mijn huid ingesmeerd met brandzalf en kreeg ik netjes een potje mee voor als ik thuis nog last zou hebben van een branderig of pijnlijk gevoel. Ik kon me weer aankleden en ging opgelucht naar huis.Een aantal weken na de behandeling bestudeerde ik mijn tatoeage eens goed, in de hoop dat ik al iets zou zien. En ik heb zo het idee dat ik hier en daar stukjes op zie lichten. Vooral de schaduwen in mijn tatoeage lijken iets lichter te zijn. Geduld is een schone zaak, maar ik ben helemaal klaar voor behandeling 2!

  14. "Het gaat ze niet om het geld maar om een goed resultaat"
    14 januari, 2012 Geschreven door: Anoniem

    Ik had eerst gezocht op internet naar ervaringen en adviezen van anderen en toen besloten naar Kliniek Veldhoven te gaan om een tatoeage te verwijderen.ik had veel slechte verhalen gelezen en enge foto’s gezien dus ik wilde niet zomaar naar een goedkopere of dichtstbijzijnde behandelaar gaan.bij Kliniek Veldhoven ben ik misschien wat langer bezig en kost het wat meer maar dat heb ik er zeker voor over voor een zo mooi mogelijk resultaat.bij andere behandelaars mag je om de 6 a 8 weken soms al een behandeling maar dat is echt te vlug en ook al kost het daar misschien maar 60 a 70 euro per behandeling,je bent toch duurder uit omdat ze zo weinig tijd tussen iedere behandeling laten.bij Kliniek Veldhoven is de tijd tussen behandelingen een stuk langer maar daaruit blijkt al dat het ze niet om t geld gaat maar om een goed resultaat.de behandeling is pijnlijk maar kort en de nazorg is goed.ik heb ook nooit last gehad van wonden of brandblaren,dingen die ik wel vaak hoor van mensen die zich ergens anders laten behandelen. Is het eindresultaat behaald?: Ik ben tussendoor een keer een tijd gestopt met de behandeling omdat het financieel even niet goed uitkwam en je moet wel veel geduld hebben voor deze behandeling.het kan lang duren voordat je resultaat begint te zien maar mijn tatoeage is echt al heel erg licht geworden.eerst viel hij me altijd op,het eerste wat ik zag als ik in de spiegel keek.en nu vergeet ik altijd dat hij er zit,zo licht is hij al geworden.ik moet in maart 2012 nog een keer en de verwachting is dat dit de laatste keer is.nog even geduld dus…

  15. "Eindelijk weer mijn eigen wenkbrouwen"
    07 oktober, 2011 Geschreven door: Anoniem

    Ben zeer tevreden over het eindresultaat. Eindelijk weer mijn eigen wenkbrouwen! Ben in totaal 4x geweest. De behandelingen waren niet echt pijnlijk, maar wel gevoelig. Heb na de behandelingen geen pijn gehad, en geen zwellingen. Mijn haartjes waren na de behandeling wit, maar dat gaat na enkele dagen weg. Heb dit zelf opgelost, door enkele dagen met licht bruine mascara mijn wenkbrouwen bij te kleuren.Is het eindresultaat behaald?:Het eindresultaat is zeker behaald! Heb jaren gebaald dat ik mezelf heb laten tatueren. Het was erg lelijk gedaan, en ben zeer gelukkig dat jullie mij hier van af hebben geholpen.

  16. "Ik ben weer tatoeage vrij!!"
    01 oktober, 2011 Geschreven door: Anoniem

    Graag wil ik mijn ervaring over tattoo verwijderen delen. We zijn allemaal jong geweest en doen dan ooit onbezonnen dingen. Ik liet mijn eerste tatoeage op mijn 16 zetten. Het moest iets kleins zijn om te kijken of dat het bij mij paste. Ik liet een Cobra op mijn bovenarm zetten. Na enkele jaren ben ik gaan motor rijden. Omdat ik een Harley Davidson reed moest dit natuurlijk ook op mijn arm komen staat. Hierdoor is de eerste tatoeage weer gecoverd. Uiteindelijk toen ik 30 was paste dit niet meer bij mijn leven. Veel te zwart en veel te agressief. [rev_slider alias="review-tattoo-anoniem"] Dan begint de zoektocht om er ooit weer eens vanaf te komen. Gelukkig heb ik lang gezocht en ben ik bij Kliniek Veldhoven terecht gekomen. Na een uitgebeid gesprek heb ik besloten om de tattoo weg te laten laseren. Geduld dat is het belangrijkste wat de behandelaar zij. Dit soort “extreme” tattoo`s “gum” je niet even uit. Er moet laagje voor laagje kapot gelaserd worden. Omdat deze tatoeage dik is gezet zijn dit dus meer laagjes dan normaal die kapot geschoten moeten worden. Inmiddels zijn we al weer jaren verder. Het resultaat mag er al wezen. Ik ben weer tatoeage vrij!!

  17. "Het is de moeite waard"
    24 juli, 2009 Geschreven door: Anoniem

    Na zo'n 33 jaar met een ongewenste tatoeage op mijn onderarm te hebben gelopen en dus nooit met korte mouwen naar buiten, hoe warm dan ook, besloten om contact op te nemen met een laserkliniek. Na heel wat sites te hebben afgezocht, in september 2007 terecht gekomen bij Kliniek Veldhoven. Tijdens het eerste consult werd meteen duidelijk aangegeven dat deze tatoe geheel te verwijderen zou zijn, maar moeilijk in te schatten hoe lang het ging duren. Het was immers een eigen brouwsel dat op plaatsen erg dik was aangebracht. Uiteindelijk heb ik 12 behandelingen gehad en ben ik nu afwachtende van het uiteindelijk resultaat. Vóór de laatste behandeling was het grotendeels weg en de verwachting is dat het nu na het genezingsproces van de laatste behandeling geheel weg zal zijn. Echter is het niet uitgesloten dat ik wellicht nog één behandeling moet ondergaan. Het is echter de moeite waard en Kliniek Veldhoven is zonder meer aan te bevelen als u zonder littekens van uw vervelende tatoe af wil.

  18. "De tatoeage is nu al voor 65% weg"
    24 juli, 2009 Geschreven door: Anoniem

    Na lang twijfelen een afspraak gemaakt bij jullie kliniek om over tatoeage verwijderen te praten. De dag van het consult was aangebroken. Erg spannend! Goed ontvangen en een goed en eerlijk gesprek gehad. We hebben de mogelijkheden besproken, prijs gemaakt en een offerte gekregen. Toch nog eerst erover nadenken. Na een week gebeld voor de definitieve afspraak. Het is eindelijk zover! Op 12 oktober 2008 ben ik begonnen. Ik ben goed ontvangen want ik was erg zenuwachtig. Fijn personeel wat je goed opvangt. Na 1/2 uur was de behandeling helemaal klaar. De nazorg stelt niet veel voor. Je krijgt een potje met crème wat je s`avonds en de volgende ochtend op moet doen om de warmte er nog verder uit te krijgen. Ik heb nu 6 behandelingen gehad. Ik ben er heel erg blij mee. Over minimaal 3 maanden weer terug. Ik geloof helemaal dat het resultaat goed komt. Ik kan geen sporen van het laseren zien en de tatoeage is toch al voor 65% weg!

Ervaringen met tatoeage verwijderen bij Kliniek Veldhoven

Tatoeages mogen zich al jaren in een toenemende populariteit verheugen. De verschillende tatoeages worden gezet vanuit de gedachte dat deze een leven lang hun waarde en betekenis behouden, maar vele mannen en vrouwen krijgen later spijt van hun tatoeage. Dit kan meerdere redenen hebben. Het kan ooit een jeugdzonde zijn geweest, die thans niet meer bij uw identiteit past. Misschien wilt u de naam van een verbroken relatie van uw lichaam verwijderd zien, of heeft een specifieke boodschap zijn glans en uitstraling verloren. Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in het verwijderen van tattoos. Daarbij worden twee methodes gebruikt: tattoo laseren en tattoo operatief verwijderen. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de grootte van de tatoeage en de plek op het lichaam. Ervaar het zelf of bekijk eerst de ervaringen met tatoeage verwijderen op deze pagina.

Veilige en doeltreffende lasertechniek en operatieve behandelmethode

Bij Kliniek Veldhoven behoort een tattoo weglaseren volgens de PicoWay techniek tot de veelvoorkomende behandelingen. Deze speciale laser onderscheidt zich op het gebied van golflengte, pulsduur en piekvermogen. De PicoWay laser heeft een ultrakorte pulstijd van 350-450 picoseconden, waardoor er minder warmte naar de huid wordt getransporteerd. Hoe korter de pulstijd, hoe minder kans op verbrandingen. Het is de enige picolaser met een dubbele golflengte van 1064nm en 532nm om meerkleurige tatoeages efficiënt en effectief te behandelen. Hiervoor zijn namelijk meerdere kleuren laserlicht nodig. Deze innovatieve laser heeft ook het hoogste piekvermogen, waarbij binnen zeer korte tijd een grote hoeveelheid lichtenergie op de inkt van de tattoo wordt geschoten. De inktvergruizing vindt voor 70% plaats door mechanische energie en voor slechts 30% door thermische energie. De voordelen hiervan zijn dat er veel minder warmte wordt opgewekt, de allerkleinste inktdeeltjes worden verbrijzeld en de behandeling minder pijnlijk kan zijn en minder bijwerkingen zal hebben.

De PicoWay is 40% krachtiger dan de reguliere picolaser

Deze snelle verwijderingsmethode is geschikt voor bijna alle huidtypes. De PicoWay is 40% krachtiger dan de reguliere picolaser. Dit wordt gestaafd door de ervaringen met tatoeage verwijderen van onze cliënten. Een tattoo operatief verwijderen is een snellere methode dan een tattoo laseren, maar dit is in een beperkt aantal gevallen mogelijk. De tatoeage kan alleen in één operatie worden verwijderd als deze maximaal 2 cm breed is. De lengte is afhankelijk van de plek op het lichaam. Bij een iets grotere tattoo kunnen twee operaties soms toereikend zijn om deze weg te halen.

Vele factoren die de tattooverwijderingsduur bepalen

Het is zelfs door de professionele en ervaren specialisten van Kliniek Veldhoven lastig in te schatten hoeveel laserbehandelingen er nodig zijn om de tatoeage compleet te verwijderen. De reden is dat aan de huidoppervlakte niet kan worden gezien hoeveel inktlagen er door de tatoeëerder zijn aangebracht. Professionele tattoos zijn vaak dieper gezet dan amateuristische tatoeages. Een professionele tattoo verwijderen gaat met de PicoWay een stuk sneller dan met traditionele lasers. Schaduwwerk is een dunnere laag dan een dikke cover-up tattoo of tribal die een veel langere behandelduur vragen. Andere bepalende factoren zijn de gesteldheid van het lymfesysteem (dit verschilt van persoon tot persoon) en de gebruikte inkt (het ene inktpigment is gemakkelijker verwijderbaar dan het andere). Hierdoor is het niet mogelijk om voor 100% een inschatting te maken van de verwijderingsduur.

Wilt u meer weten over een tattoo weglaseren? Lees de ervaringen met tatoeage verwijderen en neemt contact met Kliniek Veldhoven voor het aanvragen van een consult zonder verdere verplichtingen. U kunt ons bellen (040 -295 42 43), e-mailen (info@kliniekveldhoven.nl) of gebruikmaken van het contactformulier op onze website.