Bij Kliniek Veldhoven weten we dat het verwerkelijken van een langgekoesterde droom tijd kost. We moeten geld voor de behandeling opzij zetten, waardoor het meestal veel langer duurt dan we graag zouden willen. Daarbij is het van belang om een behandeling voor een redelijke prijs te vinden en nog belangrijker, de kwaliteit moet TOP zijn.

Een eerlijke prijs voor topkwaliteit, hoe doen we dat?

Kwaliteit heeft zijn prijs, wordt vaak gezegd. Dat is misschien waar, maar bij Kliniek Veldhoven is het wel een éérlijke prijs. Door onze reclame-uitgaven tot het minimum te beperken, kunnen we zonder daarbij in te moeten leveren op kwaliteit de behandelingen tegen een eerlijke prijs aanbieden. U ziet ons bijvoorbeeld niet in:

  • Gesponsorde Tv-programma’s of radiocommercials;
  • Adverteren niet tot nauwelijks in printwerk dat ook het milieu en uw portemonnee ten goede komt.

Wist u overigens dat u bij Kliniek Veldhoven wordt behandeld door de specialist met de juiste vakkennis en bekwaamheid? Dit lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet voor veel klinieken. Lees hierover meer op Verschil plastisch chirurg en cosmetisch arts en waar let ik op bij de keuze voor een cosmetisch arts? Zo weet u zeker dat u bij ons kan rekenen op kwaliteit.

Als aangesloten leden van de NVPC (Nederlandse Verenging voor Plastische Chirurgie) zijn onze plastisch chirurgen verplicht om zich aan de NVPC-richtlijnen te houden. Dit geldt ook voor de BIG-geregistreerd cosmetisch arts KNMG aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Met dit ‘kwaliteitskeurmerk’ is de kwaliteit en veiligheid voor u gewaarborgd. Met regelmaat worden wij gecontroleerd op kwaliteit van zorgverlening en mogen we al jaren het ZKN-keurmerk dragen. Het is het belangrijkste keurmerk voor privéklinieken en daar zijn we apetrots op!

We zijn opgetogen dat we die hoge kwaliteit ook echt bieden. En dat we dat niet alleen zelf zeggen, maar dat de cliënten die u voor zijn gegaan dat ook vinden. Met een score van 9,4 spreken zij hun hoge cliënttevredenheid uit.

Kortom, een maximale kwaliteit voor een eerlijke prijs!