Kliniek Veldhoven


Dermaroller ervaringen

Door het lezen van deze ervaringen kunt u een goed beeld krijgen

Oneffenheden van de huid kunnen erg vervelend zijn en voor veel onzekerheid ten aanzien van een representatief uiterlijk zorgen. Wanneer uw huid onder invloed van onder andere het zonlicht, ontstekingen, doorbloedingsproblemen en acnelittekentjes geschonden is, dan kan dit hinderlijk en ontsierend zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig effectieve behandelingen waarmee er op eenvoudige wijze gewerkt kan worden aan het herstel van uw huid. Zo kan een zorgvuldig uitgevoerde dermaroller behandeling vaak een goede keuze zijn.

Aan de hand van de ervaringen die anderen met de dermaroller behandelmethode hebben, kunt u een goede indruk krijgen over de mogelijkheden van deze behandeling. Door het lezen van deze ervaringen kunt u een goed beeld krijgen of de dermaroller behandeling in uw persoonlijke situatie de juiste oplossing kan zijn. Als u, na het lezen van de dermaroller ervaringen geïnteresseerd bent geraakt en meer wilt weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie, dan kunnen de specialisten van onze kliniek in een vrijblijvend consultgesprek bekijken in hoeverre uw huid met de dermaroller behandeling behandeld kan worden.

Dermaroller ervaringen: reacties op een beproefde huidbehandeling

Een behandeling met een dermaroller stimuleert op eenvoudige wijze het herstel van de huid en is voor veel mensen al een goede keuze geweest, zoals u zelf kunt lezen in de dermaroller ervaringen. De uitvoering van de behandeling is niet ingewikkeld en begint met een grondige reiniging van het te behandelen huidoppervlak waarna een verdovende crème op de huid wordt aangebracht. Aansluitend wordt begonnen met de dermaroller behandeling zelf. De dermaroller is een instrument in rollervorm dat is uitgerust met rijen zeer fijne naaldjes. De naaldjes worden door de behandelend specialist voorzichtig over uw huid gerold waarbij er 0,5 tot 1.5 mm diepe minuscule gaatjes in de lederhuid ontstaan. De celdeling en de doorbloeding van uw huid worden daardoor direct gestimuleerd. Dit kan samen met de verbeterde aanmaak van lichaamseigen stoffen als collageen en elastinevezels bijdragen aan een meer elastische en strakkere huid en kan een positief effect hebben op het herstel van beschadigingen.

Na de dermaroller behandeling

Als de dermaroller behandeling klaar is, wordt uw huid opnieuw goed gereinigd en wordt er door de specialist van Kliniek Veldhoven een voedend en kalmerend huidproduct op de behandelde huid aangebracht. Na de behandeling kunt u zelf een positieve bijdrage aan het herstel van uw huid leveren door deze onder meer regelmatig te hydrateren en met een goede zonnecrème maximaal te beschermen tegen de invloed van het zonlicht. Verder hangt het van onder andere de structuur van uw huid en de aard van de oneffenheden af hoe vaak een behandeling in uw geval noodzakelijk is.
Als u na het lezen van de dermaroller ervaringen denkt dat de dermaroller behandeling voor u weleens de juiste weg kan zijn, neem dan contact op met de specialisten van Kliniek Veldhoven voor een persoonlijk consultgesprek en een vakkundig uitgevoerde behandeling voor het behandelen van uw huid.