Veel mannen en vrouwen hebben last van overbeharing of vinden haren in bepaalde lichaamsgebieden storend. Ontharen behoort dan zeker tot de opties. Door het laseren kan het ongewenste haar verwijderd worden. Natuurlijk kan het zijn dat bepaalde haren door hormoonveranderingen bijvoorbeeld weer terugkomen, maar in principe geeft een Soprano ICE behandeling een langdurig resultaat. Bij laser ontharen wordt een groot deel van de haargroei namelijk volledig uitgeschakeld. Bij Kliniek Veldhoven voeren wij deze behandeling relatief vaak uit.

Het voordeel van een veilige laser

Door een veilige laser wordt ontharen nagenoeg pijnloos. Tijdens de behandeling zullen slechts kleine speldenprikjes op de huid gevoeld worden. Dit komt doordat de joulewaarden tijdens de SHR-modus zeer laag zijn en de pulsen juist hoog, waardoor de haarzakjes langzaam opgewarmd kunnen worden. Hierbij komen geen pijnlijke flitsen meer voor. Het is door de lage joulewaarden zelfs mogelijk om de behandeling in de zomer uit te voeren. Door het extreem koelend handstuk is de kans op brandwonden minimaal. Daarnaast heeft de Soprano ICE methode een hoge dekkingsratio, waardoor elk follikel behandeld wordt. Het ontharen wordt over een aantal behandelingen verspreid, hierbij kunt u denken aan ongeveer 6-8 sessies. Er zijn dus veel minder behandelingen nodig dan bij andere vormen van ontharen. De Soprano ICE behandeling is FDA goedgekeurd. De methode voor het ontharen is geschikt voor mannen en vrouwen en kan toegepast worden op alle huidtypes. De Soprano ICE laser beschikt over twee verschillende standen, waardoor niet alleen stugge, maar ook dunne haren eenvoudig behandeld kunnen worden. Dankzij het hulpstukje kunnen ook moeilijk bereikbare plekken, zoals de neus en de oren, behandeld worden.

Waar u aan moet denken bij een laserbehandeling

Voor de laserbehandeling mag het haarzakje niet beschadigd worden. Dat betekent dat het verstandig is om vanaf 6 weken voor de behandeling niet meer te harsen, te waxen of te epileren. Ook de zon, de zonnebank en de sauna kunnen beter vermeden worden. Dit geldt vooral twee weken voor en twee weken na de behandeling. Na ongeveer 1 à 2 weken kunnen de behandelde haren met het haarzakje volledig uitvallen. De behandeling wordt in principe bij iedereen uitgevoerd, dit geldt echter niet voor zwangere vrouwen of vrouwen die nog borstvoeding geven. Zij kunnen tijdens de zwangerschap of de periode dat de borstvoeding gegeven wordt geen laserbehandeling ondergaan. Wanneer u de behandeling heeft ondergaan, kunt u meteen uw werk of andere bezigheden weer hervatten.

Ontharen bij Kliniek Veldhoven

Bij Kliniek Veldhoven werken uitsluitend bevoegde professionals. Elke laserbehandeling zal dan ook uitgevoerd worden door een huidspecialist of huidtherapeut. Alle behandelingen vallen onder de verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar. Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u vragen over de mogelijkheden voor u persoonlijk? U kunt ons bellen of online een afspraak maken voor een persoonlijk consult. Na een kort onderzoek kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en u informeren over het te verwachten resultaat. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.


Vrijblijvend consult aanvragen

  • Oeps! We hebben toestemming nodig of bel 040-295 42 43. Zie AVG.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

  • Hoge clienttevredenheid
  • Complete behandeling: stugge en dunne haren
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Laagdrempelig en toegankelijk