In eerste instantie waren het de dames die steeds vaker ervoor kozen om hun okselhaar te verwijderen. Tegenwoordig doen ook steeds meer mannen hetzelfde. Velen vinden okselhaar er onverzorgd en niet esthetisch uitzien. Met scheren en epileren kunt u uw oksels ontharen. Een nadeel hiervan is het feit dat de haren terugkomen, maar het vergroot ook de kans op rode bultjes door huidirritatie, ingegroeide haartjes met mogelijke ontstekingen en een jeukende huid. De huid onder de oksels kan erg gevoelig zijn en wie kiest voor oksels ontharen door middel van een laserbehandeling zal een methode willen die zo pijnloos mogelijk is, met zo min mogelijk kans op littekenvorming. Oksels ontharen met oudere soorten lasermethoden ondervangen dit niet voldoende. Echter, laser ontharen met de Soprano ICE diode laser is comfortabel en geeft geen kans op littekens.

Oksels ontharen met de Soprano ICE diode laser

Oksels ontharen met de Soprano ICE diode laser geeft u zoveel mogelijk comfort. Honderd procent pijnloos is het niet, maar u voelt hoogstens wat speldenprikjes. Deze laser kent twee werkstanden, waarbij de Super Hair Removal (SHR) een goede optie is voor het verwijderen van dunne haartjes. Tijdens de laserbehandeling zorgen laserpulsjes in een hoge frequentie ervoor dat zowel de haren als de haarwortel zoveel energie ontvangen, dat ze afsterven en na een week of twee met haarwortel en al uitvallen. Bij een laserbehandeling komt veel warmte vrij, maar het extreem gekoelde handvat van de Soprano ICE diode laser voorkomt dat u daar last van krijgt. Deze laser is op dit moment de enige die beschikt over speciale tips waarmee ook de moeilijkst bereikbare plekken behandeld kunnen worden en men bijzonder nauwkeurig te werk kan gaan.
Als u rood, blond of grijs haar heeft, is deze methode niet geschikt, omdat uw haarwortels niet af zullen sterven. De reden hiervoor is dat uw haren te weinig energie opnemen om dit mogelijk te maken. Ook als u borstvoeding geeft of zwanger bent, raden wij u deze laserbehandeling niet aan.
Als u uw oksels wilt laten ontharen, is het goed om rekening te houden met een aantal vervolgbehandelingen. Normaliter mag u rekenen op een aantal van 6 tot 8 behandelingen. Tussen de behandelingen door nemen we een pauze van 8 weken.

Kwaliteit en deskundigheid van Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven werkt met huidtherapeuten die staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en bevoegd zijn om laserbehandelingen uit te voeren. De huidspecialisten voeren onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar de behandeling uit. Daarnaast kunt u van ons altijd een persoonlijk consult verwachten, waarbij we duidelijk uitleggen wat uw mogelijkheden zijn en of u in aanmerking komt voor een behandeling met de Soprano ICE diode laser. Tijdens de behandelingen krijgt u persoonlijke begeleiding, bij wie u te allen tijde met vragen en opmerkingen terecht kunt. Als de behandeling voltooid is, mag u rekenen op een adequate periode van nazorg.

U kiest voor langdurige ontharing van uw oksels met een laserbehandeling? Neemt u dan contact op met Kliniek Veldhoven voor een persoonlijk consult. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.


Vrijblijvend consult aanvragen

  • Oeps! We hebben toestemming nodig of bel 040-295 42 43. Zie AVG.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

  • Hoge clienttevredenheid
  • Complete behandeling: stugge en dunne haren
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Laagdrempelig en toegankelijk