Vele vrouwen, maar in toenemende mate ook mannen, willen geen haar meer onder hun oksels. Zij vinden het niet mooi en niet verzorgd. Ze hebben geen zin meer om steeds hun oksels te scheren of epileren, of willen geen kans meer lopen op ontstekingen na het harsen. Oksels laseren is een goede optie. In Kliniek Veldhoven worden dagelijks gespecialiseerde laserbehandelingen verricht door huidtherapeuten, die allen zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Kliniek Veldhoven beschikt over het ZKN-kwaliteitskeurmerk, wat garant staat voor een hoog niveau van behandeling en nazorg. U bent voor oksels ontharen hier aan het goede adres.

Krachtige en veilige diodelaser voor oksels ontharen

Oksels laseren wordt uitgevoerd met een diodelaser. Deze ontharingslaser is krachtig en is voorzien van de ideale golflengte voor allerlei soorten ontharing, waaronder oksels ontharen. De laser is geschikt voor alle huidtypen, dringt diep in de huid door en heeft daardoor meer effect. Bovendien vraagt de behandeling van oksels ontharen aanzienlijk minder tijd en minder behandelingen. Voor oksels laseren – waarbij de haarzakjes worden vernietigd zodat er minder haargroei terugkeert – worden gemiddeld zes tot tien behandelingen verricht, met tussenpauzes van 6 tot 8 weken. Het wordt aangeraden om ongeveer twee weken vóór en twee weken na de laserbehandeling fel zonlicht of zonnebank te vermijden, om pigmentverschuiving te voorkomen. Stel de oksels 48 uur na de behandeling niet bloot aan warmtebronnen zoals sauna’s. Ook mogen de okselharen in de zes weken voorafgaand aan het oksels laseren niet worden geëpileerd, geharst of gewaxt. Knippen, scheren en trimmen mag wel.

Oksels laseren: een veel voorkomende behandeling

Oksels ontharen is een veel voorkomende behandeling in Kliniek Veldhoven, waar jaarlijks ruim 3.000 cliënten worden ontvangen voor plastische chirurgie of een dermatologische behandeling. Oksels ontharen met een diodelaser geeft een langdurig resultaat. Oksels laseren voelt als speldenprikjes in de huid en laat in vergelijking met elektrisch laseren geen littekenweefsel achter. U kunt direct na de behandeling van oksels ontharen naar huis en verdergaan met uw dagelijkse activiteiten. Eén tot twee weken na het oksels laseren vallen de okselharen met haarwortel uit.

Oksels laseren om niet te hoeven scheren of epileren

Wilt u van uw okselharen af? De ervaren huidspecialisten van Kliniek Veldhoven zijn allen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Neem telefonisch contact met ons op (040 – 295 42 43) of maak direct een online afspraak voor een eerste consult. De huidtherapeut geeft u na een kort onderzoek advies en informatie over de methode van oksels laseren, de behandeltijd en het te verwachten resultaat. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

  • Hoge clienttevredenheid
  • Complete behandeling: stugge en dunne haren
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Laagdrempelig en toegankelijk