De een heeft meer ongewenst haar dan de ander, maar iedereen die gaat voor een verzorgd uiterlijk, doet zijn best om dit probleem op te lossen. Epileren, waxen, scheren: dat zijn de meestgebruikte methodes om de bikinilijn te ontharen. Het probleem is echter dat het haar steeds weer terugkomt en dat betekent vele pijnlijke en tijdrovende herhalingen van het ontharen. Daarnaast is de kans op huidirritatie groot. Bij Kliniek Veldhoven kunt u ervoor kiezen om de bikinilijn te laten ontharen met behulp van de Soprano ICE laser.

Voordelen permanent ontharen bikinilijn

Dankzij de Soprano ICE laser kan een bikinilijn vrijwel pijnloos onthaard worden en het resultaat is nagenoeg blijvend. Door wisselingen in de hormonen of bijvoorbeeld een zwangerschap is het echter wel mogelijk dat donshaartjes veranderen in stugge haren. De Soprano ICE methode is echter beproefd en tijdens het laser ontharen ervaart de cliënt slechts het gevoel van kleine speldenprikken. Ook dieper gelegen haarwortels kunnen door deze laser bereikt worden. Dat zorgt ervoor dat de haren in elke fase kunnen worden verwijderd. Voor een permanente vermindering van het haar zijn er ongeveer 6 – 8 behandelingen nodig. Dit zijn er een stuk minder dan bij andere methodes en daarbij duren de individuele behandelingen korter. Lichte haren, zoals grijs en rood, of dunne haren zijn minder gemakkelijk te verwijderen, doordat zij weinig energie bevatten en de haarwortel intact blijft. Het extreem koelende handvat zorgt ervoor dat er slechts een minimale kans is op brandwonden. De Soprano ICE kan zowel in de stationaire als SHR stand worden gebruikt. De stationaire stand haalt vooral stugge haren weg, terwijl de SHR stand met name bedoeld is voor dunne haren. Bij de SHR stand worden de haarzakjes langzaam opgewarmd, door een mengeling van lage energie en hoge pulsen per seconde. Dat betekent dat er niet langer sprake is van pijnlijke flitsen, zoals bij normale laserbehandelingen.

Wat te doen voor en na de behandeling?

Omdat de haarzakjes niet beschadigd mogen zijn voor ze behandeld worden door de Soprano ICE laser, is het belangrijk om vanaf zes weken voor de behandeling niet meer te harsen, te epileren of te waxen. De Soprano ICE laser kan namelijk alleen haarzakjes vernietigen die niet beschadigd zijn. Het is aan te raden om twee weken voor tot en met twee weken na de behandeling de zon, zonnebank en sauna zoveel mogelijk te vermijden. Wanneer uw huid namelijk in direct contact komt met één van deze warmtebronnen, kan er een pigmentverschuiving plaatsvinden. De haren kunnen na 1 à 2 weken compleet met de haarwortel uitvallen.

Bij Kliniek Veldhoven komen er jaarlijks een groot aantal cliënten voor allerlei behandelingen. Wij beschikken over de juiste expertise om diverse behandelingen uit te voeren. Onze  huidspecialisten en huidtherapeuten staan graag voor u klaar. Onze huidtherapeuten zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici, waardoor u er zeker van kunt zijn dat zij voldoen aan de geldende kwaliteitseisen. De huidspecialisten voeren de behandeling uit onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over het ontharen van de bikinilijn. Voor prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.


Vrijblijvend consult aanvragen

  • Oeps! We hebben toestemming nodig of bel 040-295 42 43. Zie AVG.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

  • Hoge clienttevredenheid
  • Complete behandeling: stugge en dunne haren
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Laagdrempelig en toegankelijk