Door uw benen te laseren hoeft u zelf niet uw benen te ontharen voor mooie en gladde benen!

Hoe gaat het benen laseren in zijn werk?

Als u last heeft van sterke beharing op uw benen en veel tijd kwijt bent met het benen ontharen, dan kunt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken om uw benen te laseren. Aan de hand van uw haar- en huidtype stellen wij vast hoeveel behandelingen u nodig heeft. Gemiddeld vinden er 6 tot 8 behandelingen plaats waarbij wij uw benen laseren. U wordt altijd behandeld door een ervaren en goed opgeleide specialist. Onze huidtherapeuten hebben de zelfstandige bevoegdheid om te laseren. Huidspecialisten voeren de behandeling onder verantwoordelijk van een bevoegd behandelaar uit.

Voorafgaand aan het laser ontharen moet u rekening te houden met een aantal zaken. U wordt dringend geadviseerd om minimaal zes weken voor de behandeling uw benen niet te harsen, te epileren of te waxen. Ook wordt u geacht om 1 á 4 weken vóór en ná de behandeling, afhankelijk van de SHR of stationaire methode, zonlicht en zonnebanken te vermijden. Stel het behandelde gebied de eerste 48 uur niet bloot aan warmtebronnen, zoals sauna’s.

De behandelingstijd per sessie varieert van 30 minuten tot een paar uur. Dit is afhankelijk van de grootte van de huidoppervlakte die onthaard moet worden. Tijdens één sessie benen laseren zijn wij in staat om ongeveer 10 tot 30 procent van uw benen te ontharen. Na elke behandeling wordt er een rustperiode van 8 weken gehanteerd voordat de volgende behandeling plaatsvindt. Vergeleken met andere methoden heeft een behandeling met een laser weinig bijwerkingen. Kliniek Veldhoven biedt een persoonlijk behandelplan aan, waarbij een keuze kan worden gemaakt tussen de Soprano ICE laser en de LightSheer diodelaser

Is het effect van benen laseren blijvend?

U benen ontharen met de diodelaser is erop gericht om de haarwortels te vernietigen. Zodra een haarwortel is vernietigd, kan er op die plek geen haar meer groeien. Met de laser worden echter alleen de haarwortels vernietigd van de dikke en zwarte haren. Door hormoonveranderingen (zwangerschap, overgang) en bepaalde medicatie kunnen inactieve haren actief worden, er kan dan wel weer haar ontstaan. Het is mogelijk om opnieuw uw benen te ontharen met de diodelaser om ook deze haarwortels te vernietigen.

Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

  • Hoge clienttevredenheid
  • Complete behandeling: stugge en dunne haren
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • Laagdrempelig en toegankelijk
Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze behandeling.

Hoe heeft u de behandeling ervaren?