Definitief ontharen

Vele mannen en vrouwen hebben last van overbeharing in hun gezicht, maar ook op andere delen van hun lichaam. Dat wordt als vervelend en storend ervaren. Kliniek Veldhoven biedt de mogelijkheid tot definitief ontharen, waarbij gebruik gemaakt wordt van de Soprano ICE laser. Hiermee komt u vrijwel permanent van uw ongewenste haargroei af. De haartjes worden duurzaam verwijderd, waarbij de omliggende huid intact blijft. U hoeft zich na de behandelingsperiode niet meer te scheren, te epileren of te harsen en bovendien wordt de structuur van uw huid gladder. U dient er wel rekening mee te houden dat haarkleuren, zoals rood, blond, wit, grijs en dunne haren niet te behandelen zijn met een laser. Harsen biedt een goed alternatief voor degene die niet in aanmerking komen voor een laserbehandeling. U heeft bij Kliniek Veldhoven onder meer de keuze uit: oksels laseren, bikinilijn laseren, benen laseren, gezichtshaar laseren, bovenlip laseren.

Definitief ontharen met gebruikmaking van een laser

De vraag naar permanent ontharen is de laatste jaren fors toegenomen. Het ontharen met gebruik van een laserapparaat leidt tot uitstekende resultaten en tevreden klanten. Bij Kliniek Veldhoven werken ervaren specialisten die gespecialiseerd zijn in lasertechnieken. De huidtherapeuten hebben de zelfstandige bevoegdheid om te laseren. De huidspecialisten voeren laserbehandelingen uit onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar. De specialisten van Kliniek Veldhoven werken met de Soprano ICE laser die – in tegenstelling tot de IPL- en VPL-methode – een sterke en zeer geconcentreerde lichtbundel geeft, waarmee een veel hoger vermogen wordt bereikt. Hierdoor zijn minder behandelingen nodig om definitief ontharen te realiseren. Daarnaast is de Soprano ICE laser uitgeroepen tot beste laser.

Geen rode bultjes met permanent ontharen

Ontharen met een Soprano ICE diode alexandrite laser is geschikt voor alle huidtypen. De veilige ontharingsbehandeling is qua gevoeligheid vergelijkbaar met lichte speldenprikjes in uw huid. De haarzakjes worden met de geconcentreerde lichtbundel bewerkt en de haargroei wordt gereduceerd. Permanent ontharen vraagt meerdere behandelsessies (gemiddeld 6 tot 8 met tussenpauzes van ± 6 – 8 weken) om tot een optimaal resultaat te komen. De behandelperiode neemt circa een jaar tot anderhalf jaar in beslag. Er treedt geen littekenvorming op, zoals bij elektrisch ontharen wel het geval kan zijn. U bent verzekerd van goede zorg en nazorg bij Kliniek Veldhoven, dat in het bezit is van het ZKN-kwaliteitskeurmerk.

U kunt in Kliniek Veldhoven terecht voor permanent ontharen volgens de lasertechniek. Wilt u dat ook? Neem dan contact op met Kliniek Veldhoven. De medisch specialisten in onze kliniek helpen jaarlijks ruim 2.000 cliënten met een plastische of dermatologische behandeling. Ontharen is een veelvoorkomende ingreep met blijvend resultaat. Bel ons op voor meer informatie (040 – 295 42 43) of maak online een afspraak voor een consult met onze specialisten. De behandelend specialist kan u na een kort onderzoek adviseren over de mogelijkheden van definitief ontharen en het te verwachten resultaat. Voor een prijsoverzicht verwijzen we u naar laserontharing prijs.

Vrijblijvend consult aanvragen

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

FAQ Definitief ontharen

Is definitief ontharen met een laser, mogelijk?

Met definitief haar verwijderen ook wel permanente laserontharing genoemd bedoelt men het reduceren van de haren tot circa 80%. De haarzakjes die tijdens de behandeling onherstelbaar beschadigd zijn, zullen niet meer terugkomen. Wel kunnen slapende haarzakjes actief worden door hormoonveranderingen of een bepaald medicijngebruik. Dit effect kan echter in geen geval het permanent ontharen teniet doen. Dit maakt de laser tot beste definitieve ontharingsmethode.

Wat zijn de kosten voor definitief ontharen?

De kosten voor laser ontharen zijn te vinden in het prijzenoverzicht van de website.

 • Complete behandeling: stugge en dunne haren
 • Veel minder bijwerkingen
 • Hoge clienttevredenheid
 • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
 • Laagdrempelig en toegankelijk
Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze behandeling.

Hoe heeft u de behandeling ervaren?

IPL behandeling

Overmatige haargroei kan erg onprettig zijn. Steeds bent u in de weer met scheren of epileren. Gelukkig zijn de technieken om definitief te ontharen inmiddels ver ontwikkeld. Twee methoden staan daarbij in de aandacht. De IPL behandeling en de ontharingsmethode met laserlicht. IPL ontharen lijkt een ideale oplossing. De apparatuur is goedkoop en de behandeling kan op veel locaties worden toegepast.

Meer informatie

Laser ontharen

Ontharen door middel van lasertechniek is een blijvende oplossing tegen haargroei. Na afloop van de behandeling is een groot percentage van de haargroei uitgeschakeld. Bij Kliniek Veldhoven gebruiken we Alma lasertechniek. Met een zogenaamde Diodelaser kunnen we de meeste huidtypes – tot de lichtdonkere huid – snel, effectief en comfortabel behandelen.

Meer informatie
 • Klantenbeoordeling
  9.4
 • Consult zonder verdere verplichtingen
 • Behandeling d.m.v. Soprano ICE laser i.p.v. IPL
 • Minder behandelingen nodig
 • Permanente haarvermindering
 • Soprano ICE laser uitgeroepen tot beste medische ontharingslaser 
Keurmerk Keurmerk Keurmerk