Wilt u graag een lang gekoesterde wens op korte termijn realiseren maar u wilt of kunt de kosten niet in één keer betalen? Kliniek Veldhoven is daarom een samenwerkingsverband aangegaan met Cosmetic Finance. Cosmetic Finance maakt het mogelijk om uw behandeling in termijnen te betalen. Bovendien werken zij uiterst discreet.

De mogelijkheden van Cosmetic Finance

Cosmetic Finance heeft jarenlange ervaring met het financieren van plastisch chirurgische ingrepen. Wat zij u bieden is de mogelijkheid om uw behandeling in termijnen te betalen. Door hun financieringsmogelijkheden hoeft u niet langer van tevoren het bedrag voor uw ingreep bijeen te sparen. Het is wel altijd goed om bewust te zijn van het feit dat lenen u altijd extra geld kost. Van tevoren bespreken zij met u uw wensen en uw mogelijkheden.
U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een persoonlijke lening. U krijgt dan voorafgaand aan de behandeling het totale bedrag hiervoor op uw rekening. Aflossen gebeurt per maand; uw maandelijkse termijn bestaat uit een deel van het totaalbedrag, vermeerderd met rente. Met deze financieringsvorm kunt u niet een extra bedrag lenen en versneld aflossen is aan voorwaarden gebonden.
Kiest u voor een doorlopend krediet, dan geniet u meer financiële vrijheid. U mag extra geld opnemen en ook vervroegd aflossen. Een nadeel van een doorlopend krediet is het feit dat de rente gedurende de looptijd kan variëren.
Speciaal voor senioren biedt Cosmetic Finance varianten aan op zowel de persoonlijke lening als het doorlopend krediet. Het bedrag dat u maximaal kunt lenen is aan leeftijd gebonden en beide financieringen moet u voor uw 74e levensjaar volledig hebben terugbetaald.
Naast deze financieringsvormen bieden ze u ook kredietbescherming aan. Hiermee verzekert u uw financiering, mocht u onverhoopt arbeidsongeschikt raken of uw baan verliezen. in geval van overlijden zorgt de kredietverzekeraar ervoor dat uw nabestaanden uw betalingsverplichtingen kunnen voldoen. Uiteraard kost kredietverzekering u ook geld.
Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden om uw plastisch chirurgische ingreep via Cosmetic Finance te financieren, kunt u eenvoudig een afspraak met ze maken, waarin ze uw mogelijkheden inventariseren en u adviseren welke financieringsvorm het best bij uw situatie past.

Hoe gaan ze om met medische en financiële informatie?

Cosmetic Finance gaat ervan uit dat u met hen een financiële overeenkomst afsluit. Dat houdt voor hen in dat ze geen medische informatie over uw behandeling nodig hebben. Zij zien dit als een zaak tussen u en uw behandelaar. Hun discretie houdt ook in dat Kliniek Veldhoven van hen geen informatie krijgt over uw financiering. Behandeling en financiering blijven zo gescheiden, voor u de veiligste en meest discrete oplossing.

Kwaliteit en discretie bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven onderschrijft deze uitgangspunten. Wat wij u bieden is de best mogelijke zorg, uitsluitend uitgevoerd door gekwalificeerde behandelaars die u niet alleen behandelen, maar ook adviseren. Wilt u een plastisch chirurgisch of dermatologische behandeling bij ons ondergaan? Neemt u dan contact op voor een uitgebreide intake.