Kliniek Veldhoven


Buikcorrectie kosten

Een behandeling is per definitie persoonlijk. Tijdens een persoonlijk consult vertellen we u graag uw mogelijkheden. Na het gesprek krijgt u een prijsopgave op maat.

BUIKWANDCORRECTIES (ALGEHELE NARCOSE)
Mini buikwandcorrectie
Mini-buikwandcorrectie (enkel huidresectie)*€2500
Mini-buikwandcorrectie incl. liposuctie€3500
Buikwandcorrectie (buikcorrectie)
Buikwandcorrectie (incl. 2 overnachtingen)€4900
Buikwandcorrectie met liposuctie buik (incl. 2 overnachtingen)€5500
Fleur de lis€5250
Toeslag tubigrip buikband€40
Toeslag buikband€75
Voor iedereen een betaalbare oplossing Cosmetic Finance.

Wat kost een buikcorrectie?

Voordat u zich een goed beeld kunt vormen van de buikcorrectie kosten is het belangrijk om te weten wat een buikcorrectie inhoudt en wat de verschillende mogelijkheden zijn. Er wordt namelijk altijd voor een behandeling gekozen die uw specifieke klachten zo goed mogelijk oplossen. Heeft u last van een hangbuik die onder uw navel begint en tot uw schaamstreek reikt? Dan is een mini buikwandcorrectie waarschijnlijk een goede mogelijkheid. Heeft u daarnaast ook in lichte mate last van lokale vetophopingen? Dan kan de mini buikwandcorrectie worden gecombineerd met liposuctie.Wanneer er sprake is van een verzwakte aanhechting tussen de rechte buikspieren, is een buikwandcorrectie de beste optie. Ook deze ingreep is te combineren met liposuctie om de lichaamscontouren te verbeteren. Tijdens een adviserend consult bij Kliniek Veldhoven wordt de oorzaak van uw klachten achterhaald en wordt bepaald welke aanpak het beste bij u past. Vervolgens kan de specialist van Kliniek Veldhoven u een goede indicatie geven van de buikcorrectie prijs of de mini buikwandcorrectie kosten.

Mini buikwandcorrectie

Wanneer u in lichte mate last heeft van een afhangende buik na een zwangerschap of na het afvallen, kunt u kiezen voor een mini buikwandcorrectie. Hierbij wordt de hangende huid weggesneden en vervolgens wordt de buik strak getrokken met een hechting. Deze ingreep vermindert tevens de striae die door het uitzetten van de buik zijn ontstaan. Een mini buikcorrectie duurt ongeveer anderhalf uur en u wordt vooraf onder algehele narcose gebracht zodat u niet bij bewustzijn bent tijdens de ingreep. Nadat u weer bent bijgekomen, kunt u op dezelfde dag weer naar huis.

Mini buikwandcorrectie met liposuctie

Bij een hangende buik met vetophopingen kan de mini buikwandcorrectie aangevuld worden met liposuctie. Naast het verwijderen van de overtollige huid, wordt er tevens vet verwijderd. Liposuctie zorgt er in dit geval voor dat uw buikstreek beter in verhouding wordt gebracht met de rest van het lichaam. De lokale vetophopingen worden behandeld met een verdovende vloeistof zodat de vetcellen opzwellen. Vervolgens wordt het vetweefsel via kleine snedes weggezogen met een klein buisje.

Buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie wordt uitgevoerd als er in hoge mate sprake is van huidoverschot in de buikstreek. In veel gevallen is dit het gevolg van rectus diastase waarbij de stevige band tussen de rechte buikspieren is uitgerekt. Hierdoor geeft deze band geen tegendruk meer waardoor de buik zijn stevigheid heeft verloren. Rectus diastase ontstaat vaak na een zwangerschap en na een periode van overgewicht. Tijdens de behandeling wordt niet alleen de overtollige huid weggesneden, maar worden ook de rechte buikspieren aangespannen zodat deze weer steun geven aan de buik. In de meeste gevallen is het noodzakelijk om de navel te verplaatsen en opnieuw te hechten.

Buikwandcorrectie met liposuctie

Wanneer er sprake is van extreem veel huidoverschot in de vorm van meerdere plooien in de buikstreek, komt het vaak voor dat er plaatselijk vetophopingen zijn ontstaan. Dit zorgt voor een asymmetrisch lichaamscontour dat tot veel onzekerheid en schaamte kan leiden. Vaak is het niet mogelijk om het vet kwijt te raken met behulp van een dieet of lichaamsbeweging. In dit geval wordt ook de buikwandcorrectie gecombineerd met liposuctie ofwel liposculptuur. De plaatsen, waar het vet zich heeft opgehoopt, worden behandeld met een verdovende vloeistof waardoor de vetcellen opzwellen. Vervolgens worden ze weggezogen met een canule.

Hersteltijd na een buikcorrectie

Een buikcorrectie is een relatief zware ingreep die de nodige hersteltijd afdwingt. Zo moet u er rekening mee houden dat u de eerste dag na de operatie volledige bedrust nodig heeft. Daarnaast bent u in de eerste zes weken na de ingreep beperkt in uw doen en laten. Ook dient u een drukband te dragen om de buik te ondersteunen en gelegenheid te bieden om goed te herstellen. Na zes weken kunt u in principe weer alles doen wat u gewend was voor de behandeling. Het litteken bevindt zich altijd onder de bikinilijn en rond de navel en zal na ongeveer 18 maanden volledig uitgerijpt zijn. De hersteltijd van een mini buikwandcorrectie is van kortere duur.

Informeer naar de buikcorrectie kosten bij Kliniek Veldhoven

Bij Kliniek Veldhoven kunt u rekenen op medische zorg van hoge kwaliteit en transparantie op het gebied van de buikcorrectie kosten. Voordat u bij ons een buikcorrectie laat uitvoeren, nodigen wij u eerst uit voor een consult. Tijdens dit consult zullen wij u informeren over de behandeling die het beste bij u past aan de hand van uw klachten. Daarbij houden wij altijd rekening met risico's van de behandeling. Zo zullen wij de behandeling bijvoorbeeld uitstellen wanneer uw BMI boven de 30 zit en als u nog een kinderwens heeft.Nadat wij tijdens het consult hebben vastgesteld wat de beste behandelmethode is voor uw klachten, zullen wij u op een transparante wijze informeren over de kosten buikwandcorrectie. Elke plastisch chirurg van Kliniek Veldhoven is aangesloten bij de NVPC en onze kliniek draagt het ZKN-keurmerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een buikcorrectie bij Kliniek Veldhoven of heeft u meer vragen over de kosten buikcorrectie? Neem dan gerust contact met ons op via ons040-295 42 43, info@kliniekveldhoven.nlof het contactformulier op de website.