Voordat ik op 23 nov 2021 geholpen zou worden aan een borstvergroting heb ik samen met mijn man een uitgebreid en voorlichtend gesprek gehad met een van de medewerksters en de behandelend chirurg gehad. In dit gesprek werd alles zeer goed en op een uiterst vriendelijke manier uitgelegd.

Op 23 nov met een beetje spanning ging ik naar de kliniek in Veldhoven voor de operatie, ik werd gerust gesteld en onderging de operatie welke zeer voorspoedig verliep.
Echter na iets meer dan een week bleef een van mijn borsten erg gespannen en voelde pijnlijk aan, eerder dan gepland heb ik contact opgenomen met de kliniek in Veldhoven en kon ik dezelfde dag nog langskomen. Er bleek een infectie in een van mijn borsten te zitten wat de oorzaak was van de zwelling en pijn. Dit komt echter maar zeer zelden voor.
Dezelfde dag werd ik nog geopereerd en een van de protheses moest verwijderd worden , dit was voor mij wel een grote tegenslag omdat ik heel graag een borstvergroting wilde.
Na de verwijdering zou er na drie maanden een nieuwe prothese geplaatst worden.

Op 1 maart j.l. Is dit gebeurd en het verliep allemaal naar wens totdat ik enkele dagen later een inwendige bloeding kreeg en mijn borst bont en blauw zag weer een beetje tegenslag en ik zag het ergste al voor mij. Na telefonisch contact kon ik naar de kliniek komen waar de situatie bekeken werd. Ik werd hier weer op mijn gemak gesteld en dat het gewoon weer pech was dat dit mij moest overkomen. Het herstel had nu wat meer tijd nodig en een vervolgafspraak werd gemaakt voor 29 maart.

De afgelopen weken ging het echter steeds beter en de blauwe plekken verdwenen.
Op 23 maart op consult geweest en het zag er volgens Drs Derks prima uit. Wat is dit een ongelooflijk lief persoon met alle aandacht voor je.
Overigens alle medewerkers zijn ontzettend aardig en goed op de hoogte van jouw persoonlijke situatie, je kan ten alle tijden contact opnemen en zo vaak je zelf wilt kun je komen om jouw situatie te bekijken.

Nu het er allemaal goed uitzag is mijn volgende afspraak over een half jaar en ben ik uiteindelijk ondanks alles toch zeer blij en tevreden.
Nogmaals prima kliniek daar in Veldhoven.

Groetjes Hettie