20 reacties op “Borstvergroting

  1. "Ik ben superblij ermee. Dit is wat ik al zo lang wilde"
    21 oktober, 2015 Geschreven door: Deborah

    Ik heb gisteren 20 Oktober 2015 de behandeling in Amstelveen gehad.Het was erg vroeg toen we moesten vertrekken en was erg nerveus.Daar werd ik goed gerust gesteld.Operatie ging goed.Wel de hele dag en nacht misselijk geweest en niet lekker zijn.Niet kunnen slapen ook.Maar ik ben superblij ermee.Dit is wat ik al zo lang wilde.En nu eindelijk heb kunnen waarmaken dankzij de dokters.Bedankt....

  2. "Nu al blij met het resultaat!"
    03 augustus, 2015 Geschreven door: Anoniem

    Super consult gehad , operatie meteen ingepland nu 2 weken later en nu al blij met het resultaat !

  3. "Ik ben er ontzettend blij mee!"
    14 juli, 2015 Geschreven door: Syl

    In Juni consult gehad bij Cindy en later kwam de chirurg Dr. Koeijers, mijn wensen en mogelijkheden doorgesproken, protheses gepast enz. De chirurg zou tijdens de operatie kijken welke prothese (aantal cc) het beste en mooiste zou zijn. Ik heb gekozen voor de dual plane techniek met anatomische high profile implantaten. 2 weken later geopereerd en het is 430cc geworden, ben er ontzettend blij mee!

  4. "Je wordt goed begeleid. Erg aardige mensen"
    24 juni, 2015 Geschreven door: Serina

    Afgelopen maandag geopereerd in Boxtel. Je wordt goed begeleid. Erg aardige mensen. Erg tevreden over het resultaat. 350 cc round moderate cohII boven de spier. Ik zal zeker mensen aanraden om naar deze kliniek te gaan. :-))

  5. "Mooi van vorm, precies zoals ik het wilde"
    05 mei, 2015 Geschreven door: Anoniem

    Was heel onzeker over m'n borsten. Had een A cup. Vanaf het eerste telefoontje super behandeld door het personeel. Vond het heel eng. Heb erg goed advies gekregen en ben super blij met het resultaat. Uiteindelijk 325 CC gekregen en heb nu een volle C. Mooi van vorm, precies zoals ik het wilde. Heb ze boven m'n spier laten plaatsen en ze zien er erg natuurlijk uit.

  6. "Tot nu toe super tevreden met het resultaat :-))"
    03 maart, 2015 Geschreven door: Daniëlle

    Zeer prettig intake gesprek gehad in Veldhoven . Dr. Schiettecatte gaf een duidelijk advies en luisterde goed naar mijn wensen. Vandaag geopereerd in Amstelveen. Als zeer prettig ervaren, vriendelijk personeel!!. Had bcup, maar wilde meer volume aan bovenkant en dan ook gelijk maar wat groter,300cc round moderate plus cohII voor de spier. Tot nu toe super tevreden met het resultaat. :-))

  7. "Bij vragen is er altijd iemand beschikbaar"
    16 februari, 2015 Geschreven door: Lisa

    Zeer tevreden over het voortraject van de behandeling, de behandeling zelf en de nazorg. Bij vragen is er altijd iemand beschikbaar en de controles na de behandeling waren allen erg zorgvuldig. Tijdens het consult worden de hele behandeling, de nazorg en alle mogelijke problemen duidelijk besproken. Op de dag van de operatie waren alle medewerkers erg vriendelijk, geruststellend en professioneel.

  8. "Geheel moet nog soepel worden maar dat kan een tijdje duren"
    03 februari, 2015 Geschreven door: Claudia

    Ik ben gistermorgen geopereerd aan een borstvergroting 375 cc toen ik thuiskwam en mijn borsten bekeek schrok ik nogal ze waren mega groot flink opgezwollen stonden helemaal strak maar ben vandaag op controle geweest en hebben mij gerustgesteld en gezegd dat alles goed komt er zit nu veel vocht in en rond de borsten en het geheel moet nog soepel worden maar dat kan een tijdje duren komt goed dus !

  9. "Zeer goed en deskundig"
    29 december, 2014 Geschreven door: Anoniem

    Zeer goed en deskundig

  10. "Nogmaals super bedankt voor jullie goede zorgen!"
    24 juli, 2014 Geschreven door: Anoniem

    Mijn grootste angst was iets te merken of te voelen tijdens de operatie. het ging om een sedatie en bij dat woord dacht ik aan een soort verdoofdheid met een stukje "bij bewustzijn" ik heb echt helemaal niks gemerkt. Ik was zo weg en kwam pas bij toen de operatie achter de rug was! Toen ik me kort na de operatie niet goed voelde, werd er direct ingegrepen door de chirurg, anesthesist en de assistente. Mijn partner riep om hulp en in no-time stonden ze '3-man' sterk bij me. Ik werd gerustgesteld en er werd wat toegediend waardoor ik me beter voelde. Ik ga er niet van uit dat er in de toekomst iets mis gaat met mijn borstvergroting. Maar mocht dit toch gebeuren, dan hoop ik dat de nazorg net zo goed is! Nogmaals super bedankt voor jullie goede zorgen!

  11. "En.... wat zijn ze ONTZETTEND mooi geworden!"
    21 februari, 2014 Geschreven door: Michelle

     Nadat ik al jaren opzoek was naar een kliniek en chirurg die ik kon vertrouwen vond ik dit uiteindelijk bij jullie. Daarnaast deed ik ook enorm veel onderzoek naar borstvergrotingen (de prothesen, merken, technieken etc. etc.). Nu dat ik zeker wist wat ik wilde en wat mijn wensen waren, hoopte ik een chirurg en kliniek te vinden die aan mijn wensen konden voldoen. Chirurg van en jullie kliniek waren de juiste keuze voor mij. Na een eerste consult met de consulente en plastische chirurg was ik zeer enthousiast. De consulente en chirurg luisterde goed naar mijn wensen en gaven me advies over wat wel en niet mogelijk was. Eenmaal thuis aangekomen twijfelde ik nog veel en wilde ik graag nog een consult. Ik kon nog een keer op gesprek komen en daarna heb ik de definitieve beslissing genomen en voelde ik me zeker van mijn zaak. Dual plane, Mentor High Profile 6 cm en 390 cc. En.... wat zijn ze ONTZETTEND mooi geworden! Jullie plastische chirurg heeft gouden handjes en ik ben erg blij dat ik door hem geholpen ben. Al het personeel was zeer vriendelijk en als ik vragen had werden ze allemaal beantwoord. Bij Kliniek Veldhoven had ik geen 'lopende band' gevoel en dat vond ik erg belangrijk. Ik ben inmiddels ongeveer 6 maanden geleden geopereerd en geniet er nog elke dag van. Groetjes!

  12. "Eindelijk mooie bikini’s aan zonder vulling!!"
    01 februari, 2012 Geschreven door: Kim

    Mijn borsten zijn nooit groot geweest. Op zich paste ze wel goed bij mijn lichaam en waren mooi rond, ik was er redelijk tevreden mee. Na mijn zwangerschap in 2008 en 6 maanden borstvoeding en een aardige gewichtstoename was er van mijn borsten niet veel meer over. Ook waren ze niet meer in verhouding met mijn “nieuwe” lichaam. De bovenkant van mijn borsten was leeg. Af en toe liep ik met de gedachte om mijn borsten te laten vergroten. In oktober 2011 heb ik contact opgenomen met een privé kliniek om te bekijken wat er mogelijk was. Nog steeds was ik niet overtuigd dat ik een borstvergroting zou gaan doen, maar was wel nieuwsgierig naar wat er mogelijk zou zijn. Bij deze kliniek had ik geen goed gevoel. Vervolgens heb ik contact opgenomen met Kliniek Veldhoven en heb ik bij hun een gesprek gehad. Wat een verschil met de eerste kliniek. Ze namen hier echt de tijd voor me, zowel de consulente als plastisch chirurg, Dr. Koeijers. Ze hebben me alles duidelijk uitgelegd en adviseerden mijn anatomische protheses van het merk Mentor van ca. 495cc en dual plane plaatsing. Er zouden meer maten besteld worden en waarschijnlijk zouden ze op 495cc uitkomen. Ik had niet duidelijk een cupmaat voor ogen. Ze moesten vooral mooi en vol zijn, de cc’s zeiden mij niet zoveel. Natuurlijk hebben ze me ook pasprotheses laten passen, op zich wel fijn dat dat kon, maar ik was me er ook van bewust dat het er toch anders uit zou kunnen zien na een borstvergroting.Ik ging na deze afspraak naar huis met informatie op papier. Ik zou alles even laten bezinken. Na een paar dagen begon ik te twijfelen over het aantal cc’s. Was het niet te veel? Ik heb weer een nieuwe afspraak gemaakt, samen met mijn man. Wederom namen ze alle tijd voor ons, ook Dr. Koeijers heeft mijn man alles nogmaals duidelijk uitgelegd. Ook heb ik weer de pasprotheses gepast en weer kwamen we op 495cc uit. Eenmaal thuis en na wat forums bezocht te hebben en met andere vrouwen met een borstvergroting te hebben gesproken ging ik toch weer twijfelen over het aantal cc’s. Bijna niemand had zoveel….Ik heb toen 2 afspraken gemaakt bij andere klinieken. Hier adviseerde ze mij inderdaad veel minder cc’s, tussen de 320cc en 375cc. Zij gaven aan dat 495cc echt teveel zou worden. Ik dus naar huis met veel twijfels. Ik had een ontzettend goed gevoel bij Dr. Koeijers en Kliniek Veldhoven. Ik was er inmiddels wel van overtuigd dat Dr. Koeijers mijn borstvergroting zou gaan doen. Maar het aantal cc’s…Ik heb weer een afspraak gemaakt bij Kliniek Veldhoven en weer namen ze alle tijd voor me, wat een geduld, helemaal top! Ik heb tijdens dat gesprek besloten dat Dr. Koeijers tijdens de operatie maar moest kijken wat het mooiste zou zijn. Ik vertrouwde hem en was ervan overtuigd dat hij een kundig arts was.19 december 2011 was DE dag.Ik moest om 15.00uur aanwezig zijn in de kliniek in Amstelveen, waar de ingreep om 15.30uur zou plaatsvinden. Om 15.00uur hadden mijn man en ik eerst nog een gesprek met onze vaste consulente uit Veldhoven. Om 15.30uur mocht ik mee. Er werden foto’s gemaakt en ik kreeg het operatiehemd aan. Hierna kreeg ik een bed toegewezen in een grote kamer, de uitslaapkamer, en werden mijn borsten door dr. Koeijers afgetekend en werden er weer foto’s gemaakt. Het naaldje van het infuus werd geplaatst door de narcotiseur. Hierna mocht ik naar de operatiekamer waar het personeel bezig was om alles klaar te maken voor de ingreep. Ik mocht gaan liggen op het operatiebed en mijn armen spreiden. Voor ik het wist lag ik lekker te slapen. Ik heb geen angst gehad voor de narcose. Het personeel aldaar stelde me ook gerust. Toen werd ik wakker in de uitslaapkamer…meteen keek ik natuurlijk onder de dekens…wauw wat waren ze mooi, nu al! Ik had moeite met goed wakker worden, was heel moe en loom. Ik kreeg thee te drinken en 2 beschuitjes. Na het eten van deze beschuitjes werd ik niet lekker. Ik kon nog net op tijd de narcotiseur roepen. Ik viel weg en kwam even later weer bij. Mijn hartslag was flink gezakt waardoor ik weg viel. De narcotiseur had me direct een medicijn toegediend waardoor ik snel weer bij kwam. Toen was het 17.00uur en ging de consulente naar huis en Dr. Koeijers ook. De consulente haalde mijn man, die beneden zat te wachten. Hij mocht bij me op de uitslaapkamer blijven omdat ik me dus niet goed voelde. Gelukkig was er verplegend personeel die heel lief en zorgzaam waren. Ik bleef me niet goed voelen. Ik was zo ontzettend moe en kon mijn ogen bijna niet open houden. Na een tijdje kreeg ik het advies om te proberen om me aan te kleden. Met wat hulp van mijn man en iemand van de verpleging lukte dat. Daarna wilde ik weer snel gaan liggen. Na nog even gelegen te hebben kwam een voor mij onbekend persoon, die later de eigenaar van de kliniek in Amstelveen bleek te zijn. Hij gaf tegen de verpleging aan dat hij het wel zou overnemen. Ik was immers 1 van de laatste die nog in de kliniek aanwezig was. Hij zei dat ik maar even moest gaan plassen. Dat ging goed, maar wat voelde ik me beroerd. Vervolgens weer gauw terug naar mijn bed, waar ik moest overgeven. Ik kreeg een medicijn tegen de misselijkheid. Even daarna werd mij gezegd dat we naar beneden gingen, dus naar huis. Mijn man en de eigenaar van de kliniek liepen met me mee naar beneden. Ze moesten me beide ondersteunen. Ik voelde me nog steeds helemaal. Beneden werd ik weer flauw en werd er een stoel voor me gepakt. De eigenaar ging nog even naar boven om te vragen of hij me nog iets kon geven omdat ik me zo ellendig voelde. Hij kwam naar beneden en ik kreeg een glas Fanta waar ik me weer ietsje beter door voelde. Hij hielp me weer overeind en begeleiden me samen met mijn man naar de auto die dichtbij de kliniek stond. De weg naar huis was een drama….ik was helemaal op. Ik heb best goed geslapen de volgende nachten. Gelukkig kon ik zelf overeind komen. Natuurlijk had ik de eerste dagen pijn, maar ik had het erger verwacht. Ik was het meest bang voor de pijn en ongemakken na de operatie. Gelukkig is dat me dus heel erg meegevallen. 2 weken later mocht ik de knoopjes van de hechtingen laten verwijderen bij de kliniek in Veldhoven. Ik had verwacht dat dr. Koeijers nog even kwam kijken of het er goed uit zag allemaal. Helaas gebeurde dat niet en werden de knoopjes alleen verwijderd en werden mij wat vragen gesteld door de verpleegkundige. Ook werden er foto’s gemaakt. Ik had het prettig gevonden als er toch een controle had plaatsgevonden door Dr. Koeijers zelf. Over een tijdje heb ik een afspraak voor de controle, dit is 3 maanden na de operatie. Ik ben nog steeds heel blij met het resultaat. Mijn borsten zijn erg mooi en worden waarschijnlijk alleen maar mooier. Wel heb ik nog steeds pijn aan mijn linkerborst bij het liggen en opstaan, dit blijkt normaal te zijn. Ik ben nu 5 weken geleden geopereerd. Al met al ben ik tevreden, zeker over het resultaat. Ik ben blij dat ik Dr. Koeijers het aantal cc heb laten bepalen, het is 495cc geworden. Ze zijn groot, maar mooi in verhouding met mijn lichaam. Ik kan niet wachten tot de zomer, eindelijk mooie bikini’s aan zonder vulling!!

  13. "Zou iedereen deze kliniek aanraden"
    23 januari, 2012 Geschreven door: Chantal

    Heb een borstvergroting gehad in oktober. Ben van een aa cup naar een c cup gegaan eerste 2 weken vielen mijn zwaar maar daarna viel het allemaal mee. En als je iets graag wilt ben je de pijn zo weer vergeten en zou het zo weer doen . Personeel allemaal heel vriendelijk Zou deze kliniek aan iedereen aanraden een dikke 10. Zeer tevreden over de borstvergroting. Kon altijd bellen met vragen waren allemaal even vriendelijk Ben zeer tevreden echt super zou iedereen deze kliniek aanraden.

  14. "Ik zal zeker iedereen deze kliniek aanraden"
    01 december, 2011 Geschreven door: Anoniem

    Ik ben 34 jaar oud en baal er al jaren van dat veel kleding niet zo mooi staat door mijn A-cup. Over een paar maanden ga ik trouwen en dan wil ik graag een strapless jurk dragen die met borsten natuurlijk veel mooier staat. Eerst heb ik veel gelezen op o.a. forums en ben vervolgens bij 2 klinieken op gesprek geweest. Bij dr. Koeijers had ik meteen een goed gevoel, de antwoorden op al mijn vragen waren helder. Het opmeten van mijn borsten heeft hij zorgvuldig gedaan, omdat er verschil zat in mijn borsten adviseerde hij mij 2 verschillende implantaten. Zoals je op de foto's kunt zien is mijn ene borst wat kleiner en zit er verschil in hoogte. Na het gesprek heb ik besloten de operatie door te laten gaan, ik had al bij het maken van de afpraak voor consult een optie kunnen nemen op een datum zodat het in mijn vakantie zou vallen. Dus 2 weken daarna was de grote dag al, toen ik de stap had gemaakt kon ik ook niet meer wachten. De voorbereiding op de operatie verliep goed, er werd een infuusje geprikt wat me reuze meeviel en meteen de eerste keer raak. Daarna mocht ik nog even ontspannen op bed voordat dr. Koeijers me kwam zien en opnieuw de maten opnam en aftekende. Iedereen stelde me erg op mijn gemak en dan ben je zo onder narcose en het volgende moment wordt je wakker met mooie borsten. Het was allemaal goed gegaan, ik heb gevraagd van een A naar een C te gaan. Daar zou dr. Koeijers voor zorgen, tijdens de operatie zou hij het exacte volume bepalen. Het is erg mooi geworden, de borsten zijn nu gelijk, ik heb dual plane anatomische prothesen gekregen van het merk MENTOR. Links 295 cc medium height en rechts 305 cc tall height. Helaas was ik wel misselijk van de narcose en moest ik een paar keer overgeven. De pijn viel me reuze mee, het was meer de zwelling wat een strak gevoel geeft en was het lastig om van liggen tot zit te komen. De eerste 10 dagen ging het op en af. Daarna heb ik geen paracetamol hoeven slikken en kon ik weer vanalles doen. Het is nu 2 1/2 week geleden en nog steeds aan het genezen, het meeste vocht is er nu wel uit en de borsten moeten nog soepeler worden. Ik zal zeker iedereen deze kliniek aanraden door de professionele werkwijze en het mooie natuurlijke resultaat.

  15. "Goed advies, goede zorg!"
    07 juni, 2011 Geschreven door: Anoniem

    Na de 1e afspraak voor een borstvergroting te hebben gehad, heb ik besloten het te laten doen! Twee weken later werd ik al geholpen. Ik was op van de zenuwen, maar werd erg op mijn gemak gesteld. Toen de operatie voorbij was, voelde ik me meteen goed! Ik mocht ook meteen naar huis. Daar merkte ik dat de verdoving begon uit te werken. Ik had meer pijn dan ik had verwacht. De eerste nacht ging ook goed. Toen ik wakker werd had ik veel pijn en kon niet alleen opstaan. Dus advies: zet je bed omhoog, dat is fijner met opstaan. Dit duurt een paar dagen omdat je stil op bed gelegen hebt. Maar als je dan weer even beweegt gaat het steeds beter. Dus blijven bewegen! Al met al ben ik nu 14 weken verder. het is me reuze meegevallen en ben erg blij met het resultaat. Ben ook erg blij dat ik heb gekozen voor jullie organisatie. Er wordt naar je geluisterd wat je wil, goed advies, goede zorg!

  16. "Je voelt echt betrokkenheid"
    03 juni, 2011 Geschreven door: Dorien

    Nadat ik verleden jaar een onder en boven ooglid heb laten doen bij Dr Koeijers, ben ik voor een gesprek bij hem terug gegaan over een evt borstvergroting. Ik had namelijk een zeer prettige ervaring bij deze arts en mijn ogen zijn zo mooi geworden en het genezings proces was toen zo goed verlopen, dat ik deze arts erg vertrouw in zijn woorden en daden! Ik had een cup Aa en zat er al jaren mee,(ik ben nu reeds 41 jaar)....alleen de stap om ze te vergroten is was groot! Je hoort namelijk zoveel nare verhalen etc etc! Na een goed gesprek met Dr Koeijers heb ik het toch aangedurfd. Twee maanden later werd ik in Amstelveen geopereerd. De meiden van Kliniek Veldhoven ontvingen me zoals gewoonlijk zeer warm en stelden me op mijn gemak. Nog voor de operatie even met Dr Koeijers gesproken en hem gezegd dat hij een cup moest uitzoeken wat het beste bij mijn lichaamsbouw past. Want ik twijfelde welke cup ik zou moeten nemen...te klein B is ook weer zonde en te groot ook verkeerd, dus wou ik het aan de dokter overlaten overlaten die er toch veel zicht in heeft. Alhoewel ik zeer nerveus was voor de operatie , stelden ze me allemaal gerust en voor ik het wist kreeg ik het kapje op mijn mond door de anesthesist en werd weer wakker! Ik voelde gelijk dat ik borsten had en moest ff wat huilen van blijdschap en van de spanning die van me afviel. De verpleegster van de recover vond ik helaas minder vriendelijk , want ze gaf me nagenoeg geen nazorg terwijl ik die toch hard nodig had ivm een giga trilaanval als reactie op de narcose.Ze liet me gewoon liggen en keek niet naar me om. Nadat de dokter gekomen was en de meiden van Kliniek Veldhoven me vrolijk kwamen begroeten mocht ik naar huis. Eenmaal thuis begon de pijn te komen en ik moet toegeven dat ik 3 dagen hele erge pijn heb gehad en er niet van kon slapen.Ik heb zware pijnstillers genomen en dat hielp uiteindlijk wel. De dag na de Ok werd ik gebeld door de verpleegster van Kliniek Veldhoven, om te kijken hoe het met me ging. Na die 3 dagen werd de pijn draaglijker en na en week voelde het als spierpijn. Ik had geen enkele blauwe plek of wat dan ook en het litteken zag er keurig uit. de hele week heb ik op bed gelegen, maar daarna hoefde dat niet meer!De tweede week hebben ze de hechtingen eruit gehaald en alles zag er goed uit. Ik ben zo enorm trots op het resultaat, Dr Koeijers heeft me een cup D gegeven en ik heb gel siliconen met een push-up erin.Ik ben nu 3 maanden verder en ze worden steeds mooier en natuurlijker, ik krijg er veel complimenten over! Deze ingreep heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en voel me zoveel meer vrouw in mijn kleding...en durf weer in bikini trots over het strand /zwembad te lopen! Het is mijn tweede ingreep en ervaring bij Kliniek Veldhoven en bij Dr Koeijers. De reden waarom ik bij hun terugkom is omdat het een geweldig team is en je zeer persoonlijk en vriendelijk benaderd wordt door iedereen daar, waardoor je je geen nummer voelt , maar echt betrokkenheid! Morgen heb ik voor het eerst een afspraak voor injectables bij Kliniek Veldhoven....dus een vaste klant hebben ze reeds aan mij!

  17. "Voel me meer vrouw dan ever!"
    09 maart, 2011 Geschreven door: Anja

    Ik ben enthousiast geraakt door de consultant en de arts tijdens de intake voor een borstvergroting. Het voelde goed en heb direct een afspraak gepland. De pijn was een paar dagen heftig maar het was de moeite waard. Het is nu zomer en heb al een paar keer mijn bikini aangehad, wat ben ik trots!! Het resultaat is prachtig, voel me meer vrouw dan ever! Het is een mooie 75c geworden. Geadviseerd door de arts, past perfect bij de bouw van mijn lichaam. Bij eventueel een andere cosmetische behandeling zal ik zeer zeker terugkomen. Ik had graag van te voren geweten dat er pijnlijke (mes)steken kunnen optreden bij een borstvergroting. Dan had ik me niet zo druk gemaakt, en geweten dat het erbij hoort en weer overgaat!

  18. "Ik heb er dan ook echt geen minuut spijt van gehad"
    01 januari, 2010 Geschreven door: Anoniem

    Nadat ik al een aantal jaren ervan baalde dat ik erg kleine of eigenlijk geen borsten had heb ik in een keer de telefoon gepakt om wat informatie in te winnen over een borstvergroting. Ik heb meteen een afspraak gemaakt bij de kliniek en heb hier toen met de consultant over gepraat . De dokter is ook nog bij mij komen kijken wat er mogelijk was en wat haalbaar was. Ik voelde me erg op mijn gemak bij de consultant, omdat ze alles goed uit legde en ook omdat ze mij begreep waarom ik er zo van baalde. Ook de dokter vond ik erg aardig en ik had ook wel het idee dat hij niet alleen voor mooi gaat maar er ook rekening mee houdt wat belangrijk is voor de gezondheid. Na dit gesprek ben ik naar huis gegaan om erover na te denken maar ik heb dezelfde dag nog naar de kliniek gebeld om te zeggen dat ik het deed. Maar ik wilde dan wel zo snel mogelijk en dit kon ook want er was toevallig nog een plekje 2 weken daarna.21 mei 2008 was het dus zover en ik ging naar de kliniek voor een borstvergroting en ik moet eerlijk zeggen ik dacht bij mezelf pijn geef ik niks om als het maar goed gaat!!! Maar uiteindelijk kan ik er erg kort over zijn:Het is me erg meegevallen, de mensen hebben me erg op mijn gemak gesteld en pijn heb ik nauwelijks gehad. Ik ben nu bijna 4 maanden verder en ook de littekens zijn erg mooi genezen  IK HEB ER DAN OOK ECHT GEEN MINUUT SPIJT VAN GEHAD!!!Als ik mensen een advies mag geven die ook deze operatie willen ondergaan dan kan ik 1 ding zeggen: Je hoeft niet bang te zijn voor de verdoving, het is echt de moeite waard en het zijn hele lieve mensen bij Kliniek Veldhoven die jou goed verzorgen.

  19. "Ik ben zeer kundig en vriendelijk behandelt"
    28 december, 2008 Geschreven door: Anoniem

    Ik zat al heel lang met het idee van een borstvergroting in mijn hoofd. Na 2 klinieken bezocht te hebben, kwam ik uit bij jullie. Een kleine vestiging, waardoor je ook meer het gevoel krijgt dat het heel vertrouwd en soort van huiselijk is. In mijn consult werden mijn borsten door een chirurg uitvoerig onderzocht. Uit de resultaten en mijn wensen werd het implantaat gekozen. Ik ben wel bang voor de het aantal cc’s geweest en achteraf was iets groter ook niet erg geweest. Ik ben nog op een 2e consult geweest en daar namen ze mijn onzekerheden weg. 16 oktober 2008 was mijn grote dag! Ik was wat zenuwachtig, kreeg een operatiepak e.d. aan. Ik ging met de verpleegster mee naar de operatiekamer. Daar werd alles nauwkeurig getekend en foto’s gemaakt. Ik kreeg een infuus en toen ik wakker werd, was alles al achter de rug. De dag erna belde de chirurg en de consulente nog op, aangezien ik nog wat onzeker was door de zwelling. De dagen erna ging alles steeds beter. Nu ben ik nog steeds superblij, ben van een kleine B-cup naar een volle C-cup gegaan. Ik ben zeer kundig en vriendelijk behandelt bij deze organisatie. Ik heb ook een kennis aangeraden voor jullie kliniek die inmiddels ook al is geopereerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Klantenbeoordeling
    9.4
  • Plastisch chirurg is lid van de NVPC
  • Consult zonder verdere verplichtingen
  • Mentor implantaten: veilige protheses met een bijzonder hoog kwaliteitsniveau
  • Werkt volgens de laatste technieken
  • Plastisch chirurg gespecialiseerd in borstcorrecties
  • Hoge kwaliteit van zorg
Keurmerk Keurmerk