Welgevormde borsten is voor velen een teken van vrouwelijkheid. Maar het komt regelmatig voor dat vrouwen ontevreden zijn over hun uiterlijk. Vergeleken met de rest van uw lichaam kunnen uw borsten in uw beleving te klein zijn. Het volume van uw borsten kan afnemen als gevolg van bijvoorbeeld borstvoeding of gewichtsverlies. Als u van plan bent om uw borsten te laten vergroten of te vullen, is het van belang dat u zich goed laat voorlichten en dat u kiest voor een betrouwbare en ervaren behandelaar. Kliniek Veldhoven wil u graag van dienst zijn. Hieronder leggen we uit wat u mag verwachten van een borstvergroting voor en na de operatie.

Borstvergroting – wat mag u verwachten?

Een borstvergroting is effectief als u uw borsten onvoldoende groot of te leeg vindt. Als u een borstvergroting ondergaat, gebeurt dit onder volledige narcose. Afhankelijk van de hoeveelheid klierweefsel of de conditie van uw huid, plaatst de plastisch chirurg uw implantaat ofwel boven, ofwel onder uw borstspier.Een borstvergroting wordt indien nodig gecombineerd met een borstlift. Uw tepel en tepelhof worden dan verplaatst met als doel deze een natuurlijke uitstraling te geven op de juiste hoogte. Borstimplantaten zijn er niet alleen in diverse groottes, maar verschillen ook in vorm en de mate van stevigheid. De stevigheid wordt bepaald door de samenstelling van de siliconengel. Er zijn twee vormen implantaten, namelijk Anatomisch en bolvormige/ronde implantaten.
De snede die nodig is voor het implanteren wordt meestal onder de borstplooi gemaakt. Hierdoor zal het litteken niet opvallend zijn. Na de operatie kan uw borst zwelling vertonen en dient u er rekening mee te houden dat het daadwerkelijke eindresultaat 12 maanden op zich kan laten wachten. Kiest u vooral voor een kliniek die u bij een borstvergroting zowel voor als na de operatie voldoende steun en begeleiding geeft.

Een borstvergroting bij Kliniek Veldhoven

Wilt u duidelijke verschillen kunnen zien bij een borstvergroting voor en na uw behandeling? Vindt u het belangrijk dat uw borsten natuurlijk ogen? Wilt u dat de operatie veilig verloopt en alleen door een goed opgeleide specialist wordt uitgevoerd? Dan biedt Kliniek Veldhoven wellicht een uitkomst. De plastisch chirurgen van Kliniek Veldhoven voeren vrijwel dagelijks borstvergrotingen uit en hebben daarmee ruime ervaring. Kliniek Veldhoven werkt bovendien uitsluitend met siliconen borstimplantaten van topkwaliteit, zoals de borstimplantaten van Mentor. Dit merk voldoet aan de strenge eisen van de Amerikaanse FDA. Wit u een persoonlijk consult of nadere informatie? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Bij Kliniek Veldhoven kunt u rekenen op een operatie volgens moderne technieken en adequate begeleiding zowel voor en na de behandeling. Wij staan u graag te woord voor meer informatie en vragen. Voor een prijsoverzicht zie kosten borstvergroting.

  • Hoge clienttevredenheid
  • Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken
  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht
Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze behandeling.