Sommige vrouwen zijn ontevreden over hun borsten. Ze vinden bijvoorbeeld hun borsten van nature te klein of de borsten zijn ongelijk van vorm. Vrouwen krijgen vaak ook te maken met slappere en kleinere borsten als gevolg van een doorgemaakte zwangerschap, het ouder worden of fors afslanken. U kunt bij de toonaangevende Kliniek Veldhoven een borstvergroting laten uitvoeren, waarbij uw borsten meer volume krijgen en in een betere verhouding met uw lichaam worden gebracht. De borstvergroting kan ook gecombineerd worden met een borstlift, die uw borsten weer in model brengt en de tepel en tepelhof op een mooie positie plaatst. Uw borsten “ogen” natuurlijk.

Gecertificeerde, uitgebreid geteste borstimplantaten

Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in borstvergrotingen. In onze drukbezochte kliniek met ZKN-keurmerk worden alleen veilige en hoogkwalitatieve borstimplantaten gebruikt. Onze ervaren en deskundige plastisch chirurgen werken al jarenlang naar grote tevredenheid met gecertificeerde borstimplantaten van het merk Mentor, die uitgebreid getest en goedgekeurd zijn door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). U krijgt in Kliniek Veldhoven advies en uitleg over de grootte, de cohesiviteit en de soort borstprothese die gekozen kan worden. Welke grootte u kiest, bepaalt u voor een deel zelf. De kosten zijn afhankelijk van de type implantaat. Een borstvergroting wordt niet vergoed. Hoe lager de cohesiviteit ofwel stevigheid van de gelvulling in de borstprothese, hoe soepeler het implantaat. Implantaten met een hogere cohesiviteit hebben een betere vormvastheid. Er zijn anatomisch gevormde en ronde borstprotheses. De vorm en het volume van uw borsten bepalen wat uiteindelijk het mooiste resultaat geeft.

Borstvergroting veelvoorkomende ingreep in Kliniek Veldhoven

Het borstimplantataat boven de spier bevindt zich direct onder het borstklierweefsel, zodat de borst op natuurlijke wijze met uw lichaam meebeweegt. Als u een geringe hoeveelheid borstklierweefsel of een dunne huid heeft, kan de protheserand aan de bovenzijde voelbaar en zichtbaar zijn. Om dit te voorkomen, kan het implantaat ook deels onder de borstspier worden geplaatst. Dit noemt men dual plane. Het borstimplantaat wordt aan de bovenkant bedekt door de grote borstspier en aan de onderkant door het borstweefsel. Plaatsing van de borstprothese onder de spier geeft meer stabiliteit, dat een voordeel is bij grotere implantaten voor een flinke borstvergroting. Bij de meest gebruikte techniek, de inframammaire borstvergroting, wordt een kleine snede aan de onderkant van de borst gemaakt, waarna het borstimplantaat wordt geplaatst. De ingreep vindt plaats onder volledige narcose en neemt circa 1 uur in beslag. Geadviseerd wordt om de eerste 6 weken na de borstvergroting zware fysieke inspanning te vermijden en tevens een speciale bh te dragen. Na 12 maanden wordt het eindresultaat zichtbaar. U dient er rekening mee te houden dat een borstvergroting niet wordt vergoed.

Een borstvergroting naar wens

Een borstvergroting is een veelvoorkomende ingreep in onze kliniek. Wilt u meer informatie over een borstcorrigerende operatie of direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via 040-295 42 43 of vraag meteen een consult aan op onze website Kliniekveldhoven.nl. Voor een prijsoverzicht zie kosten borstvergroting.

Er zijn nog geen ervaringen gedeeld voor deze behandeling.